Emotiile si cancerul

 

Am scris acest articol din respect pentru sanatatea psihica a pacientilor mei si a tuturor bolnavilor oncologici.

Obisnuiesc sa indic pacientilor mei oncologici situatia de viata prin care au trecut in urma cu ceva vreme. Starea care este responsabila de declansarea bolii, in functie de localizare primara. Dar nu ma compar ca si acuratete, cu identificarea precisa ce o ofera dispozitivul de diagnostic pe care il utilizez, care indica si profilul mental – emotional al bolnavului.
Toti, si cand spun toti, chiar toti cei ce sunt devastati de acesta afectiune grava au suferit o trauma emotionala anterior.
Fie ca este vorba de teama, pierdere, depresie, abandon, agresiune, depresie, anxietate s.a. Si stim ca aceste stari inhiba sistemul imunitar.

Am inteles ca negarea disperarii este cea care precede cancerul.
Poate fi vorba de un eveniment emotional sau de o perioada de expunere la stres, de natura emotionala, poate fi o situatie de genul pierderii unui copil, a locului de munca sau un divort dificil, sa ai grija de o ruda bolnava. Toate acestea sunt imprejurari care streseaza peste masura oamenii. Consilierea psihoterapeutica, la fel ca si alimentatia in cancer, terapii alternative cancer, vindecare energetica si altele sunt abordari de terapii alternative antitumorale.

Lupta cu cancerul!

Lupta cu cancerul echilibrat mental-emotional, responsabil, coerent. Stresul determina secretarea de cortizol, hormon de care sigur ati auzit, o substanta foarte acida si toxica in cantitate mare si pe temen lung. Mediul acid este prielnic microbilor, parazitilor, dar mai ales celulelor canceroase, fiindca acestea adora mediul acid. Acest aspect iti forteaza sistemul imunitar, care devine mai slab cu fiecare zi. Si… cancerul va scapa de sub control.

Este normal sa ai sentimente, este natural sa simti totul, cum ar fi furia, frustarea, tristetea, dar cand devine cronic, cand devine unicul lucru pe care il simti, atunci devine ceva gresit si se pierd valentele intregului sistem. Daca o emotie neprofitabila iti domina ziua, continui s-o simti si s-o experimentezi zi dupa zi, in timp un sistem de credinte fals iti va impulsiona aceasta stare emotionala toxica. Ai ajuns in lumea profetiilor autoimplinite dezastruoase.

Sunt si consilier pentru dezvoltare personala si abordez intotdeuna holistic terapia, inclusiv tratamente naturiste in cancer. Creez o fanta ingusta in mintea pacientului, prin care acesta poate zari o noua perspectiva profitabila lui. Fara a schimba mintea care a fost complice cu cancerul, nu poti spera la vindecare. Mintea care a mentinut starea nu este mintea care poate vindeca, ci cea care te-a adus in acesta situatie.

SA VA FIE DE FOLOS !

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.

Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.

Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Oncoterapeut certificat Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Oncoterapeut Silviu Brinzoi 

Leave a comment