Alimentatia in cancer

De ce sa colaborezi cu un onco-nutritionist certificat?

Pentru ca nu exista dr. Facebook, dr. Net sau dr. Google!

Alimentatia in cancer, alimentatia anticancer

Alimentatia in cancer înainte, în timpul și după tratament vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să rămâneți la un nivel optim de calitate a vietii. Cancerul și tratamentul alopat al acestuia provoaca deseori probleme care pot face ca alimentația să fie dificilă sau sa nu fie cea eficienta. Toti bolnavii oncologici au nevoie de terapii alternative  care au confirmat si alimentatia anticancer personalizata, iar aceste informații de specialitate vă pot ajuta mai mult decat puteti realiza. Consumul de alimente anticancer este cofactor de vindecare si element determinant pentru prevenirea recidivelor sau diminuarea procesului de crestere a tumorilor, coroborate cu terapii alternative cancer de maxima eficienta. Ambele cresc speranta de viata cu mult peste asteptari!

Alimentatie in cancer , schema personalizata, se intocmeste tinand cont de diagnostic, medicatie, afectiuni conexe, stil de viata, istoric personal medical s.a.

Toate tratamentele împotriva cancerului constipă. O persoană constipată nu elimină toxinele. De fapt, toxinele, inclusiv citostaticele, sunt recirculate prin organism anii in sir, expunând astfel pacienții la efecte secundare devastatoare din nou și din nou. Stii cum sa rezolvi? Cunosti care sunt alimentele anticancer?

Unele alimente sunt inflamatoare, altele nu. Unele hranesc cancerul, altele sustin vindecarea. Stii sa faci diferenta intre ele?

Daca nu stii sa iti construiesti un plan nutritional personalizat care alcalinizeaza, detoxifica, mareste oxigenarea celulara…?

Alimente anticancer oncoterapeut brinzoi silviu
alimentatia in cancer

Informatiile corecte te vor ajuta sa te ajuti!

Ai nevoie de informatii real terapeutice, informatii ce nu le vei afla niciodata din online. Din pacate nu vei gasi destule detalii de valoare, ci multa maculatura, care fura timp si bani, fara rezultatele scontate.

Este vital suportul constant pe care il oferim in reabilitatea pacientului, si este vorba de informatii de alt nivel medical.

Intreaba-te daca doresti ce este mai bun. Intreaba-te daca vrei sa ai un tratament complex, cu eficacitate ridicata.

Sunt terapeut si am specializari in oncoterapie, nutritie si onco-nutritie.

Ce inseamna asta ?  Inseamna ca iti livrez gratuit schema oncoterapeutica completa, informatii si detalii personalizate, consiliere constanta, cat timp simti ca te pot ajuta.

Fii inspirat, alege ce crezi ca este mai bine pentru tine, pentru ca despre Tine este vorba mereu!

Asistență constantă pro bono pe parcursul tratamentului!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

Oncoterapeut certificat Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Oncoterapeut Brinzoi Silviu 

Intrebari Frecvente

Derapajele nutritionale sunt cofactor cauzal in cancer. Nutritia bolnavului oncologic recomandata de un specialist va cataliza procesul de diminuare a cresterii tumorale si a inflamatiei fiziologice.

Alimentatia se intocmeste dupa ce sunt analizate informatiile conexe ale

Da, o serie de alimente diminueaza procesul tumoral. Este inspirat sa te consulti cu terapeut nutritionist cu specializare oncologica pentru a creste randamentul tratamentului ce ti se administreaza.