Marturii in lupta cu cancerul

Cartea “Cancerul vazut din partea cealalta” autori prof. dr. Tatomir Emanuel si prof. dr. Veronica Mitescu, doua somitati ale medicinei alternative-complementare este o serie de solutii practice si teoretice, cu privire la vindecarea cancerului.
Printre ele se afla mentionate parte din schemele cu care lucrez in cabinet, planul oncospecific nutritional s.a.
Unul dintre autori s-a aflat sub incidenta acestei maladii severe si a apelat la umila mea cunoastere. Desi oncologul i-a rostit ferm sentinta: “Colega mai ai maxim doua luni de trait, asa cum arata rezultatul histopatologic”, acesta este in viata dupa mai mult de patru ani. A refuzat chimio si radioterapia, important de subliniat. Am ramas prieteni, iar zilele trecute m-a vizitat la cabinet. Exista adevar si dincolo de cunoasterea conventionala, exista alternative viabile si in mediina naturista, de ultima generatie. Recomandam doar suplimente premium cu studii stiintifice publicate in reviste sau biblioteci de specialitate. Aducem tehnologie (produse de ultima generatie) din Cuba, America si Japonia. Nu este timp pentru mediocritate. Succesul vine din cunoastere, dar si din calitate.
Oncoterapeut Silviu Brinzoi si prof. dr. Tatomir Emanuel
Oncoterapeut Silviu Brinzoi si prof. dr. Tatomir Emanuel
Cu modestie, am avut onoarea sa regasim in prefata lucrarii mentionate si numele noastre.
numele noastre Olivia si Silviu Brinzoi in cartea despre cancer
numele noastre Olivia si Silviu Brinzoi in cartea despre cancer

Rezultatele sunt motivatia in lupta cu cancerul

Sunt rezultate, iar acestea sunt marturii in lupta cu cancerul, si ne motiveaza si responsabilizeaza permanent. Suntem binecuvantati sa lucram cu cele mai eficiente tratamente naturiste cancer la nivel mondial, dupa scheme ce au confirmat.
Utilizez scheme personalizate, intotdeauna. Din respect pentru viata semenilor mei.

Am creat teme pentru acasa, modific pe nesimtite programele din subconstient si…in cateva zile incepi sa realizezi: Cancerul nu este sinonim cu Moartea.

Din expertiza personala am observat ca “mintea care a construit si intretinut procesul tumoral” nu este “mintea care te va ajuta si te va ghida spre autovindecare”. Adica este nevoie de o schimbare rapida de paradigma, a filozofiei de viata.
Asta fac in cabinet, schimb perspectiva, uneori mai repede dacat cred pacientii. Mare parte din pacienti strabat sute de kilometrii pana la cabinet sa isi rezolve problemele mental-emotionale. Si da, se poate, pentru ca de fiecare data folosesc tehnici energetice subtile si cu efect imediat.
Cancerul are cheile lui, ca orice aspect al vietii noastre. Vindecarea in cancer inseamna operatie pe suflet. De aceea oncologii au rezultatele submediocre (1-5% rata de supravietuire), pentru ca abordeaza numai tumoarea, nu intreg organismul, pentru ca abordeaza efectul, nu cauza acestuia.
Din pacate in Romania este dificil de gasit informatii reale terapeutice care sa faca diferenta in acesta patologie severa.
Multumim pentru increderea acordata!
Mesajul nostru pentru pacientii este: SE POATE! DA, chiar se POATE! Este valabil si pentru TINE!

SA VA FIE DE FOLOS!

Oncoterapeut Silviu Brinzoi

Marturii / Rezultate din Cabinet Tratamente Naturiste Cancer

Leave a comment