Biorezonanta Zyto

biorezonanta bucuresti

Scanare Zyto - Biorezonanta Zyto Bucuresti

Biorezonanta Zyto Bucuresti – Scanare Zyto Bucuresti

Fiecare dintre noi isi doreste sa cunoasca starea de sanatate, atat fiziologica, cat si mental-emotionala pentru a imbunatatii calitatea vietii, dar si pentru a prevenii potentiale tulburari sau afectiuni.

Aproape toti ne dorim sa evitam cabinetele de recoltat sange, nu-i asa? Seringile? Radiatii si efecte secundare ale acestora?

Oricum acelea nu iti indica decat niste parametrii generici, extrem de superficiali, fara corelarile aferente unor boli sau tulburari, fara nivelul energtic al tesuturilor, fara legatura emotional-mentala din spatele disfunctiilor, cauze irefutabile a tuturor afectiunilor.

Exista o solutie care iti poate identifica starea de sanatate fizica, emotionala, energetica a tuturor sistemelor organismului, precum si modalitatile optime de reabilitare rapida a acestora.

Aparatul de biorezonanta Zyto este un dispozitiv medical profesional, singurul aprobat de FDA (mai performant decat biorezonanta clasica) pentru activitate de biocomunicatie si realizeaza o scanare a intregului organism in doar 5 minute. Este sigur si nu are efecte negative. Indicat si celor care poarta dispozitive cardiace. Recomandat copiilor, adultilor si seniorilor.

Raportul de analiza rezultat in urma procedurii de  scanare Zyto te va informa pe loc, care este solutia optima de remediere a unei disfunctii emotionale, mentale, energetice sau fiziologice.

Terapeutul nostru este certificat si acreditat international!

Valoarea analizei nu o da pretul, ci specializarile, acreditarile si mai ales expertiva celui care  interpreteaza evaluarea!

Suport si solutia medicala (linia de tratament) oferite de Terapeut Silviu Brinzoi personal, pe loc in cabinet.

Aceasta este cheia, sa primesti serviciul pentru care ai platit, la cote inalte de profesionalism.

Ramane sa decizi terapia de crestere a calitatii vietii pe care o alegi .

Daca doresti o scanare sau o sedinta terapeutica de ameliorare sau sustinere a vindecarii, de reechilibrare emotional-mentala, solicita o programare.

Zyto bucuresti-terapeut-brinzoi-silviu
Biorezonanta Zyto

Scanare Zyto Bucuresti

Diagnosticarea computerizata prin scanare Zyto identifica cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți sănătatea mentală, emotionala și fizică. Softul poate stabili inclusiv dieta personalizata, exercițiile fizice si remediile naturiste cu cea mai mare biodisponibilitate pentru organismul dumneavoastra.

Scanarea Zyto Bucuresti iti ofera pe loc rapoarte detaliate despre:

 • nivelul de toxicitate fiziologica
 • nivelul de hidratare al organismului
 • sistemul gastro-intestinal
 • sistemul imunitar
 • sistemul hormonal si endocrin
 • profilul emotional
 • coerenta biologica cu alimentele consumate
 • organe aflate indezechilibru
 • starea meridianelor energetice principale
 • starea energetica a tuturor vertebrelor coloanei
 • starea energetica a fiecarui dinte
 • multe alte informatii medicale

Reda echilibrul corpului si vietii tale!

De ce ar trebui să faci scanare ZYTO periodic?

Va ofer patru motive pentru care cred că fiecare ar trebui să facă o scanare ZYTO periodic.

 

1. Vă permite să obțineți o abordare holistică asupra sănătății dumneavoastră

O scanare ZYTO oferă informații precise și rapide cu privire la corpul dumneavoastră și, de asemenea, cele mai bune tratamente și asistență pentru dvs. În loc să te bazezi cu pastile și medicamente sintetice, poți aborda condițiile corpului tău cu dieta potrivită, suplimente si remedii naturiste cu maxim de eficienta, fara a induce o toxicitate suplimentara hepatica sau a sistemului nervos. Indiferent de starea fiziologică sau mentală, scanerul oferă alternative holistice care abordează situația pe termen mediu si lung pentru a atinge echilibrul corect al organismului. În afară de tratament, este important să obțineți echilibrul optim pentru fiecare dintre sistemele si tesuturile corpului fizic. Scanerul vă ajută să faceți asta, cu cea mai mare precizie. Nu exista erori.

2. Îți îmbunătățește starea generală de bine, atat fizic, cat si mental, energetic, emotional

Scanerul ZYTO vă ajută să vă cunoasteti mai bine, astfel încât să puteți echilibra diferite sisteme pentru a funcționa la maxim de potential. De la energie la gestionarea greutății până la longevitate și multe altele, o scanare ZYTO vă poate ajuta în orice dimensiune pe care doriți să o îmbunătățiți. Este o abordare personalizata, care are in vedere atributele biologice unice ale dumneavoastra. Sunt recomandari ce se potrivesc doar dumneavoastra, nu tratamente la modă sau remedii care funcționează pentru toată lumea. Suntem unici, indicatiile sunt unice pentru fiecare persoana scanata. Cu siguranță vei găsi îndrumări concrete si eficiente atunci când efectuați scanarea, pentru problemele dumneavoastra.

3. Economisești bani si timp

Sunt analize complexe pentru care ar trebui sa mergi in clinici diferite si ai pierde mult timp si multi bani. De câte ori ați încercat un nou supliment sau o terapie( tratament) fără să vedeți niciun rezultat? Cat timp și bani ați pierdut încercănd diverse solutii, dupa ureche sau net, în speranța că aceasta va fi în sfârșit soluția magică pentru sanatatea dumneavoastră? Analiza de biorezonanta  ZYTO este rapida, precisa si ieftina.

4. Urmariti starea de sanatate pe parcursul anilor

Aceasta tehnologie de ultima generatie vă permite să urmăriți progresul sau starea de sanatate in timp. Scanerul ZYTO oferă o evaluare complexa a organismului dumneavoastră, luând în considerare fiecare aspect. Primești un raport complet despre functionarea întregului tău corp pe loc. Poti repeta periodic (trei sau sase luni) analiza de biorezonanta Zyto, urmarind progresele realizate.

Pretul unei biorezonante Zyto Bucuresti

Pretul unei sedinte de biorezonanta Zyto in Bucuresti la cabinetul nostru, este modest, dar interpretarea realizata de terapeutul certificat in America, Romania si Irlanda, face diferenta. Expertiza vasta si nivelul de cunostere sunt, in final doua repere ce fac diferenta. Terapeutul nostru este acreditat si certificat (aromaterapie, fitoterapie – ROMANIA, Dottera – SUA, Zyto – IRLANDA). Aspect care trebuia sa te faca sa te gandesti serios daca vei solicita serviciile unui specialist cu experienta sau unui amator.

La Cabinet Terapii Alternative Bucuresti pretul este cel corect!

Pret analiza biorezonanta Zyto: 200 lei (TVA inclus)

 

 

biorezonanta zyto bucuresti

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Terapeut Ollivia Brinzoi

telefon: 0740 041 572
Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

Intrebari Frecvente

 • Discutia preliminara cu pacientul
 • Scanarea cu aparatul Zyto pentru obtinerea rezultatelor analizelor medical
 • Analizarea si interpretarea fiecarei probleme semnalizate de aparat si informarea clientului
 • Prezentarea optiunilor privind rezolvarea problemelor semnalate, in ceea ce priveste eficacitatea, preturi, durata de timp, alte date de interes.
 • Intocmirea rapoartelor finale pentru expediere pe mail

Mai puțin de 30 de minute per pacient pentru analiza completă și programul de tratament.

Poate fi utilizata de oricine: adulţi, femei însărcinate, copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici. Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac.