Tratamente alternative cancer

Tratamente alternative cancer

”Dumnezeu nu vine când îl chemi, dar vine întotdeauna la timp.”

Trateaza cancerul, nu esti singur!

Terapii Alternative in Cancer – Remedii in cancer
Trateaza cancerul prin terapii alternative in cancer sau prin terapii complementare cancer ce funcționează  într-un mod congruent pentru a încetini și stopa răspândirea celulelor canceroase, promovând în același timp sănătatea fizică și psihică a pacientului.

Tratamentul complementar in cancer, ca si tratamentul alternativ cancer se concentrează pe pacient, iar tratamentele conventionale din medicina alopata se concentrează pe boală.

Gandeste-te un minut la asta….

Tratamentele conventionale pentru cancer, cum sunt chimioterapia si radiatiile, ucid celulele canceroase si enorm de multe celule sanatoase din corpul tau.

Da, de multe ori pot exista rezultate pozitive la inceput, dar si pericolul de recidiva sau raspandire a celulelor tumorale in alte tesuturi, la final.

Tratamentul alternativ cancer recomandat de noi se poate administra concomitent cu protocoalele conventionale sau independent de acestea. Potenteaza tratamentul cancer clasic si diminueaza efectele distructive ale chimio si radioterapiei.

Integram tratament alternativ in cancer ce lucreaza sinergic si vizeaza urmatoarele aspecte:

 • imbunatatirea calitatii vietii;
 • diminuarea efectelor distructive ale tratamentelor conventionale asupra tesuturilor sanatoase (din fericire sunt mai multe solutii);
 • echilibrul mental-emotional;
 • cresterea sperantei de viata;
 • cresterea nivelului energetic;
 • diminuarea procesului tumoral;
 • echilibrarea biochimica a organismului;
 • detoxifierea (fiziologica si emotionala);
 • alcalinizarea organismului;
 • drenaj limfatic;
 • scaderea nivelului de inflamatie.

Abordarea este totala, pentru ca stim ca in cancer, la fel ca in viata, efortul minim  aduce rezultate minime.

Se proiecteaza o schema personalizata de tratament naturist pentru cancer care si-a confirmat eficiența pentru stadiul histopatologic specific, utilizand diferite elemente terapeutice axate pe distrugerea directă și sigura a celulelor canceroase, diminuarea procesului tumoral si reducerea, în același timp, a riscului toxic pentru celulele sănătoase. Problemele tale sunt solutionate abordand cauzele, nu efectele.

Oncologia integrativa pe o recomandam presupune mai multe laturi, precum dieta corespunzatoare, suplimentele adecvate, onconutritie, hipertermia (caldura este inamicul cancerului), dizolvarea emotiilor negative, modificarea frecventei personale.

Avantajele terapiilor personalizate în cancer se manifestă atât în toxicitate, care este relativ redusă în raport cu terapiile standard, cât şi în eficacitate, şansele fiind mai mari de a opri cancerul şi de a-l ţine sub control pe termen lung.

Sustinerea organismului aflat sub efectul terapiilor alopate (toxice sistemic) printr-un tratament alternativ/naturist cancer  este cheia vietii dincolo de cancer! 

Terapii alternative in cancer:

 

Alimentatia in cancer 

Detoxifierea organismului

Schema oncoterapeutica pe caz 

Terapie prin hipnoza

Alcalinizarea organismului

Consiliere psihologica oncospecifica

   Asistenta constanta, pro bono, pe durata tratamentului

Oncoterapeut Silviu Brinzoi

Va asteptam la centrul medical sau online/telefonic (analizam documentatia medicala si va comunicam, cu celeritate, solutia de tratament alternativ de maxima eficienta pentru cazul dvs.). Exclusiv pe baza dosarului medical! Schema de tratament de la distanta sau cea indicata in cabinet este aceeasi.

Consultatia terapeutica: 250 lei. Include si solutia personalizata pe caz.

Sedinta terapeutica initiala prevede analiza dosarului medical si planul de tratament naturist pentru cazul dvs.

Acest parcurs terapeutic a fost urmat deja de foarte multi pacienti din mai multe tari. Rezultatele dovedesc faptul ca abordarea tintita a proceselor tumorale si inflamatoare, a cauzelor este net superioara tratamentelor alopate ce urmaresc simptome si efecte.

Daca ne alegi sa iti fim alaturi in demersul tau de autovindecare, te invitam sa analizezi daca informatia noastra te-a sustinut si a adus beneficii reale, fizice si psihice, dupa primele 30 zile. Nu dorim sa iti rapim timp pretios sau sa te retinem sa iei contact cu persoane care au solutii pentru tine. Vom continua, doar daca consideri te-a ajutat abordarea noastra. Asa este etic. Suntem doar instrumente prin care poti ajunge la resursele necesare sa iti continui viata dincolo de cancer.

OncoTerapeut/Onco nutritionist Silviu Brinzoi este laureat cu Gold Medal la Congrese Internationale de Medicina Alternativa, anii 2019 si 2022, pentru tratamentele complementare in cancer si alte patologii, pe baza rezultatelor obtinute.

Am colaborat cu mai multe clinici de notorietate, dar am decis sa imi deschid propriul cabinet. Intotdeauna, am ales sa imi ofer expertiza terapeutica de la distanta, online sau telefonic, de dragul semenilor, fara a percepe plata. La fel si in cabinet de cele mai multe ori, in afectiunile neoplazice.

Daca ti se comunica diagnosticul de CANCER, vei auzi si de TUMORI, echivalent cu TU MORI. Nu te lasa programat mental de persoane care se exprima din profunda lor ignoranta.

Sa mori de cancer este, de cele mai multe ori, consecinta pasilor gresiti!

Mereu exista o solutie!

Programare consultatie online:   0740 041 572

Cum funcționează tratamentul complementar in cancer?

Intai de toate, trebuie sa ai un tratament complementar in cancer, adica sa nu citesti pe net, google sau facebook si sa crezi ca te tratezi. Nu, nu te tratezi si stii de ce? Pentru ca nu exista Dr. Net, Dr. Google sau Dr. Facebook. Doar iti micsorezi sansele de reusita cu fiecare zi, pentru ca bolnavul oncologic poate avea tot ce isi doreste, doar  timp nu are suficient.

 

Sunt oncoterapeut si din expertiza de zi cu zi din cabinet, am observat ca primele saptamani sunt decisive. Evolutia bolnavului sub tratamentele conventionale sau tratamentele naturiste submediocre, este in directia degradarii starii generale de sanatate. Atat fizica, cat si mentala (inclusiv lipsa de speranta in ceea ce priveste propria vindecare).

Pe de alta parte, fiecare dintre noi are datoria de a discerne pentru a ne asuma consecintele tratamentelor. Este vital sa te informezi despre toate efectele secundare pe termen lung ale fiecarui medicament pe care il introduci in corpul tau. Adesea, efectele secundare ale unui medicament sunt mai rele decat boala in sine pentru care ti-a fost prescris de catre medici. Sta in puterea ta sa te informezi corect despre efectele secundare grave.

Din fericire, in primele 7-10 zile, cu un tratament cancer personalizat eficient, inteligent creat si natural 100%, starea pacientului se imbunatateste vizibil, cu fiecare zi. Mintea, care constientizeaza cresterea nivelului de homeostaza, devine aliatul de nadejde in lupta cu cancerul, prin potentarea capacitatilor si resurselor interne.

Ati inteles, de ce in primele saptamani de terapie este vital sa demaram in forta reabilitarea starii de bine a bolnavului?

Pentru ca traind cu fiecare zi mai bine, va investi cu putere de adevar mesajul meu: Da, se poate trai si dincolo de cancer!

 

Trateaza cu adevarat cancerul, nu dupa ureche!!!

Trateaza cancerul cu adevarat prin tratamente cancer reale 100%. In anii de cand ma ocup cu terapiile alternative in cancer am realizat, ca alegerile neinspirate fac diferenta, la final. Asigur consilierea, informatia, asistenta constanta, schemele terapeutice care au confirmat in cazuri similare si tot bagajul de cunoastere (inclusiv nutritia in cancer personalizata), pro bono, cu scopul de a propaga mesajul: DA, SE POATE. E valabil si pentru tine!

trateaza real cancerul oncoterapeut brinzoi silviu
trateaza cu adevarat cancerul oncoterapeut brinzoi silviu

 

Faptul ca iti achizitionezi 2-3 suplimente (marea majoritate submediocre) te indeparteaza de punctul in care ai putea incepe procesul de autovindecare.

In primul rand cancerul este o mare afacere, iar vanzatorii profita. Cei care se ocupa de tratamentele complementare in cancer, in aceasta tara, nu au nicio pregatire oncoterapeutica si adeseori te indruma spre un final dezastruos. Intreba, inainte de a lucra cu un terapeut sau cu un medic naturist cancer, daca are pregatire oncoterapeutica cu certificare, altfel iti pierzi timpul pretios si banii, de cele mai multe ori, fara rezultatele scontate. Din respect pentru TINE!

Nu cred ca este cineva atat de iresponsabil, sa accepte fie tratat in cancer de o persoana fara expertiza si certificari in oncoterapii, nu-i asa?

Transforma o patologie mortala intr-o afectiune cronica!!!

Informatia medicala corecta face diferenta intre viata si moarte. Bolnavul trebuie tratat in toata complexitatea universului personal, trebuie sa ii livrezi rapid evidente, sa il faci sa traiasca binele pe care il propui in maxim 7-10 zile. Adica sa ii schimbi calitatea vietii, inclusiv a celei interioare, sa ii modifici mintea. Sa traiasca senzatia de mai bine, spre beneficiul rapid al acestuia. Sa fii VINDECATOR, nu medic naturist cancer sau terapeut. Sa te implineasca ca ajuti un semen, nu ca profiti de un frate in suferinta.

Nu un remediu, produs sau supliment poate face diferenta, ci o combinatie de maxima eficienta, care a confirmat in multe cazuri identice cu al tau.

Cellnergy Wellness terapie cu Hipertermie si Terahertz, doua tratamente cancer, fara reactii adverse si foarte eficiente. Sunt ieftine si le aplici singur cu un singur dispozitiv de ultima tehnologie. Celulele tumorale nu supravietuiesc unei temperaturi peste 42,5 C. Studiati pe www.terapii-alternative.ro

Immune+++ Lifepharm imunomodulator unic, ce stimuleaza productia celulelor T si NK (Natural Killer), cel mai eficient antitumoral al lumii medicale, in doza oncologica. Studii publicate in jurnale medicale. Antitumoral 100%, clinic dovedit. Analizati, pot fi informatii ce fac diferenta. Spre studiu www.terapii-alternative.ro

De ce credeti ca nu functioneaza asa zisele produse anticancer de pe net? Pentru ca sunt doar marketing. Sunt pacienti care au cumparat aceste “minuni in cancer” cu rezultate…zero. Si nu numai din Romania. Cannabis in cancer, marketing. Este canepa industriala, nu marijuana. Cititi articolul scris de mine si realizati ca profitorii de pe urma suferintei semenilor sunt prea multi, si nu astfel putem face o lume mai buna. Si este doar un exemplu. Nu recomand nimic din Romania, pentru ca aduc un beneficiu real insignifiant. Frecventez seminariile medicale si cunosc realitatea curenta.

 

Ce vizeaza tratamentele alternative cancer?

Pentru ca un pacient să fie pe deplin sănătos, nu trebuie luate în considerare doar aspectele fizice, ci și bunăstarea mental-emotionala a acestuia. Emoțiile afectează funcția creierului, care la rândul său, vă controlează functionare optima fiziologica. Un tratament naturist pentru cancer, holistic nu au ca obiectiv doar uciderea celulelor canceroase, ci și gestionarea emoțiilor și durerii care vin cu tratamentele convenționale, cum ar fi chimioterapia sau radioterapia.

Este bine sa ne tratam corpul, dar in acelasi timp sa ne urmam si intuitia, si sa  privim dincolo de fizic. Sanatatea fizica este direct influentata de ganduri si emotii. Consilierul nostru te va ajuta sa gestionezi stresul, anxietatea si suferinta legate de cancer. Asistenta psihoterapeutica duce la o reinnoire emotionala la fel ca o gura de aer proaspat.

Mintea care a construit cancerul nu este mintea care il va eradica! Din fericire, exista solutii si pentru sanatatea mentala a bolnavului. Cand faci mintea pacientului aliatul sau pe drumul autovindecarii, razboiul este castigat.

Ce terapii alternative să iti administrezi in clinica tratament naturist cancer?

Ai nevoie sa gasesti o clinica tratament naturist cancer, un specialist mai intati. Ce iti trebuie este ceea ce te aduce mai aproape de echilibru, de starea de sanatate vizata.

O schema personalizata face diferenta si este normal, pentru ca abordeaza multe dimensiuni din universul pacientului. Nu exista terapii sau suplimente “minune”, insa exista solutii prin sinergia utilizarii unor informatii de maxima eficienta.

Terapiile complementare in cancer un suport eficient in recuperare si evitarea recidivei!

Comunitatea medicală realizeaza din ce in ce mai mult de importanța terapiile complementare in cancer, care iau în considerare bolnavul ca un intreg minte-corp-suflet. Tratamentele împotriva cancerului sunt dure și necesită ca pacienții să aibă un suport puternic pentru a trece cu bine peste aceasta etapa. Oferim tratament individualizat fiecărui pacient și ne adresam  celor ce caută informatii reale de tratament holistic în Romania si nu numai. Avem pacienti in toata Europa, Canada, America. O discutie de cateva minute cu oncoterapeutul nostru te va convinge ca sunt solutii pentru cazul tau, dar mai mult decat atat, sa previi aparitia determinarilor secundare sau a recidivei. Vei simti daca acesta este persoana care iti poate aduce sprijinul real atat de necesar.
Terapiile alternative in cancer  sustin vindecarea tumorala, dar si refacerea intregului organism.
Este de înțeles că ați dori să încercați orice, dacă credeți că ar putea ajuta la tratarea sau vindecarea cancerului. Doar dvs. puteți decide dacă doriti sprijinul unei terapii alternativ/complementare eficiente in aceasta lupta. Tratamentele alternative sau complementare in cancer ofera multe beneficii, mai multe decat v-ati astepta.

 

Rezultate/Marturii/Cazuri din cabinet: https://www.facebook.com/OncoterapeutSilviuBrinzoi

Cum ajuta tratamentele naturiste in cancer bolnavul ?

Tratamentele alternative sau tratamentele naturiste in cancer joaca un rol important, direct sau indirect, în vindecare si vă poate ajuta să faceți față semnelor și simptomelor cauzate de cancer și de tratamentele împotriva cancerului. Semnele și simptomele frecvente, cum ar fi anxietatea, oboseala, greața și vărsăturile, durerea, dificultati privind somnul și stresul pot fi diminuate prin tratamente oferite de noi.

În Europa de vest în cele mai multe cazuri terapiile alternative/complementare sunt combinate cu tratamentele clasice oncologice (chimioterepia și radioterapia). Aceste servicii pot fi vitale în lupta cu cancerul, în sensul că nu distrug sistemul imunitar si celulele sănătoase, ci sunt distruse numai celulele canceroase, rezultănd micșorarea tumorilor chiar și dispariția acestora. Astfel crește imunitatea organismului și se reduc reacțiile adverse ale tratamentului oncologic clasic, creste calitatea si speranta vietii pacientului.

terapii alternative cancer
terapii alternative cancer

Tipuri de terapii complementare in cancer

Există mai multe forme de terapii alternative/complementare, care pot fi utilizate separat sau împreună. De fiecare dată  protocolul de tratament se stabileste impreuna cu oncoterapeutul curant.

Obiectivul acestui site, este să îti prezinte solutii complementare antitumorale care sunt de un real ajutor în sustinerea vindecarii si au confirmat in cazuri similare. Terapia alternativa/complementara poate fi folosita combinata cu tramentele oncologice clasice, dar nu este recomandat să fie folosită ca singura optiune în tratarea bolilor neoplazice. In cele din urma, decizia iti apartine. Sa fii inspirat!

Conform Oug nr. 34/2014
Tratamentele naturiste complementare (pachetele terapeutice) personalizate nu se returneaza!

Iti ofer o virgula, o mica virgula, pentru a continua sa iti scrii mai departe povestea vietii!

 

OncoTerapeut/OncoNutritionist Silviu Brinzoi

Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Sa mori de cancer este, de cele mai multe ori, o alegere!

Asistență constantă, pro bono, pe intreg parcursul tratamentului!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare

0745 567 598  /  0740 041 572

Intrebari Frecvente

Pacientii cu tratament alternativ pentru cancer au avut rezultate de 3 ori mai bune decât pacienții care au fost tratati doar în mod convențional (chimio si radioterapie).

De 100% . Acum este mai facil ca oricand sa transformi o boala mortala intr-o afectiune cronica. Disciplina si determinarea vor face diferenta. Avem foarte multe cazuri de succes pe care medicii le numesc miracole, dar sunt doar rodul efortului depus de bolnav. Ceea ce va face diferenta este dorinta dumneavoastra de a trai. Fara dezlantuirea acestei forte colosale pe care o detineti, nu are rost colaborarea noastra. Pe de alta parte, noi detinem, informatii ce depasesc ca si cunoastere nivelul acestei tari. Abordarea noastra este complexa, nu lasam nicio dimensiune a bolnavului fara a fi modificata substantial pozitiv. Lucram pe corpul energetic, emotional, fizic si mental, in acelasi timp.

Daca nu vindeci sufletul, nu poti spera ca vindeci trupul !

Nu trebuie să așteptați! Tratamente complementar/alternative pentru cancer pot fi administrate simultan în timp ce faceti orice alt tratament, iar efectuarea ambelor în același timp va crește semnificativ rata de succes.

Tratamentele complementar/alternative împotriva cancerului utilizeaza instrumente naturale, ecologice, prietenoase cu biosul uman, prezintă un risc infim fata de tratamentele convenționale și pot fi combinate pentru a crește speranta se viata si rata de vindecare.