Aromaterapie

Oda tie, Viata!

Aromoterapie – folosiți-o cu încredere în scop preventiv

Mai mult decat orice, este o arta sa faci din viata ta o arta.

Aromaterapie – Terapii alternative

Aromaterapia face parte din terapiile alternative, este o terapie holistică și integrativă care utilizeaza uleiuri esentiale medicale. Aromaterapia, folosiți-o cu încredere în scop preventiv, spre crestere si vindecare!

O aplicăm pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional și spiritual.

Credem in capacitatea fiecaruia de a se echilibra si educa și ne dedicăm atât uleiurilor esențiale pure terapeutice, cât și distribuirii de informație de calitate. Educatia cu blândețe este unica cale către adevărata crestere. Permite ca specialistul nostru certificat in tara si nu numai, sa iti impartaseasca cunoasterea lui. Specializari in America, Irlanda si Romania. Din pacate, cei care se ocupa de aceste uleiuri terapeutice sunt vanzatori fara pregatire medicala.

În același timp, asculta-ti intuiția!

aromaterapie
aromaterapie terapii alternative

Vindeca copilul interior prin atingerea delicata a parfumului, cu aromaterapie

Uleiul esențial creste starea de spirit și vă simțiți bine doar cu  parfumul lui. Pentru unii oameni, ei pot chiar ajuta la ameliorarea simptomelor diferitelor afecțiuni. Cea mai fascinantă parte a aromaterapiei, dacă mă întrebați pe mine, este felul în care această reușește să se adreseze ființei umane abordând-o în mod holistic. Când vei folosi un ulei pentru gripă, spre exemplu, efectele lui vor apărea și pe plan psihic, emoțional si energetic. Sa cunosti cum sa le utilizezi corect si eficient este maiestrie, nu-i asa? Rezultatele cele mai minunate apar cand imbini elegant cunoasterea cu pasiunea, in cazul acesta, pentru frumos.

Pentru mai multe informații despre cum să le încorporezi într-un stil de viață sănătos sau sa sustii vindecarea intr-o afectiune, consultați expertul nostru în medicină subtila a aromelor.

 

Cum se utilizeaza uleiurile esentiale

Simțul mirosului este un instrument care poate provoca răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite rapid de receptorii mirosului, care au o legătură directă cu sistemul limbic, partea creierului care stochează amintiri și emoții. Unele uleiuri esențiale induc efecte înălțătoare sau revigorante, în timp ce altele sunt mai calmante.

Aromaterapia prin difuzare este una dintre cele mai simple modalități de utilizare aromatică a uleiurilor esențiale. Puteți utiliza un difuzor de ulei esențial, dacă doriți, dar utilizarea uleiurilor esențiale aromat nu necesită dispozitive speciale de difuzare. Puteți obține aceleași beneficii pentru sănătate, plasând pur și simplu câteva picături de ulei esențial în palma mâinii, lăsându-l în jurul nasului și respirând profund.

Se realizeaza prin utilizarea uleiurilor volatile singulare sau combinate cu miere, ori a uleiurilor vegetale administrate intern sau extern (la recomandarea si sub coordonarea terpeului curant)

aromaterapie-terapeut brinzoi silviu

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Terapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

Intrebari Frecvente

Uleiurile esențiale pot fi inhalate sau diluate și aplicate pe piele. Acestea vă pot stimula simțul mirosului sau pot avea efecte medicale atunci când sunt absorbite.

Uleiurile esențiale sunt extracte de plante concentrate care păstrează mirosul și aroma naturale sau „esența” sursei lor.

Există peste 90 de uleiuri esențiale utilizate în mod obișnuit, fiecare asociat cu anumite mențiuni de sănătate. Uleiurile populare includ menta, lavanda și lemn de santal, dar sunt multe combinatii cu efecte benefice.