Vidatox 30 ch si Vidatox 30 ch oncologic

Spre corecta informare!

       Vidatox (verde) 30 ch                     – subventionat de stat, se achizitioneaza gratuit din farmaciile cubaneze. Formula moleculara a vechiului medicament homeopat Escozul. In reportajul de mai jos (PROTV), cercetatorii explica utilizarea lui in patologiile non-oncologice. 

Atentie, in Cuba nu este  parte din protocolul de tratament oncologic!!!

 

       Vidatox oncologic (brown ) 30 ch  –  pentru toate tipurile de cancer, se poate achizitiona din clinicile oncologice, unde este si administrat in cadrul celebrelor scheme  oncoterapeutice (cu cel mai mare procent de vindecare, de crestere a calitatii vietii bolnavului, de crestere a sperantei de viata la nivel mondial ) sau pe baza contractului cu Labiofam. Este produsul premium al companiei si al lumii medicinei alternative in tratarea neoplasmului.

In tratamentele antitumorale cubaneze se foloseste exclusiv cel cu ambalajul de culoare maro. Formula imbunatatita Vidatox brown 30ch este net superioara ca si  performanta  formulei anterioare  Vidatox verde (Escozul) si specifica patologiei oncologice, pentru care a fost dezvoltata. Restul, povestile unor vanzatori.

Materialul care urmeaza prezinta produsul Vidatox  cu ambalaj de culoare  maro, pentru ca abordam afectiunile oncologice, nu alte tipuri de patologii. Aici gasiti informatii despre tratamentul complementar in cancer.

Lucrez si cu cel in ambalaj verde, dar il utilizez in  patologiile usoare (infectii, inflamatii, virusi, paraziti, stafilococi s.a.) sau preventie, informand bolnavul cu privire la spectrul terapeutic al ambelor produse. Alegerea si responsabilitatea apartine bolnavului, de aceasta data corect informat.

Doar varianta oncologica Vidatox 30 ch brown se exporta, pentru ca Republica Cuba este o tara comunista, neatinsa de interesele Big Pharma si numai produsele de calitate superioara ce aduc imagine si renume sunt exportate.

In cancer  informatiile sau produsele fara valoare terapeutica  reala, cum ar fi manipularea grosolana a denumirii ulei de cannabis- CBD (ulei fara valoare terapeutica dovedita extras din planta industriala, singurul legal comercializat in Europa si nu din marijuana), Vidatox verde (am zeci de pacienti care au luat ani buni formula verde si patologia s-a agravat, mai mult decat atat, unii vanzatori de varianta non-oncologica, au chiar ei si familiile lor recidiva si determinari primare, desi il utilizeaza in fiecare zi), Graviola, Canticer s.a., doar pacalesc bolnavul oferind false sperante, iar acesta  pierde timp pretios de vindecare sau cunoastere a unor solutii viabile, spre  profitul financiar al unor indivizi. Pentru cei in suferinta informatiile corecte vor face diferenta.  Din pacate, pentru unii cancerul este doar o afacere. Sunt oncoterapeut certificat si intotdeauna am oferit onconutritia personalizata pro bono, din respect pentru viata.

Varianta verde abunda pe internet pentru ca genereaza maxim de profit  fiind gratuita in Cuba. Varianta  maro, administrata in  clinicile de profil, dificil de procurat din Cuba si are un pret de achizitie ridicat (gasiti si pe alte site-uri informatia, aprox. 180 $US).

 

Vidatox 30 ch brown oncologic
Vidatox 30 ch oncologic 100%

In documentarul marca PRO TV (emisiunea ” Romania te iubesc„) filmat in Cuba, in laboratoarele producatorului LABIOFAM si in clinica oncologica LA PRADERA nu apare decat varianta ultima, Vidatox brown oncologic si asta risipeste orice confuzie (vezi reportajul aici).

Deasemenea reporterii au luat interviuri cercetatorilor care au pus in opera acest instrument antitumoral de exceptie, ei explicand diferenta intre varianta verde si cea oncologica maro, inclusiv tipurile de cancer in care il utilizeaza.

Alexis Diaz Garcia, doctor în ştiinţe farmaceutice (interviu din reportaj despre varianta oncologica): “Am făcut evaluări de laborator pe o linie de celule tumorale amplă, adică am evaluat pe mai mult de 30 de linii celulare tumorale, tumori diferite. Am inclus toate tumorile solide, cancer de san, plămân, col, prostata, tumori cerebrale, de ficat. Şi am observat că acest tip de venin de scorpion acţionează mai bine la tumorile de origine epitelială, care, din fericire, reprezintă peste 90% din cazurile de cancer din celulă umană.

Remediul  cubanez este unic la mondial si a confirmat in sute de mii de cazuri, Cuba fiind o destinatie de notorietate in  turismul medical oncologic. Sa nu uitam ca, pe rand ultimi patru ministri ai sanatatii, au facut demersuri repetate pe langa ministerul de resort cubanez, pentru a aduce in tara acest produs de top.

Este inspirat sa va  administrati suplimente dupa scheme oncologice personalizate, care au confirmat, pentru a creste performanta fiziologica si a face diferenta intre viata si moarte.

Interesant este ca si medicii oncologi il recomanda sau accepta, ca si alternativa complementara.

 

SA VA FIE DE FOLOS!

Terapeut Brinzoi Silviu

 

 

Informatii ce fac diferenta!!!

Leave a comment