Extras din cartea “Cancerul vazut din cealalta parte” despre marturii in lupta cu cancerul, o veritabila colectie de solutii  in cancer care au confirmat la nivel mondial. Va recomand acesta carte cu caldura !

 

Marturii in lupta cu cancerul

Avem onoarea ca numele noastre, al meu si al sotiei, sa fie mentionate intr-o carte de specialitate despre lupta cu cancerul si abordarea specifica a acestuia, publicata de doua somitati ale medicinei alternativ-complementare.
Sunt rezultate si asta ne motiveaza si responsabilizeaza permanent. Suntem binecuvantati sa lucram cu cea mai performanta farmacie naturista si cele mai eficiente tratamente naturiste cancer la nivel mondial, dupa scheme ce au confirmat.
Din expertiza personala am observat ca “mintea care a construit si intretinut procesul tumoral” nu este “mintea care te ajuta si te ghideaza spre autovindecare”. Adica este nevoie de o schimbare rapida de paradigma, a filozofiei de viata.
Asta fac in cabinet, schimb perspectiva, uneori pe loc. Mare parte dintre pacienti strabat sute de kilometrii pana la cabinet sa isi rezolve problemele mental-emotionale. Si da, se poate, pentru ca de fiecare data folosesc tehnici energetice subtile si cu efect imediat.
Cancerul are cheile lui, ca orice aspect al vietii noastre. Vindecarea in cancer inseamna operatie pe suflet. De aceea oncologii au rezultatele submediocre (1-2% rata de supravietuire), pentru ca abordeaza numai tumoarea, nu intreg organismul, pentru ca abordeaza corpul, nu cauza acestuia.
marturii in lupta cu cancerul oncoterapeut brinzoi silviu
marturii in lupta cu cancerul oncoterapeut brinzoi silviu
Dau teme pentru acasa (exercitii de dezvoltare personala accelerata), te verific, iti modific pe nesimtite programele din subconstient si…in cateva zile( maxim 7) incepi sa accesezi din ce in ce mai mult din potentialul investit in tine de Dumnezeu.
Din pacate in Romania este dificil de gasit informatii reale terapeutice care sa faca diferenta in acesta patologie severa.
Multumim pentru increderea acordata!
Mesajul nostru pentru pacientii este: SE POATE! DA, CHIAR SE POATE!

Leave a comment