Alcalinizarea organismului

” Aproape orice afectiune la care ma pot gandi, de la artrita la diabet si cancer este asociata cu aciditatea. Nu este o coincidenta ca multe din obiceiurile noastre moderne cum ar fi alcoolul, fumatul, consumul de zahar si stresul, toate cresc aciditatea. Singurele parti ale corpului nostru care trebuie sa fie acide sunt stomacul, pielea si respiratia. Practic toate celelalte trebuie sa fie macar usor alcaline.

Dr. Robert C. Atkins – cel mai cunoscut expert in nutritie american

Alcalinizarea organismului-Terapii alternative

Stiai ca intr-un organism preponderent alcalin starea de boala nu poate, efectiv, exista? Stiai ca intr-un mediu alcalin virusii, bacteriile si ciupercile nu se pot reproduce si nici macar supravietui? Si, cel mai important din toate, stiai ca intr-un corp alcalinizat este imposibil sa apara celula canceroasa?

Acestea sunt doar cateva dintre concluziile unor mari oameni de stiinta cu privire la alcalinizare, precum este si  Dr. Otto Heinrich Warburg, castigator al Premiului Nobel pentru Medicina.

Noi va vom prezenta solutii astfel incat sa puteti lua o decizie în cunoștință de cauză, solutii care funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs. nutriționale, calorice, bugetul și obiectivele, mai ales in patologii severe.

O documentare facuta de Hiromi Shinya (inventatorul colonoscopului), prin care dovedeste clinic  ca a vindecat sute de cazuri de cancer cu apa alcalina si onco-nutritie.

Alegeti ce este mai bine, lucrati cu un profesionist!

alcalinizarea organismului

Alcalinizarea organismului prin dieta

Este un plan alimentar care pune accentul pe unele alimente, cu scopul de a menține un nivel optim de pH în organism. Se bazează pe premisa că alimentele pe care le consumăm modifică pH-ul corpului pentru a fi fie acid, fie alcalin. Deși este important de menționat că organismul are multe mecanisme pentru a menține un pH strict, inclusiv procesele controlate de plămâni și rinichi, este un efort sustinut care epuizeaza resursele acestuia cu trecerea timpului.

Este dovedit clinic că o dieta bogata în alimente care formează alcaloizi au beneficii unice pentru sănătate, în timp ce o dietă bogată în alimente care produc acid, perturbă nivelul normal al sângelui. Este că aceasta declanșează pierderea de minerale esențiale (cum ar fi calciul, magneziu) pe măsură ce organismul încearcă să restabilească echilibrul. Acest dezechilibru crește susceptibilitatea la afectiuni.

Alcalinizarea organismului utilizand apa 

Parametrul ce defineste notiunea de apa alcalină se referă la nivelul pH-ului său. 

Apa alcalină are un nivel de pH mai ridicat decât apa potabilă obișnuită. Datorita acestei caracteristici ape alcalina neutralizeaza acidul din organism.

Apa potabilă normală are în general un pH neutru de 7. Apa alcalină are de obicei un pH de 8 sau 9. Cu toate acestea, pH-ul singur nu este suficient pentru a conferi valoare substanțială apei.

Apa alcalină trebuie să conțină, de asemenea, structurile moleculare( 4-5 molecule pe microcluster), minerale alcaline și potențial negativ de reducere a oxidării (ORP). ORP este capacitatea apei de a acționa ca un pro- sau antioxidant. Cu cât valoarea ORP este mai negativă, cu atât este mai antioxidantă. Apa alcalina si apa Lourdes au cel mai mic nivel ORP (adica sunt puternic anitoxidante). Ionizatoare apa alcalina gasiti aici informatii detaliate.

Beneficii recunoscute:

  • proprietăți anti-îmbătrânire (prin aportul enorm de antioxidanții)
  • proprietăți de curățare a colonului
  • sprijinul sistemului imunitar
  • hidratare, sănătatea pielii și alte proprietăți detoxifiante
  • pierdere în greutate
  • antitumorala
  • protejeaza impotriva bolilor renale
  • previne diabetul
  • conserva masa musculara
alcalinizarea organismului-apa kangen

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Terapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

Intrebari Fregvente

Deși apa alcalină potabilă este considerată sigură, aceasta poate produce efecte secundare negative, daca si numai daca nu stii sa o utilizezi corect.

Unele exemple de efecte secundare negative includ scăderea acidității naturale a stomacului, care ajută la distrugerea bacteriilor și altor agenți patogeni. Este unicul ionizator medical si veti beneficia cu titlu gratuit de recomandarile unui terapeut, care are o vasta expertiza cu apa.

Apa alcalină poate fi cumpărată în multe magazine alimentare sau produse alimentare naturiste, dar nu are proprietatile unice ale apei kangen

Ionizatoarele de apă sunt vândute de mai multi distribuitori, au acelasi pret la nivel mondial, dar noi , ca si terapeuti, iti vom livra informatii necesare pentru a te bucura 100% de beneficiile apei Kangen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.