Immune+++ Lifepharm

immune+++
immune+++
Lifepharm

IMMUNE +++ Lifepharm

Immune+++ Lifepharm este o formulă brevetată cu ingrediente 100% naturale, care oferă o acțiune triplă pentru întărirea sistemului imunitar.

Supliment cu formula avansata

by U.S.A.

Mentiuni Speciale: informatii terapeutice si terapii-alternative – terapeut Brinzoi Silviu

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 

Formula unica ce stimuleaza, clinic dovedit cu studii publicate in jurnale medicale, productia celulelor B, T si NK (natural killer), acele structuri ale sistemului imunitar care combat parazitii, virusii, fungii, cancer (studii aici).

 

Supliment 100% natural

Singurul supliment care stimuleaza cresterea productia celulelor B, T si NK (natural killer), adica acele structuri ale sistemului imunitar care ataca si neutralizeaza parazitii, virusii, stafiloccoci, bacterii, fungi, precancer sau cancer. Produsul are studii publicate in jurnale medicale.

Contine trei amestecuri specifice:
  • Amestecul brevetat Opti-Shield de ciuperci benefice (ciuperci Reishi, Maitake și coadă de curcan) întărește apărarea naturală a corpului, evitând bacteriile și virusurile.
  • Amestecul antioxidant care conține extracte de plante și plante cu diferite proprietăți benefice (Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, cătină, rodie) formează un scut sigur împotriva influențelor sezoniere și a infecțiilor.
  • Amestecul „Life-C”, vitamina C, unic de acest gen, oferă cantitatea de vitamina C din 8 portocale și poate pătrunde rapid în organism, deoarece este mai bine absorbită de om decât acidul ascorbic sintetic obișnuit, asigurând o imunitate apărare care durează până la 24 de ore.

Studiile științifice au arătat că, combinat cu suplimentul de LAMININE, eficacitatea IMMUNE +++ asupra sistemului imunitar crește cu 62%.

Suplimentul IMMUNE +++ este recomandat de experții noștri tehnico-științifici, în special ca măsură preventivă și mai ales în modificările sezoniere, care pot duce la modificări bruște de temperatură și, dacă sistemul imunitar este slab, corpul va fi mai supus gripei, răceli, viruși, bacterii și alergii.

Detalii complete IMMUNE+++ aici.

Formular de comanda: