Apă Kangen® este o apă excelentă, creată cu ajutorul tehnologiei inovatoare Enagic. Aparatele produse de Enagic nu doar filtrează apa de la robinet, dar produc prin electroliză, apă ionizată, apa alcalină ,apa acidă, apa perfect sterilizata si apa beauty. 

Apa Kangen ® Super Alcalină pH de 11.5

Această apă nu este potabila!

Apa Kangen ® Super Alcalină numită și apa detergent menține igiena zilnică în viața noastră datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție.

Sterilizarea alimentelor

Readuce prospețimea si gustul natural, curăță fructele și legumele de pesticide, fungicide, coloranți, conservanți. Se utilizează pentru spălarea fructelor, legumelor, cărnii și peștelui. Se intensifică aroma legumelor prin pre-fierbere în apă Kangen Super Alcalină®.

Singura solutie de neutralizare a toxinelor (hormoni de crestere, pesticide, ierbicide, fungicide, xenobiotice, paraziti, bacterii, virusi s.a.) din carnuri, legume si fructe!

 

Curățenie in bucatarie

Curăță vesela, tocătoarele de legume și bureții de vase.

Este utilizată pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării.

 

 

Îndepărtarea petelor

Puterea suplimentară a apei Kangen Super Alcaline va îndepărta petele de cafea, de sos de soia și de ulei. De asemenea, apa este excelentă și pentru curățarea petelor dificile din camera de baie.

 

 

 

Apă Kangen® pH de 8.5-9.5

Cu un pH de 8,5 – 9,5, Apa Kangen este perfectă pentru a fi băută sau pentru a fi folosită la gătit, prepararea cafelei, ceaiului s.a. Dupa cateva luni de consum va alcaliniza corpul, aspect care aduce beneficii esentiale sănătății. Apa Kangen este antioxidantă, alcalină și micro-structurată.

Apa Kangen ® este la un preț rezonabil și prietenoasă cu mediul înconjurător! Scapă de depozitarea sau grija de reciclare a recipientelor, fie PETuri, fie sticlă! Elimina bisfenol-A, ftalatii si ionii de plastic, substante 100% cancerigene!

Consumul apei potabile

Bea apă Kangen ® pe parcursul zilei!

Spre deosebire de apa de la robinet, aceasta are un miros plăcut și o textură mai fină. Beți 2-3 pahare de apă Kangen dimineața pe stomacul gol pentru detoxifiere!

 

Prepararea mâncării

Folosește Apa Kangen pentru gătirea tuturor tipurilor de mâncare, pentru un plus de aromă și savoare.

Apa Kangen ® amplifică aroma ingredientelor, astfel încât acestea să devină moi și suculente. Prin urmare, sunt necesare mai puține condimente precum sarea și sosul de soia, astfel încât această apă este benefică persoanelor care doresc să reducă aportul de sare.

 

Cafea și ceai

Pentru cei care consideră că gustul și aroma sunt totul, vei rămâne surprins/ă de culoarea, gustul și de aroma minunată a cafelei sau ceaiului preparat cu Apa Kangen ®. Poți folosi mai puțină cafea sau ceai și poți obține un gust intens datorită abilității extractile a apei.

 

 

 

 

Plante

Folosiți apa Kangen ® pentru a uda plantele, florile, pentru a le da prospețimea și viața. Apa stimulează germinarea și îmbunătățește dezvoltarea semințelor.

 

 

 

Apa Neutră pH de 7

Apa neutră este foarte bună de băut, fără clor, rugină sau impurități. Utilizări: prepararea mâncării bebelușilor, administrarea medicamentelor.

Mâncare pentru bebeluși

Folosește apa neutră (apa plată sterilizata) atunci când prepari laptele praf pentru bebelușul tău sau hidratrea acestuia pana la varsta de 7 ani..

 

 

 

 

 

 

Medicamentație

Apa neutră este foarte bună de băut și este absorbită ușor în corpul tău. Ia-ți medicamentele cu această apă.

 

 

 

 

 

 

 

.

Apa Beauty ph de 6

Această apă nu este potabila!

 Această apă ușor acidă este recunoscută pentru proprietățile sale astringente. Este excelentă pentru curățarea blândă și pentru utilizarea în tratamentele cosmetice. Utilizări: spălat, îngrijirea părului, îngrijirea animalului de companie, lustruire, curățenie și pentru dezghețarea mâncării congelate.

 

Decrierea imaginiiSpălarea feței

Proprietățile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonifierea și fermitatea pielii. Tamponează pielea și las-o să se usuce. Această apă este excelentă și ca toner după bărbierit.

 

 

 

 

 

Îngrijirea părului

Folosește această apă în loc de balsam după șamponare. Reduce ghemurile de păr enervante și îi conferă acestuia o strălucire radiantă. Depoziteaz-o într- o sticlă cu pulverizator și pulverizează pe păr și față.

 

 

 


Îngrijirea animalelor

Excelentă pentru îngrijirea blăniței animalului tău de companie. Periază-l cu această apă pentru o blană moale și strălucitoare.

 

 

 

 

 

 

 

Decrierea imaginiiCuratenie

Lustruiește oglinzile, ochelarii, paharele și geamurile pentru o strălucire intensă.

Îndepărtează murdăria din podelele din lemn masiv, plăcile ceramice etc. fără a lăsa reziduri lipicioase specifice.

 

 

 

Mâncare congelată

Pulverizează alimentele cu apa acidă în momentul congelării pentru ca alimentele, mai ales peștele și creveții, să nu-și piardă din aromă când se decongelează.

Apă Super Acidă pH de 2.5

Această apă nu este potabila!

Ea are proprietăți dezinfectante. Folosește Apa Super Acidă pentru a vă igieniza uneltele de bucătărie, blaturile etc. pentru a menține suprafețele curate și sigure. Utilizări: curățenia și reducerea microbilor, igienă și exploatare comercială.

 

Decrierea imaginiiCurățare și reducerea microbilor

Curăță cuțitele, plăcile de tăiat, prosoapele de bucătărie și lavetele. Curăță suprafețele din bucătărie care sunt un loc propice pentru microbi.

APARATE ENAGIC