Tratarea cancerului, în special a cancerelor invazive în stadii avansate, era limitată la una dintre cele două opțiuni de terapie convențională:

 1. Radioterapie

  – Utilizarea de particule sau unde de mare energie pentru eradicarea sau afectarea celulelor canceroase. Această formă de tratament pentru cancer folosește cantități mari de radiații pentru a micșora tumorile și a distruge celulele canceroase. Deoarece celulele canceroase nu mor imediat, radioterapia se repetă adesea prin mai multe tratamente. Odată ce celulele canceroase sunt deteriorate fără reparații, atunci pot fi descompuse și eliminate din corp. În aparenta radiațiile pot fi eficiente, in realitate provoca ravagii și asupra celulelor sănătoase (recidiva sau noi localizari in cel putin 95% din cazuri).

 2. Chimioterapie

  – Un tratament cancer sistematic în care medicamentele toxice (nr.1 mondal) fac ravagii pe plan intern într-un atac total menit să prevină răspândirea celulelor canceroase. În timp ce chimioterapia este un tratament eficient care ucide celulele cu creștere rapidă, aceasta prezintă adesea o serie de efecte secundare dăunătoare. Datorită naturii sale agresive, chimioterapia este utilizată pentru a trata o serie de tipuri diferite de cancer. Această formă de tratament convențional poate afecta și celulele sănătoase, rezultând o serie de efecte secundare nedorite. Este dovedita, prin sute de studii, procancerigena si prometastazica.

Atât chimio cât și radiațiile pot fi eficiente în distrugerea și prevenirea cancerului pe timp scurt sau mediu, insa ele lasă adesea corpul unei persoane slab și vulnerabil. Acest lucru este valabil mai ales pentru chimioterapie, care tinde să distrugă atât celulele canceroase, cât și celulele sănătoase cu creștere rapidă. Lasa sistemul imunitar compromis și celulele din organele esențiale deteriorate. Deoarece aceste metode de tratament convenționale pot provoca efecte de lungă durată, de cele mai multe ori dramatice (sunt mii de studii), mulți profesioniști din domeniul sănătății, dar și pacienții cu cancer, caută acum metode alternative de terapie împotriva cancerului. Si au dreptate!

O dimensiune vitala a abordarii, in cazul bolnavului care urmeaza terapiile oncospecifice (chimio si radio), este diminuarea efectelor toxice si distructive ale acestora asupra tesuturilor sanatoase, sens in care utilizam mai multe metode. Dar, bineinteles, nimeni nu discuta acest parametru care, la final va face diferenta intre viata si pronosticul nedorit.

Tratament cancer naturist, o optiune ce face diferenta

Astăzi, există o varietate de tratamente naturiste cancer care pot fi utilizate coroborate cu metode mai vechi pentru a viza eficient un caz specific. Găsirea unei terapii naturiste in cancer care utilizează medicina complementară poate fi capabilă să ofere aceleași rezultate ca și chimio și radiațiile. Se intelege de la sine, sunt mult mai puțin toxice si invazive în comparație cu metodele standard de tratament. Unele dintre cele mai reușite planuri de tratamente anticancer implica o combinație de terapii.

Toate aceste terapii naturiste in cancer, naturale 100%, sunt opțiuni eficiente, holistice de tratament. În mod logic, unele dintre aceste terapii sau combinații de terapii sunt mai potrivite pentru anumite cazuri. Ce ar putea funcționa pentru un caz de cancer de sân în stadiul II, s-ar putea să nu fie la fel de eficient pentru cancerul de prostată în stadiul III. Prin urmare, este esențial să va proiectam un program de tratament naturist pentru cancer personalizat pentru a vă oferi cea mai bună oportunitate de a combate tipul dumneavoastră specific de cancer.

tratament naturist cancer
tratamente naturiste cancer- oncoterapeut/onconutritionist silviu brinzoi
  Solicita Consultatie OncoTerapeut: 0740 041 572 
  Solicita Onco-Nutritist Silviu Brinzoi: 0740 041 572
       

Cum iti alegi persoana cu care te tratezi?

In primul rand sa aiba specializari in tratarea cancerului, adica sa stie ce face si recomanda. Toata lumea se pricepe la toate in ziua de azi, dar in cancer este vital sa ai indrumarea unui expert cu certificari.

In al doilea rand nu ezita sa ai incredere in sentimentele si intuitia ta. De obicei, dupa o singura intalnire cu un terapeut sau cu un medic naturist cancer, vei putea sa-ti dai seama daca “vibratiile” resimtite au fost bune sau rele.

Intelege ca investesti timp, bani si efort in acest demers de vindecare. Este o investitie majora si nu este timp pentru greseli. Daca faci alegerea potrivita vei fi rasplatit peste asteptari, cu o viata lunga si calitativa.

OncoTerapeutul nostru este multiplu laureat la congrese internationale de medicina alternativa, si are rezultate peste asteptari. Te poti convinge de cunoasterea acestuia in primele minute de contact telefonic sau personal.

Nu te trata dupa net, Facebook sau Google, te joci cu sanatatea ta, chiar mai mult decat atat in cancer, cu viata ta.

FII INSPIRAT, FA CELE MAI BUNE ALEGERI PENTRU TINE SI FAMILIA TA!

 

Personalizarea unui plan de tratamente anticancer  este drumul catre succes

Nu există un plan de tratamente anticancer standard sau universal. Fie că sunteți în căutarea unor tratamente alternative cancer pentru patologia ovariana, cancerul de piele sau cancerul de prostată, opțiunile de tratamentelor naturiste in cancer  sunt unice. Fiecare plan este personalizat pentru cazul pacientului. Pentru marea majoritate a pacienților cu cancer, planul de terapie naturista in cancer nu se concentrează pur și simplu doar pe uciderea celulelor canceroase. Mai degrabă, se pune accent pe aspectul imunoterapeutic al tratamentului, concentrându-se pe creșterea sistemului imunitar, astfel încât acesta să poată lupta împotriva cancerului în propriile condiții. Deasemenea se urmareste  echilibrarea biochimica, a mentalului si a emotionalului.

Crearea unui plan de tratament naturist de succes începe cu o evaluare. Se efectua o examinare amănunțită pentru a înțelege clar următoarele:

 • Diagnosticul inițial al cancerului
 • Istoricul dumneavoastră medical
 • Istoricul familial al cancerului
 • Tipul de cancer
 • Stadiul cancerului
 • Localizarea și dimensiunea tumorii
 • Tratamente și terapii anterioare
 • Medicatia utilizata

Folosind aceste informații, un program alternativ de tratament anticancer va fi elaborat în funcție de nevoile dvs. specifice. O astfel de abordare personală garantează cele mai bune șanse de succes. Oferă o imagine clară și sinceră a obstacolelor cu care vă veți confrunta.

Modularea terapiilor naturiste in cancer

Spre deosebire de tratamentul convențional împotriva cancerului, care adoptă o abordare unică, terapiile naturiste in cancer se pot schimba în funcție de modificarile pozitive sau negative aparute. Aveti asistenta constanta oferita de un specialist in oncoterapii alternative naturiste, pentru a discuta, planifica, pune întrebări și evalua progresul dvs. atunci când lucram impreuna. Dacă ceva funcționează sau nu funcționează, programul  dumneavoastra se va modifica corespunzător. Noile terapii sau tratamente complementare pot fi eliminate sau adăugate, în funcție de răspunsul dvs. la acestea. Această abordare holistică a cancerului vă asigură că primiți un plan de tratament care este special adaptat la organismul dumneavoastră și la starea dumneavoastră.

Cat timp se administreaza tratamentele anticancer?

Durata unui plan de tratamente anticancer va depinde în mod natural de cazul dumneavoastră. Durează de obicei intre trei si 12 luni. Periodic evaluam impreuna starea și progresul. Ulterior, veți primi un „program de preventie si intretinere” personalizat, care cuprinde diverse terapii naturiste și suplimente nutritive pentru va continua existenta in siguranta.

Lupta împotriva tuturor tipurilor de cancer poate fi amară și demoralizantă. Sunteți în căutarea unui tratament anticancer, doriti sa beneficiati de informatii care chiar functioneaza, cu rezultate care au confirmat? Este vital sa lucrati cu terapeuti certificati in cancer pentru a putea obține ajutor  de valoare în lupta dvs. Tratamentele naturiste in cancer de succes au dus la rate mai mari de supraviețuire, speranță de viață crescută și o calitate a vieții îmbunătățită, comparativ cu persoanele cu cancer care au folosit doar metodele convenționale medicale.

Rezultate si marturii, cazuri din cabinet:

Terapii naturiste cancer oncoterapeut brinzoi silviu
Terapii naturiste cancer oncoterapeut brinzoi silviu
          Programeaza Consultatie Gratuita
         0740 041 572 / 0745 567 598

Întrebări frecvente despre tratamentele naturiste in cancer