Terapii alternative cancer

Tratamente alternative si complementare in cancer

”Dumnezeu nu vine când îl chemi, dar vine întotdeauna la timp.”

Vindeca cancerul, nu esti singur!

Terapii Alternative in Cancer – Remedii in cancer
Vindeca cancerul prin terapii alternative in cancer sau prin terapii complementare cancer ce funcționează  într-un mod congruent pentru a încetini și stopa răspândirea celulelor canceroase, promovând în același timp sănătatea fizică și psihică a pacientului.

Tratamentele complementare in cancer, ca si tratamentele alternative in cancer se concentrează pe pacient, iar tratamentele conventionale din medicina alopata se concentrează pe boală.

Gandeste-te un minut la asta….

Tratamentele conventionale pentru cancer, cum sunt chimioterapia si radiatiile, ucid celulele canceroase si enorm de multe celule sanatoase din corpul tau.

Da, de multe ori pot exista rezultate pozitive la inceput, dar si pericolul de recidiva sau raspandire a celulelor tumorale in alte tesuturi, la final.

Se pot administra concomitent cu protocoalele conventionale sau independent de acestea. Potenteaza tratamentele clasice si diminueaza efectele distructive ale chimio si radioterapiei.

Integram tratamente alternative in cancer care lucreaza sinergic si vizeaza urmatoarele aspecte:

 • imbunatatirea calitatii vietii;
 • diminuarea efectelor distructive ale tratamentelor conventionale asupra tesuturilor sanatoase (din fericire sunt mai multe solutii);
 • echilibrul mental-emotional;
 • cresterea sperantei de viata;
 • cresterea nivelului energetic;
 • diminuarea procesului tumoral;
 • echilibrarea biochimica a organismului;
 • detoxifierea (fiziologica si emotionala);
 • alcalinizarea organismului;
 • drenaj limfatic;
 • scaderea nivelului de inflamatie.

Abordarea este totala, pentru ca stim ca in cancer, la fel ca in viata, efortul minim  aduce succesul minim.

Se proiecteaza o schema personalizata de tratament alternativ in cancer care si-a confirmat eficiența pentru stadiul histopatologic specific, utilizand diferite elemente terapeutice axate pe distrugerea directă și sigura a celulelor canceroase, reducând în același timp riscul toxic pentru celulele sănătoase. Problemele tale sunt solutionate abordand cauzele, nu efectele.

Sustinerea organismului aflat sub efectul terapiilor alopate este cheia supravietuirii in cancer! 

Iadul este atunci cand realizezi ca exista cai de rezolvare, dar ai facut alte alegeri nepotrivite!

terapii alternative cancer

Daca citesti  mesajul meu si crezi ca ai ajuns intamplator pe acest site, la aceste informatii ce pot face diferenta, iti amintesc ca INTAMPLAREA  este pseudonimul sub care actioneaza CREATORUL si ramane anonim!

Va asteptam la cabinet, telefonic sau online (se trimite documentatia medicala, o analizam si va comunicam, cu celeritate, caile de abordare cu maxima eficienta pentru cazul dvs.).

Cabinet terapii oncospecifice complementare/naturiste: 0740 041 572

Fii inspirat si fa din vindecarea cancerului calatoria ta de vindecare!

Din respect pentru viata Ta!

Cum funcționează tratamentul complementar in cancer?

Intai de toate, trebuie sa ai un tratament complementar in cancer, adica sa nu citesti pe net, google sau facebook si sa crezi ca te tratezi. Nu, nu te tratezi si stii de ce? Pentru ca nu exista Dr. Net, Dr. Google sau Dr. Facebook. Doar iti micsorezi sansele de reusita cu fiecare zi, pentru ca bolnavul oncologic poate avea tot ce isi doreste, doar  timp nu are suficient.

Vindeca cancerul, nu te trata dupa ureche!!!

Vindeca cancerul cu adevarat. In anii de cand ma ocup cu terapiile alternative in cancer asta am realizat, cum alegerile neinspirate fac diferenta, la final. Asigur consilierea, informatia, asistenta constanta, schemele real terapeutice si tot bagajul de cunoastere (inclusiv nutritia in cancer personalizata), pro bono, cu scopul de a propaga mesajul: DA, SE POATE! E valabil si pentru tine.

vindeca cancerul oncoterapeut brinzoi silviu
vindeca cancerul oncoterapeut brinzoi silviu

 

Faptul ca iti achizitionezi 2-3 suplimente (marea majoritate submediocre) te indeparteaza de punctul in care ai putea incepe procesul de autovindecare.

In primul rand cancerul este o mare afacere, iar vanzatorii profita. Cei care se ocupa de tratamentele complementare in cancer, in aceasta tara, nu au nicio pregatire oncoterapeutica si adeseori te indruma spre un final dezastruos. Intreba, inainte de a lucra cu un terapeut sau cu un medic, daca are pregatire oncoterapeutica cu certificare, altfel iti pierzi timpul pretios si banii, fara rezultate, de cele mai multe ori. Din respect pentru tine!

Atentie la cateva aspecte!

Bolnavul trebuie tratat in toata complexitatea universului personal, trebuie sa ii livrezi rapid evidente, sa il faci sa traiasca binele pe care il propui in maxim 7-10 zile. Adica sa ii schimbi calitatea vietii, inclusiv a celei interioare, sa ii modifici gandurile, sa traiasca senzatia de mai bine, spre beneficiul propriu al acestuia. Sa fii vindecator, nu medic, nu terapeut. Sa te implineasca ca ajuti un semen, nu ca profiti de un frate in suferinta.

Nu un remediu, produs sau supliment face diferenta, ci o combinatie de maxima eficienta, care a confirmat in cazuri similare.

Spre exemplu, eficienta celui mai cunoscut citostatic natural fara efecte adverse (Vidatox, venin de scorpion cubanez), medicament homeopat pentru toate tipurile si stadiile de cancer, este potentata spectaculos de sinergia unei scheme inteligent conceputa.

Ce vizeaza tratamentele alternative in cancer?

Pentru ca un pacient să fie pe deplin sănătos, nu trebuie luate în considerare doar aspectele fizice, ci și bunăstarea mental-emotionala a acestuia. Emoțiile afectează funcția creierului, care la rândul său, vă controlează functionare optima fiziologica. Tratamentele alternative in cancer, holistice nu au ca obiectiv doar uciderea celulelor canceroase, ci și gestionarea emoțiilor și durerii care vin cu tratamentele convenționale, cum ar fi chimioterapia sau radioterapia.

Sanatatea fizica este direct influentata de ganduri si emotii. Consilierul nostru te va ajuta sa gestionezi stresul, anxietatea si suferinta legate de cancer. Asistenta psihoterapeutica duce la o reinnoire emotionala la fel ca o gura de aer proaspat.

Ce terapii alternative in cancer să iti administrezi?

Ce iti trebuie, ce te aduce mai aproape de echilibru, de starea de sanatate vizata.

O schema personalizata face diferenta si este normal, pentru ca abordeaza multe dimensiuni din universul pacientului. Nu exista terapii sau suplimente “minune”, insa exista solutii prin sinergia utilizarii unor informatii de maxima eficienta.

Terapiile complementare in cancer un suport eficient in recuperare si vindecare!

Comunitatea medicală realizeaza din ce in ce mai mult de importanța terapiile complementare in cancer, care iau în considerare bolnavul ca un intreg minte-corp-suflet. Tratamentele împotriva cancerului sunt dure și necesită ca pacienții să aibă un suport puternic pentru a trece cu bine peste aceasta etapa. Oferim tratament individualizat fiecărui pacient și ne adresam  celor ce caută informatii reale de tratament holistic în Romania si nu numai. Avem pacienti in toata Europa.
Terapiile alternative in cancer  sustin vindecarea tumorala, dar si refacerea intregului organism.
Este de înțeles că ați dori să încercați orice, dacă credeți că ar putea ajuta la tratarea sau vindecarea cancerului. Doar dvs. puteți decide dacă doriti sprijinul unei terapii alternativ/complementare eficiente in aceasta lupta. Tratamentele alternative sau complementare in cancer ofera multe beneficii, mai multe decat v-ati astepta.

Cum ajuta tratamentele alternative in cancer naturiste bolnavul ?

Tratamentele alternative sau tratamentele complementare in cancer joaca un rol direct sau indirect în vindecare si vă poate ajuta să faceți față semnelor și simptomelor cauzate de cancer și de tratamentele împotriva cancerului. Semnele și simptomele frecvente, cum ar fi anxietatea, oboseala, greața și vărsăturile, durerea, dificultati privind somnul și stresul pot fi diminuate prin tratamente oferite de noi.

În Europa de vest în cele mai multe cazuri terapiile alternative/complementare sunt combinate cu tratamentele clasice oncologice (chimioterepia și radioterapia). Aceste servicii pot fi vitale în lupta cu cancerul, în sensul că nu distrug sistemul imunitar si celulele sănătoase, ci sunt distruse numai celulele canceroase, rezultănd micșorarea tumorilor chiar și dispariția acestora. Astfel crește imunitatea organismului și se reduc reacțiile adverse ale tratamentului oncologic clasic, creste calitatea si speranta vietii pacientului.

terapii alternative cancer oncoterapeut certificat silviu brinzoi
terapii alternative cancer oncoterapeut certificat silviu brinzoi

Tipuri de terapii complementare in cancer

Există mai multe forme de terapii alternative/complementare, care pot fi utilizate separat sau împreună. De fiecare dată  protocolul de tratament se stabileste impreuna cu oncoterapeutul curant.

Obiectivul acestui site, este să îti prezinte solutii complementare antitumorale care sunt de un real ajutor în sustinerea vindecarii si au confirmat in mii de cazuri. Terapia alternativa/complementara poate fi folosita combinata cu tramentele oncologice clasice, dar nu este recomandat să fie folosită ca singura optiune în tratarea bolilor neoplazice. In cele din urma, decizia iti apartine. Sa fii inspirat!

Iti ofer o virgula, o mica virgula, pentru a continua sa iti scrii mai departe povestea vietii!

 

Oncoterapeut certificat Silviu Brinzoi

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Oncoterapeut Silviu Brinzoi

Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Transforma o patologie mortala intr-o afectiune cronica!!!

Sa mori de cancer este, de cele mai multe ori, o alegere!

Asistență constantă, pro bono, pe intreg parcursul tratamentului!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare

Cabinet oncoterapii Bucuresti

.

0740 041 572    0745 567 598

Intrebari Frecvente

Pacientii cu tratament alternativ pentru cancer au avut rezultate de 3 ori mai bune decât pacienții care au fost tratati doar în mod convențional (chimio si radioterapie).

De 100% . Acum este mai facil ca oricand sa transformi o boala mortala intr-o afectiune cronica. Disciplina si determinarea vor face diferenta. Avem foarte multe cazuri de succes pe care medicii le numesc miracole, dar sunt doar rodul efortului depus de bolnav. Ceea ce va face diferenta este dorinta dumneavoastra de a trai. Fara dezlantuirea acestei forte colosale pe care o detineti, nu are rost colaborarea noastra. Pe de alta parte, noi detinem, informatii ce depasesc ca si cunoastere nivelul acestei tari. Abordarea noastra este complexa, nu lasam nicio dimensiune a bolnavului fara a fi modificata substantial pozitiv. Lucram pe corpul energetic, emotional, fizic si mental, in acelasi timp.

Daca nu vindeci sufletul, nu poti spera ca vindeci trupul !

Nu trebuie să așteptați! Tratamente complementar/alternative pentru cancer pot fi administrate simultan în timp ce faceti orice alt tratament, iar efectuarea ambelor în același timp va crește semnificativ rata de succes.

Tratamentele complementar/alternative împotriva cancerului utilizeaza instrumente naturale, ecologice, prietenoase cu biosul uman, prezintă un risc infim fata de tratamentele convenționale și pot fi combinate pentru a crește speranta se viata si rata de vindecare.