Detoxifierea organismului

Detoxifierea organismului

Schimbarea vine din interior! Corpul fizic este vehiculul catre adevar. Priveste-l precum ai privi un templu. Iubeste-l, respecta-l si adu-i recunostinta. Vindecarea este posibila doar intr-un mediu curat, armonios, iar curatarea acestuia periodica este sursa care faciliteaza acest lucru.

Poarte-te bland si ai mare grija de el, iar bunastarea generala va creste zi dupa zi. Multumesc!  Multumesc!  Multumesc!

Detoxifierea organismului-Terapii alternative

Nu esti singur!

Toxinele sunt peste tot în jurul nostru mai mult ca niciodata. De la aerul adesea poluat pe care îl respirăm la alimentele cu chimicale și pesticide pe care le consumăm, toxinele externe fac parte din viața de zi cu zi, chiar și pentru cei responsabili de  sănătatea lor. Combinand toxinele  cu alte dezechilibre, cum ar fi stresul, anxietatea și emoțiile negative, nu este de mirare că organismul se  supraîncărcarca, experimentand oboseală extremă și bolile inutile.

Atunci când sunt acumulate divers si excesiv, toxinele pot afecta atât tesutul, cât și funcția structurii celulare a corpului nostru, ducând la o varietate de afecțiuni, inclusiv fibromialgie, tulburări autoimune, cancer, dureri de cap și probleme digestive precum constipație, diaree sau balonare. În plus, anumite afecțiuni ale pielii, probleme hormonale și alergii sau intoleranțe alimentare pot fi rezultatul acumulării toxice masive în organism, iar aceste sisteme naturale de curatare nu pot ține pasul și este nevoie de ajutor suplimentar.

Ai grija de templul sufletului tau!

detoxifierea organismului

Solicita  suport si noi impartim cu tine experienta terapeutica!

Există multe modalități diferite de a obține beneficiile detoxifierii. Cel pe care îl alegem impreuna va depinde de nevoile individuale, de nivelul dvs. de angajament și de problemele de sănătate preexistente.

Detoxifierea organismului este sursa sanatatii, iar aceasta este posibila cu ajutorul dietelor, al apei, postului, a unor suplimente nutritionale s.a., in combinatii personalizate, pentru fiecare caz in parte.

Este important să proiectam cel mai bun plan de detoxifiere pentru dvs. și nevoile dvs. actuale de sănătate si sa va  consiliem pe tot parcursul procesului.

Descopera programul nostru de detoxifiere si echilibrare interioara la cabinet  pentru a găsi cel mai bun program pentru dvs. Este terapie complementara de mare eficienta, cu rezultate peste asteptari.

Colaboreaza cu un specialist!

Beneficii:

 • Elminarea toxinelor
 • Diminuarea stresului fiziologic
 • Creste calitatea somnului
 • Reduce greutate corporala
 • Optimizare metabolica
 • Creste speranta de viata
 • Reduce IMC, procentul de grăsime corporală, raportul talie-șold, circumferința taliei
 • Diminueaza markerii inflamatori, rezistența la insulină
 • Reduce nivelurile circulante de leptină (hormonul inhibitor al senzatiei de foame)
 • Sustine calitatea vietii
 • Stimuleaza cresterea imunitatii
 • Sustine buna functionare a dimensiunii cognitive
 • Creste nivelul de energie
 • Multe altele
detoxifierea organismului

Asistentă constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Terapeut Brinzoi Silviu – Detoxifierea organismului

telefon: 0745 567 598
Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

Intrebari Frecvente

Detoxifiere are ca scop exclusiv curatarea corpului de acumulările toxice rezultate din expunerea la poluanții din mediu, precum și de produsele de curățare și tehnologia, fum, etc. Poate inversa literalmente anumite simptome ale boliilor.

Cand intrati in proces, mai ales pentru prima dată, eliminarea acumularii toxice poate provoca unele efecte secundare neplăcute, deși temporare.

Puteti experimenta dureri de cap ușoare, greața, diareea, amețelile și iritabilitatea, pe parcursul procesului de detoxifiere. Cu cât sunt mai multe toxine în sistemul dvs., cu atât efectele secundare pot fi extreme, dar neplăcerile pe termen scurt de la detoxifiere sunt mult depășite de beneficii. Este important să găsiți cel mai bun plan de detoxifiere pentru dvs. și nevoile dvs. actuale de sănătate.

De cate ori simtiti necesitatea sau dupa un program anual. De doua ori anual este suficient. In perioadele intermediare respectati cateva reguli si veti avea o viata lunga si frumoasa.