Contact

Fa primul pas, hai sa ne cunoastem

Cabinet Terapii Alternative Bucuresti

Consiliere in cabinet si de la distanta - Online/Telefonic

Contact

  Program:
  Luni
  09:00 – 18:00
  Marţi
  09:00 – 18:00
  Miercuri
  09:00 – 18:00
  joi
  09:00 – 18:00
  Vineri
  09:00 – 18:00
  Sâmbătă
  09:00 – 14:00
  Duminică
  ÎNCHIS
  Adresa: Intrarea Luminitei nr. 6, Chiajna, Ilfov (Predestinat sau intamplare?)

  Cabinet terapii alternative Bucuresti – OncoTerapeut Brinzoi Silviu

  Cabinet Terapeut Bucuresti

  Datorita numarului foarte mare de persoane care ne solicita ajutorul pentru imbunatatirea starii de sanatate, am luat decizia sa lucram si de la distanta (online sau telefonic). De o perioada lunga lucram in marea majoritate a cazurilor, in multe tari, de la distanta. Se discuta cazul, se trimite documentatia medicala (mail sau whatsapp), apoi vom identifica ce mai eficienta solutie terapeutica. Avand in vedere ca programul de reabilitare si echilibrare a organismului este acelasi, faptul ca lucram de la distanta nu diminueaza eficienta trataentului. Intotdeauna va fi informat clientul cu privire la terapia naturista recomandata. Nu exista reactii biologice adverse, se pot administra impreuna cu tratamentele specifice medicamentoase sau independent.

  Facem tot posibilul pentru a ne ajuta semenii să-și atingă obiectivele de îngrijire a sănătății în condiții de siguranță și eficiență.

  Folosim echipamente moderne de diagnostic pentru a analiza starea nutrițională, încărcarea toxică a corpului, alergii, carente, stările emoționale, starea musculo-scheletică, blocajele bioenergetice și multe altele.

  Aplicam medicina alternativă pentru functionarea calitativa a fiintei umane la toate nivelurile – corp, minte și spirit. Folosim diferite discipline naturopate, tehnici energetice, suplimente cu formula avansata, sfaturi nutritionale si stil de viata in scopul de a rezolva problemele de sănătate. Suntem dedicați si sustinem pacienții să-și recapete viața pe care o merita !

  OncoTerapeut/Terapeut Silviu Brinzoi

  cabinet terapii alternative bucuresti cabinet terapeut bucuresti

  Cabinet terapii alternative Bucuresti are urmatoarele prioritati:

  Terapii pentru întreaga fiinta

  Medicina tradițională privește boala ca pe o entitate distinctă de persoana care o poartă. Tendința în creștere către specializarea în medicină a condus la multe progrese în tratamente, dar a distanțat și medicii de părțile „sănătoase” ale pacienților lor. O diferență cheie între medicina tradițională și medicina alternativa este că majoritatea formelor de terapii alternative pun accentul pe îngrijirea întregului corp . Ca si practicanții de medicină alternativă ne adresam nu doar corpului fizic, ci și sănătății emotionale și sanatatii energetice a pacientului. Se manifesta un interes in crestere pentru o abordare holistică a sănătății este unul dintre principalele motive pentru care medicina alternativă a devenit una dintre prioritati, ca si solutie.

  Atenția personală

   Datorită accentului pus pe îngrijirea întregului corp, noi cei care practicam terapiile alternative oferim adesea pacienților o mare atenție personală. Medicii tradiționali pot fi legați de timp și presați de companiile de asigurări și de sălile de așteptare ambalate. Practicanții de medicină alternativă, datorita filozofiei de viata diferita, pun de obicei un accent mai mare pe atenția individuală.

  Concentrarea pe preventie

  O altă atracție către medicina alternativă este concentrarea pe preventie. În timp ce medicina conventională tinde să intervină odată ce boala este prezentă, multe tipuri de medicină alternativă încurajează pacienții să aibă „sesiuni de optimizare si intretinere” a calitatii vietii. Terapiile se concentrează pe prevenirea bolii, înainte ca aceasta să apară, pe lângă faptul că acordam solutii concrete, cu rezultate rapide celor ce sunt bolnavi.

  cabinet terapii alternative
  cabinet terapii alternative bucuresti

  Cabinet terapeut Bucuresti

  telefon: 0745 567 598
  Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative