Nutritia in cancer

Ce sa mananc, am cancer?

Nutritia in cancer face parte din terapii alternative cu efect antitumoral confirmat clinic. Cu predilectie cea crudivoră este o metodă excelentă a alimentației corectă, capabilă să regenereze organismul, să diminueze toxicitatea, cauzata de alimentația nociva. Nutritia bolnavului ocologic mai nou, a fost elaborata in urma unor studii recente care resping principalele postulate clasice ale medicinii alopate despre cancer.

Aceasta abordare este recunoscută de Ministerul Sănătății al Olandei după vindecarea uluitoare a pacienților, cu diagnostic dramatic dat de medicina oficială. O comisie de stat a stabilit clar vindecarea a 115 de persoane din 150 de onco-pacienți. Ceilalți au obținut o ameliorare substantiala. Terapia cancerului si prin metoda alimentației corecte este calificata drept „un mare salt în soluționarea problemei cancerului”. Aceasta este dieta pe care o recomand in cancer, adoptata de Olanda, cu titlu obligatoriu in centrele oncologice private si publice.

Nutritia in cancer, element vital in vindecare

Nu este total crudivoră. Ea se bazează pe legume și fructe proaspete, sucuri naturale, include și paine integrală, paste din făină integrală, orez brun s.a.

Există date despre tratamentul cu succes al cancerului cu ajutorul alimentației crudivore totale, dar trebuie luate in consideratie necesitatile nutritionale personale ale pacientului, intotdeauna.

Sustinerea procesului antitumoral

Cauza cancerului, cauza  celor patru sute de tipare, este necunoscută. Este modul nesănătos de viață, alimentația proinflamatoare, canceroasă, coroborata cu alti cofactori.  Adică întreaga omenire consumă alimente care hranesc mai mult  celulele canceroase decît pentru cele sanatoase, alimente care sustin procesul inflamator.

Consumînd produse monozaharide și proteine animale, noi alimentăm celulele canceroase. Acestea se formează în orice organism și care, pană la un anumit moment sunt neutralizate de sistemul nostru imunitar. Astfel, noi singuri stimulam cancerul. Toate schemele onconutritionale de combatere cu succes a cancerului limitează dulciurile și proteinele. Renunțarea la monozaharide și proteine animale, cu care ne-am obișnuit atît de mult, timp de decenii, generează sentimentul de foame, slăbiciune, dureri de cap.

După trecerea la alimentația naturală, vegetală, starea noastre se ameliorează. Greutatea începe să crească, în pofida cantității mici de calorii a alimentelor vii și activitatea fizică. Se îmbunătățește calitatea sîngelui, încep să dispară metastazele. Cancerul este 100% contribuția noastră personală. Dar tumoarea canceroasă este o structura vie, de aceea ea poate fi diminuata prin infometare.

Trebuie doar să fiti informati corect!

Noi invatam pacientul cum sa se ajute – cancerul este incurabil (personal nu cred, am sute de cazuri care contrazic aceasta eticheta), aceasta este singura formă de viață nemuritoare cunoscută științei. Noi doar îl învățăm pe acesta cum să curete organismul de cancer. Sustinem transformarea unei boli mortale intr-una cronica, in prima etapa.

Se consideră că alimentația in cancer crudivoră generează un mediu alcalin al corpului, iar alimentele ca zahărul, făina și carnea acidifica organismul. Cancerul nu se poate dezvolta într-un mediu alcalin. În anul 1913, fiziologul german Otto Warburg a obținut premiul Nobel pentru descoperirea fermenților de respirație a celulelor, mai ales a celor canceroase. El considera că principala cauză a cancerului este înlocuirea respirației normale a celulelor cu oxigen cu fermentarea glucozei. A demonstrat că, cu cît este mai mic nivelul pH, cu atît mai mică este concentrația de oxigen și, prin urmare, acolo apar celulele canceroase.

Abordarea vegana

În mod ideal, este de dorit ca pacienții să adopte o dietă vegană sau integral bazată pe plante.O singură excepție: acizii grași omega-3 din uleiul de pește prezintă numeroase beneficii, iar capsulele din uleiul de pește nu cresc nivelul de insulină.

O dietă vegană este săracă în grăsimi (doar 15% din caloriile dietetice ar trebui să provină din grăsimi). Este moderată în proteine ​​și încorporează surse de carbohidrați din alimente întregi. Cateva alimente cu indice glicemic scăzut: griș sau paste integrale, fructe întregi și întregi -produse din cereale precum pâinea de grâu încolțită (în loc de pâinea de faina din grâu). Mai mult decat atat, deoarece carbohidrații cu indice glicemic ridicat pot crește nivelul insulinei, dieta ar trebui să furnizeze carbohidrați din surse cu un indice glicemic scăzut. De exemplu, deoarece chiar și sucul de morcovi are destul zahăr natural, vă recomand sucuri de legume verzi in combinatie cu morcov.

Cateva detalii depre nutritia in cancer:

Legumele crucifere precum varza, broccoli, conopida și varza sunt bogate în sulforafan, în timp ce ceapa și usturoiul conțin alicină. S-a dovedit că ambii compuși inhibă sau încetinesc creșterea celulelor canceroase și determină celulele să producă niveluri mai ridicate de antioxidanți, precum și enzime care detoxifică organismul. Aceste alimente pot crește, de asemenea, capacitatea țesuturilor sănătoase de a face față medicamentelor chimioterapeutice și radioterapiei. În plus, acestea pot prezenta beneficii post-tratament, ajutând la blocarea dezvoltării unor tipuri de cancer suplimentare.

Un alt aliment cu proprietăți puternice anti-cancer, o necesitate pentru orice dietă anticanceroasă, este spirulina, un supliment produs în principal din două specii de alge albastre-verzi. Spirulina conține un fitonutrient care blochează o cale de semnal care face celulele canceroase mai agresive și care le protejează de moartea celulară programată. În plus, spirulina conține polizaharide care stimulează capacitatea celulelor ucigașe naturale (NK) ale sistemului imunitar de a bloca metastazele.

 Alimentatia in cancer potentata de supersuplimente

Eu utilizez in schemele oncoterapeutice un supliment unic la nivel mondial (Immune+++), cu studii si cercetari publicate in jurnale medicale. Acesta stimuleaza cresterea productiei de celule NK, T si  B, adica limfocitele agresive care lupta cu celulele tumorale. Informatiile care va ajuta cu adevarat sunt greu de gasit pe net. Produse naturiste cu eficacitete dovedita sunt tusa finala care va face diferenta intre rezultatul pe care il doriti si unul dramatic. Din pacate, multa maculatura pe net, mult marketing pentru a vinde produse submediocre.

Abordarea personala

Schema nutritionala o personalizez intotdeuna si o ofer gratuit celor cu care lucrez. Utilizez multe terapii alternative in cancer, pentru ca respect aceasta patologie. Pregatesc bolnavul din punct de vedere mental, emotional, energetic si fiziologic. Alta solutie nu exista, razboi total.

Informatii ce fac diferenta!

SA VA FIE DE FOLOS!

Oncoterapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine:  Oncoterapeut Brinzoi Silviu