Spre corecta informare!

Diferenta intre Vidatox 30 ch si VIDATOX 30 ch brown oncologic

 

 

 

Vidatox (verde) 30 ch                     – se achizitioneaza din farmaciile cubaneze la o valoare de 12 peso cubanez ( 1 peso= 0,042 dolar usa, adica 2,15 lei). Formula moleculara a vechiului medicament homeopat Escozul. In reportajul de mai jos (PROTV), cercetatorii explica utilizarea lui in patologiile non-oncologice.
Vidatox 30 ch non-oncologic
Vidatox 30 ch non-oncologic

 

Atentie, in Cuba nu este  parte din protocolul de tratament oncologic!!!

 

       Vidatox oncologic (brown ) 30 ch  –  pentru toate tipurile de cancer, se poate achizitiona din clinicile oncologice, unde este si administrat in cadrul celebrelor scheme  oncoterapeutice sau pe baza contractului cu Labiofam. Schemele cubaneze administrate au cel mai mare procent de vindecare, de crestere a calitatii vietii bolnavului, de crestere a sperantei de viata la nivel mondial. Este produsul, probabil, nr. 1 al lumii in tratarea neoplasmului.

In tratamentele antitumorale cubaneze se foloseste exclusiv cel cu ambalajul de culoare maro. Formula imbunatatita Vidatox  30 ch brown este net superioara, ca si  performanta  formulei anterioare  Vidatox verde (Escozul), dezvoltata ulterior, oncospecifica. Restul, povestile unor vanzatori.

Detalii terapeutice din expertiza personala cu Vidatox 30 ch si Vidatox 30 ch brown

Lucrez si cu cel in ambalaj verde, dar il utilizez in patologiile usoare (infectii, inflamatii, virusi, paraziti, stafilococi s.a.) sau preventie, informand bolnavul cu privire la spectrul terapeutic al ambelor produse. Alegerea si responsabilitatea apartine bolnavului, de aceasta data corect informat.

Doar varianta oncologica Vidatox 30 ch brown se exporta, pentru ca Republica Cuba este o tara comunista, neatinsa de interesele Big Pharma si numai produsele de calitate superioara ce aduc imagine si renume sunt exportate.

In cancer  informatiile sau produsele fara valoare terapeutica  reala, cum ar fi manipularea grosolana a denumirii ulei de cannabis- CBD (ulei fara valoare terapeutica dovedita extras din planta industriala, singurul legal comercializat in Europa si nu din marijuana), Vidatox verde (am zeci de pacienti care au luat ani buni formula verde si patologia s-a agravat), Graviola, Canticer s.a., doar pacalesc bolnavul oferind false sperante. Bolnavul  pierde timp pretios de vindecare sau cunoastere a unor solutii viabile, spre  profitul financiar al unor indivizi.

Un vanzator a variantei verde non-oncologice din Satu Mare, a murit de cancer in luna august 2021, in conditiile in care isi administra zilnic de 4 ani acest produs. L-am atentinat ca se joaca cu viata lui, dar a continuat sa faca tratament cu produsul pe care il comercializa. Pentru cei in suferinta informatiile corecte vor face diferenta.  Din pacate, pentru unii cancerul este doar o afacere. Sunt oncoterapeut certificat si intotdeauna am oferit alimentatia in cancer  personalizata pro bono, din respect pentru viata.

Vidatox 30 ch si VIDATOX 30 ch brown oncologic, informatii

Varianta verde abunda pe internet pentru ca genereaza maxim de profit, avand un pret modest in Cuba. Varianta brown, administrata in  clinicile de profil, dificil de procurat din Cuba si are un pret de achizitie ridicat (gasiti si pe alte site-uri informatia, aprox. 180 $US).

Vidatox 30 ch brown oncologic
Vidatox 30 ch brown oncologic oncoterapeut brinzoi silviu

 

In documentarul marca PRO TV (emisiunea ” Romania te iubesc“) filmat in Cuba, in laboratoarele producatorului LABIOFAM si in clinica oncologica LA PRADERA nu apare decat varianta ultima, Vidatox brown oncologic si asta risipeste orice confuzie (vezi reportajul aici sau apasa pe foto).

Ce spun cercetatorii despre Vidatox 30 ch brown

Deasemenea reporterii au luat interviuri cercetatorilor care au pus in opera acest instrument antitumoral de exceptie, ei explicand diferenta intre varianta verde si cea oncologica maro, inclusiv tipurile de cancer in care il utilizeaza.

Alexis Diaz Garcia, doctor în ştiinţe farmaceutice (interviu din reportaj despre varianta oncologica): “Am făcut evaluări de laborator pe o linie de celule tumorale amplă, adică am evaluat pe mai mult de 30 de linii celulare tumorale, tumori diferite. Am inclus toate tumorile solide, cancer de san, plămân, col, prostata, tumori cerebrale, de ficat. Şi am observat că acest tip de venin de scorpion acţionează mai bine la tumorile de origine epitelială, care, din fericire, reprezintă peste 90% din cazurile de cancer din celulă umană.

Remediul  cubanez este unic la mondial si a confirmat in sute de mii de cazuri. Cuba este o destinatie de notorietate in  turismul medical oncologic. Sa nu uitam ca, pe rand mai multi ministri ai sanatatii au facut demersuri repetate pe langa ministerul de resort cubanez, pentru a aduce in tara acest produs de top.

Este inspirat sa va  administrati suplimente dupa scheme oncologice ale unor terapii alternative cancer, care au confirmat, pentru a creste performanta fiziologica si a face diferenta intre viata si moarte.

Interesant este ca si medicii oncologi din multe tari ale lumii il recomanda sau accepta, ca si alternativa complementara.

SA VA FIE DE FOLOS!

Oncoterapeut certificat  Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Oncoterapeut Silviu Brinzoi

 

Informatii ce fac diferenta!!!

Leave a comment