Tipuri terapii alternative

Cabinet terapii alternative Bucuresti

Tipuri terapii alternative

 

Tipuri terapii alternative: analize biorezonanta, tratamete alternative cancer, alimentatia in cancer, nutritie si dieta, tehnici de relaxare, consiliere psihoterapeutica, hipnoterapie, detoxifierea organismului, alcalinizarea organismului, curatare si echilibrare energetica, Reiki, terapii naturiste cancer s.a.

Medicina alternativă joacă un rol important în industria vindecării de secole, iar popularitatea sa este in crestere accelerata.

Numeroasele beneficii legate direct de medicina alternativă, holistica sau naturista au creat un val de interes, în intrega lume. Si in tara noastra, care pare să crească în continuare într-un ritm rapid.

Medicina alternativă include o serie de tratamente care, deși sunt considerate neortodoxe, au diferite avantaje pe care multe forme moderne de medicament pur și simplu nu le pot obține.

Tratamentele conventionale versus tipuri terapii complementare

Practicile sale nu sunt în general acceptate ca o abordare convențională sau standard în domeniul medical. Medicina alternativă primește în mod constant critici și reacții adverse pentru că este „înapoiata și nesigură”. Cu noile tehnologii existente, acest lucru este departe de adevar.

Din păcate, medicina naturală este, de asemenea, asociată în mod obișnuit ca un remediu care este utilizat doar de cei care nu își pot permite un tratament modern. Dar nenumăratelor studii axate pe subiect care spun altceva. In cabinet, de cele mai multe ori vin pacienti care au epuizat caile medicinei conventionale. Sunt nemultumiti de rezultate si isi cauta vindecarea inspirat. Dar, este adevarat ca vin si pacienti care aleg cu prioritate diferite tipuri de terapiile alternative, mai intai.

Un studiu, de exemplu, a constatat că majoritatea persoanelor care folosesc diverse tipuri  terapii complementare le folosesc „ deoarece consideră că aceste alternative de îngrijire a sănătății sunt mai congruente cu propriile valori, credințe și orientări filosofice către sănătate și viață”, spune rețeaua Jama . Cel ce cauta vindecarea prin armonizarea propriei fiinte cu universul, este fara tagada, pe drumul cautarilor personale, pe drumul dezvoltarii spirituale.

Alege sa te tratezi naturist si cu respect, alege diferite tipuri terapii complementare!

Nu se poate nega diferența substanțială dintre o cameră de spital standard cu instrumente și echipamente sofisticate și o abordare 100% naturista pentru a ajuta la vindecarea unor afecțiuni.

Doar pentru că primul este considerat superior nu înseamnă că acesta din urmă nu este eficient. De cele mai multe ori cu mult mai eficient, pentru ca induce echilibrul la nivelul intregului univers personal al celui in suferinta.

Există mai multe tipuri terapii complementare, iar beneficiile lor sunt extraordinare și ajută oamenii care sunt in nevoie de mii de ani.

Solutiile holistice sunt caile de vindecare blande si sigure ce nu streseaza organismul, nici mintea si nici universul emotional al celui ce cauta alinarea.
Abordarea diverselor tipuri de terapii alternative reprezinta solutiile gasite de natura pentru a vindeca fiinta umana!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

Tipuri terapii alternative
tipuri terapii alternative

Tipuri terapii alternative by Terapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative