LAMININA/LAMININE LIFEPHARM

 

Laminine sau Laminina

 

Informatia completa Laminina sau Laminine o gasiti pe site-ul www.terapii-alternative.ro, distribuitor oficial Lifepharm Global in  Romania, Europa, UK, America, Canada.

Pentru a achizitiona la cel mai mic pret, apasa link-ul de mai jos “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana. Comanda este plasata direct pe site-ul producatorului. Livrare max. 3 zile. La urmatoarea comanda aveti pretul cu aprox. 25% mai mic. Depozit in Romania!

Asistenta privind serviciile si produsele companiei Lifepharm Global in Romania: 0740 041 572

 

Comanda Direct la Producator

Comanda produsul / Informatii suplimentare

       0740 041 572

sau

   Completati formularul de mai jos:

   

  laminina-laminine lifepharmFORMULA UNICA LA NIVEL MONDIAL 

  Ingrediente de înaltă calitate! Biologic natural 100%

  Laminina este o combinație proprie de ingrediente naturale care oferă organismului zilnic toți cei 22 de aminoacizi necesari sănătății celulare.

  Laminine este un supliment care regenereaza tesuturile cu celule stem. Si chiar functioneaza!

   

   

   

   

  Studii despre acest supliment si celelalte produse ale companiei Lifepharm au aparut in în PDR, „Biblia” americana a medicilor și farmaciștilor încă din 2015.

  Această publicatie, Physician’s Desk Reference notifica produsele acreditate de FDA (Food & Drug Administration) și GMP (Good Manufacturing Practice),pentru a fi utilizate pe teritoriul Statelor Unite.

   

   

   


  Ingrediente: factor de creștere bioactivi din ou fecundat, proteine ​​marine și fitoproteine.
  Biofactorii proteici, cum ar fi FGF-2, sunt disponibili exclusiv în acest extract de ou. Acești biofactori unici joacă un rol important în proliferarea, diferențierea și supraviețuirea celulelor în aproape toate sistemele fiziologice si organele, prin reglarea activității mai multor gene. Sustin celulele să prolifereze, să optimizeze funcțiile celulare și să protejeze ADN-ul prin protejarea telomerilor. Capetele cromozomilor se numesc telomeri și protejează ADN-ul de deteriorare. Studiile arată că lungimea telomerilor este puternic asociată cu îmbătrânirea sănătoasă, un nivel mai mic de stres asupra corpului și o sănătate mai bună. Când telomerii tăi sunt mai scurti, celulele stem îmbătrânesc mai repede și nu se mai pot diviza, ceea ce duce la îmbătrânirea mai rapidă a corpului. Studiile arată că administrarea zilnică de Laminine poate ajuta la creșterea activității enzimei telomerazei, care prelungește telomerii, si implicit, speranta de viata.

  Cateva detalii despre Laminina

  Este inspirat sa intelegi ca un produs nu aduce rezultatele asteptate. Este nevoie de expertiza unui specialist in actul medical si administrarea dupa scheme personalizate pentru a avea beneficii cu mult peste asteptarile tale. De aceea, am ales pro bono sa ofer toata cunoasterea mea celor care doresc sa-si imbunatateasca rapid calitatea vietii, atat fizic, cat si psihic. Deasemenea, am onoarea sa lucrez cu multi semeni care au optat pentru schimbarea frecventei personale. Adica, care si-au dorit sa traiasca si sa imbatraneasca diferit fata de restul semenilor.

  Fa-ti un dar si testeaza produsul intr-o schema pe care ti-o ofer cu titlu absolut gratuit, din dragoste de viata, de oameni si de Laminina. Vei avea o experienta de calitate, care se va transforma in cunoastere. Oricand vei avea nevoie sa iti reechilibrezi existenta, stii ca ai solutie.

  laminine gold medal
  laminine gold medal

   

  Ce dovada mai buna decat Gold Medal, medalie decernata acestui supliment la un Congres International de Medicina Alternativa, ar trebui, pentru a realiza ca este cel mai performant remediu din toate timpurile? Si acest premiu onorant l-am obtinut eu. Am integrat suplimentele Lifepharm in tratamente personalizate si au aparut rezultate concrete. Laminine potenteaza vindecarea, atat in terapiile alopate, cat si in cele alternative.

  Personal, din expertiza zilnica de cabinet, nu cred ca exista tulburare, dezechilibru sau afectiune pe care sa nu o amelioreze semnificativ acest supersupliment. Pentru fiecare derapaj, fizic sau psihic, exista scheme precise cu rezultate confirmate. Este indicat sa soliciti suportul unui specialist pentru maxim de eficienta. Un produs nu are eficienta unei scheme de tratament inteligent concepute si testate in sute de cazuri. Nu dupa ureche!

   

  Cateva dintre beneficiile Laminine Lifepharm:

  • Menține si optimizeaza functia cognitiva.
  • Creste speranta de viata, protejeaza telomerii.
  • Sustine reabilitarea epidermei in psoriazis.
  • Stimuleaza productia hormonului serotonina (hormonul fericirii).
  • Reduce stresul fizic și mental.
  • Scade glicemia.
  • Îmbunătățește calitatea somnului.
  • Regenerează/intinereste cu celule stem organismul.
  • Stimulează cresterea productiei de colagen.
  • Reduce semnele îmbătrânirii.
  • Îmbunătățește rezistența și energia.
  • Accelerează recuperarea după antrenament fizic.
  • Îmbunătățește tonusul muscular și forța.
  • Amplifica libidoul/dorința sexuală.
  • Diminueaza rapid simptomele depresiei, anxietatii si atacurileor de panica.
  • Stimulează producția naturală de DHEA (prehormonul testosteronului).
  • Imbunatateste structura creierului prin neuro-geneza.
  • Crește acuitatea mentala si memoria.
  • Protejeaza A.D.N.-ul.
  • Stimuleaza potenta.
  • Stimuleaza cresterea masei musculare.

   

  Reversează stresul oxidativ celular (procesul de imbatranire)

  S-a dovedit că LAMININE prelungește telomerii are capacitatea de a inversa semnele îmbătrânirii la nivel celular. Telomerii sunt capacele de la capetele ADN-ului care îl protejează. Îmbătrânirea celulară are loc odata cu scaderea lungimii telomerilor.

  Regenereaza tesuturile cu celulele stem

  Factorii de creștere din LAMININE stimulează celulele stem ale corpului să regenereze și să repare celulele deteriorate din tesuturile din organism. Regenerarea celulelor sănătoase luptă împotriva inflamației cauzate de stresul oxidativ pentru a atenua durerile și rigiditatea articulațiilor, pentru a menține nivelurile sănătoase de zahăr din sânge și de colesterol, pentru a îmbunătăți integritatea mucoasei digestive și a vaselor de sânge și pentru a susține fertilitatea.

   

  Diminueaza stresul psihic si fizic

  S-a dovedit clinic că LAMININE scade cortizolul, hormonul stresului. Nivelurile scăzute de cortizol ajută la reducerea stresului și a anxietății, optimizeaza funcția imunitară și îmbunătățesc starea de spirit, funcția metabolică și energia.

   

  Creste calitatea somnului

  LAMININA ajută la inducerea unor perioade mai lungi de somn profund. Creșterea somnului profund vă ajută să vă simțiți mai odihnit și susține imbunatatirea funcți icognitive, cum ar fi o concentrare, atentia, memoria, claritatea, dar si starea generala de bine.

   

  Laminina – Pecetea lui Dumnezeu in Om!

   

  laminina laminine
  laminina laminine

   

   

  Laminina, întâmplare sau design inteligent ? Proteina lui Dumnezeu!

  Proteina de care vorbește si medicul chirurg Vlad Ciurea, in forma de cruce se numește Laminină. Multi clerici o consuma pentru ca reface  crucile din organism, prin regenerarea proteinei Laminin.

  “Laminina este o proteină care se găseşte în matricea extracelulară, straturile de proteine ​​care formează substratul tuturor organelor interne, numită, de asemenea, membrana de bază. Ea este o componentă non-colagenă a laminei bazale; ea are patru brațe care se pot lega la alte patru molecule. Cele trei braţe mai scurte sunt bune pentru legarea de alte molecule de laminină, formând astfel straturile. Brațul mai lung este capabil să se lege de celule, ajutând astfel ancorarea organelor de membrană. Structural, proteina de laminină este alcătuită din trei lanțuri polipeptidice – α , β și γ, oferindu-i un total de șase „capete”, având astfel o mai mare flexibilitate în conectarea diferitelor molecule” Este o componentă non-colagenă a laminei bazale; ea are patru brațe care se pot lega la alte patru molecule, aspect care a dus la numele de proteina lui Dumnezeu.

   

  Asistenta constanta de specialitate, pro bono, pe parcursul terapiilor de imbunatatire a calitatii vietii!

   

  Laminine, in dozajul corect, optimizeaza fizic si psihic universul personal!

   

  Comanda Laminine: 0740 041 572

  Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative