Analize biorezonanta

Analize biorezonanta Bucuresti

Analize biorezonanta Bucuresti reprezinta un serviciu de diagnosticare magnetica a tuturor dezechilibrelor din corpul uman.

Analize biorezonanta in Bucuresti – Terapia prin biorezonanță  face parte din terapiile alternative si a fost inventată în Germania în anul 1977 de către Franz Morell și ginerele lui, inginerul Erich Rasche. Inițial, aceștia au denumit-o „MORA-Therapie”, de la inițialele lor MOrell și RAsche. Unele dintre dispozitive conțin un circuit electronic ce măsoară rezistența pielii, similar cu E-Meter folosit de către Scientologie, pe care creatorii biorezonanței sperau să o îmbunătățească. Franz Morell a fost membru al Bisericii Scientologice.[1] [2]

Practicanții biorezonanței declară că pot detecta o varietate de boli și vicii. Aceștia consideră că biorezonanța este similară cu anumite concepte din Medicina Tradițională Chinezească, în special acupunctura.Practicanții biorezonanței declară că pot detecta o varietate de boli și vicii. Aceștia consideră că biorezonanța este similară cu anumite concepte din Medicina Tradițională Chinezească, în special acupunctura.

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Terapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Terapeut Silviu Brinzoi