Gold Medal, un vis devenit realitate!

 

Am avut onoarea sa fiu dublu laureat cu Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa – 2022. Un eveniment cu public de specialitate si concurenti pe masura. Au fost prezentate noi tehnologii si produse de ultima generatie la nivel mondial, cu cercetari si rezultatele aferente. Asemenea competitii cer o pregatire aparte, pentru a documenta subiectele expuse. Multumesc colegilor mei pentru ca au ridicat, prin calitatea subiectelor si pregatirea personala, nivelul congresului. Aceste premii ma inspira si ma incita la o continua pregatire profesionala.

Lucrez cu persoane care sunt nemultumite de medicina alopata, care au fost abandonati de medici, iar un nou esec le-ar spulbera si ultima speranta de mai bine. Din fericire, 90% dintre acestia vin la cabinet prin recomandari si asta face ca determinarea acestora de a se vindeca sa fie la cota optima. Nu exista bucurie  sufleteasca mai mare decat un mesaj primit de la un pacient cu adevarat multumit, care isi continua viata fara problema sa medicala.

vidatox gold medal congres medicina alternativa oncoterapeut silviu brinzoi
vidatox gold medal congres medicina alternativa oncoterapeut silviu brinzoi

 

O medalie am castigat-o pentru terapiile multimodale integrate alternative sau complementare in patologiile neoplazice (cancer), dar si alte afectiuni severe.

Terapeut Silviu Brinzoi cabinet terapii alternative
Terapeut Silviu Brinzoi Gold Medal la Congresul de Medicina Alternativa 2022 pentru rezultatele personale in afectiuni

Cea de a doua, pentru rezultatele personale din cabinet, in afectiuni si tulburari, dar si pentru abordarea unica in preventie. Pentru ca un gram de Preventie echivaleaza cu o tona de Vindecare, nu-i asa?

In anul 2019, am fost laureat tot cu Gold Medal la un alt congres de profil, pentru terapiile cu activatori celule stem in afectiuni, dar si ca tehnologie de regenerare (intinerire) a tesuturilor cu celule stem.

 

Lifepharm Laminine Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa 2019
Lifepharm Laminine Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa – 2019, premiu castigat de Terapeut Silviu Brinzoi

 

Cateva detalii personale

Toate aceste rezultate ma obliga pentru ca asteptarile celor cu care lucrez au crescut considerabil.

In acesta profesie, studiul si pregatirea nu se opresc niciodata, dar merita 100%. Nu exista misiune mai nobila pentru un om decat binele adus semenilor sai. In cabinet, azi ca si intotdeauna, sunt motivat de Pasiune si Compasiune.

Nu sunt cuvinte mari acelea care indeamna sa vindeci mai intai sufletul, iar vindecare in trup este o urmare firesca. Cei care calca pragul cabinetului cunosc despre ce vorbesc. Fiecare dintre noi, in anumite momente a uitat de el, l-a rapit torentul vietii. Iubirea de sine este principala cauza a imbolnavirii fiintei interioare, iar necazul apare mai devreme sau mai tarziu, inevitabil. Sa cauti vindecarea, sa incepi sa ai grija de tine, azi mai mult ca niciodata sunt primii pasi catre tine, asa cum te doresti sa fii.

Am creat niste exercitii care zdruncina din temelii filozofia cu care ai fost programat si unesc sinele tau cu sinele superior. Includ in schemele terapeutice elemente care refac echilibrul mental – emotional, cresc nivelul energetic, si inevitabil, incepi sa traiesti la dimensiune de calitate a vietii. Altfel nu se poate. Daca starea ta se schimba, relativ repede, tu crezi in autovindecarea ta, incepi sa crezi in Tine. Pentru ca pot crea o fisura in zidurile minti constiente, iar tu zaresti dincolo de acestea, dincolo de falsele convingeri limitative.

Sa nu uiti ca intrega putere iti apartine TIE, cel care ai deplina incredere in alegerile facute pe acest drum al autovindecarii.

Vindeca-ti trupul, mintea si sufletul, pentru ca se poate!

 

Te salut cu mult respect si implicare,

Terapeut certificat Silviu Brinzoi

 

  Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

Leave a comment