Alimentatia in cancer

Alimentatia in cancer - Alimente anticancer - Alimentatia anticancer

Alimentatia bolnavilor de cancer

Alimentatia in cancer înainte, în timpul și după tratament vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să rămâneți la un nivel optim de calitate a vietii. Cancerul și tratamentul alopat al acestuia provoaca deseori probleme care pot face ca alimentația să fie dificilă sau sa nu fie cea eficienta.

Toti bolnavii oncologici au nevoie de terapii alternative  care au confirmat si alimentatia anticancer personalizata, iar aceste informații de specialitate vă pot ajuta mai mult decat puteti realiza. Consumul de alimente anticancer este cofactor de vindecare si element determinant pentru prevenirea recidivelor sau diminuarea procesului de crestere a tumorilor, coroborate cu terapii alternative cancer de maxima eficienta. Ambele cresc speranta de viata cu mult peste asteptari!

Iata ce am descoperit…Celulele canceroase pot fi infometate si eliminate din corpul tau, si totul poate fi facut intr-un mod natural si sanatos, care nu se bazeaza pe doze mari de citostatice sau radiatii.

Alimentatia in cancer  este una dintre solutii. Schema personalizata se intocmeste tinand cont de diagnostic, medicatie, afectiuni conexe, stil de viata, istoric personal medical s.a.

Toate tratamentele împotriva cancerului constipă. O persoană constipată nu elimină toxinele. De fapt, toxinele, inclusiv citostaticele, sunt recirculate prin organism anii in sir, expunând astfel pacienții la efecte secundare devastatoare din nou și din nou. Stii cum sa rezolvi aceasta veritabile provocare? Cunosti care sunt alimentele anticancer?

Unele alimente sunt proinflamatoare, altele nu. Unele hranesc cancerul, altele sustin vindecarea. Stii sa faci diferenta intre ele?

Daca doresti sa iti construim un plan nutritional personalizat care alcalinizeaza, detoxifica, mareste oxigenarea celulara…nu ezita.

Sustinerea organismului aflat sub efectul terapiilor alopate este cheia supravietuirii in cancer! Retineti, chiar face diferenta!

Va asteptam la cabinet, telefonic sau online (se trimite documentatia medicala, o analizam si comunicam caile de abordare nutritionala, si nu numai, de maxima eficienta pentru cazul dvs.).

Cati onconutritionisti certificati cunoasteti? Onco-nutritionistul Silviu Brinzoi va va asigura suportul necesar permanent,

Alimentatia anticancer
alimentatia in cancer

Informatiile corecte te vor ajuta sa te ajuti!

Ai nevoie de informatii real terapeutice, informatii ce nu le vei afla niciodata din online. Din pacate nu vei gasi destule detalii de valoare, ci multa maculatura, care fura timp si bani, fara rezultatele scontate.

Este vital suportul constant pe care il oferim in reabilitatea pacientului, si este vorba de informatii de alt nivel medical.

Si vestea cea mai buna dintre toate….

Aceste informatii concrete, acesta abordare nu costa zeci de mii de lei, nu deterioreaza si afecteaza celulele sanatoase in niciun fel ( sau nivelurile de energie si vitalitate, din contra le creste) si va sunt disponibile CHIAR ACUM.

Intreaba-te daca doresti ce este mai bun. Intreaba-te daca vrei sa ai un tratament complex, cu eficacitate ridicata.

Sunt terapeut si am specializari in oncoterapie, nutritie si dieta.

Ce inseamna asta? Inseamna ca iti livrez planul onconutritional complet, informatii si detalii personalizate, consiliere constanta, cat timp simti ca te pot ajuta.

Consiliere terapeutica permanenta, informatii vitale, modificarea planului nutritional periodic, functie de necesitatea medicala.

Pret: 500 lei

Fii inspirat, alege ce crezi ca este mai bine pentru tine, pentru ca despre Tine este vorba mereu!

Asistență constantă pro bono pe parcursul tratamentului!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

Oncoterapeut / Onconutritionist Silviu Brinzoi 

telefon: 0745 567 598
Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

Intrebari frecvente despre alimentatia in cancer

Derapajele nutritionale sunt cofactor cauzal in cancer. Nutritia bolnavului oncologic recomandata de un specialist va cataliza procesul de diminuare a cresterii tumorale si a inflamatiei fiziologice.

Alimentatia personalizata se intocmeste dupa ce sunt analizate informatiile medicale ale cazului in speta. Carnea, de origine controlata, este introdusa in anumite etape ale procesului de autovindecare si reabilitare fiziologica.

Da, o serie de alimente diminueaza procesul tumoral. Este inspirat sa te consulti cu un terapeut nutritionist cu specializare oncologica pentru a creste rata de succes a tratamentului ce ti se administreaza.