Consiliere psihoterapeutica

Fii eroul vietii tale, nu victima.

DEZLANTUIE PUTEREA TA INTERIOARA!

Consiliere Psihoterapeutica

Nu esti singur – Consiliere Psihoterapeutica

Consililiere psihoterapeutica nu înseamnă altceva decât să învățăm să ne accesăm potețialul înnăscut pentru a transforma energia vitală în energie constructivă pentru modelarea existenței individuale spre superlativ.
Este un proces care durează și mai ales nu se termină niciodată, deoarece totul se transformă și nimic nu rămâne fix, dacă înțelegem acest lucru, sau măcar ne dorim să experimentam acest punct de vedere, procesele de transformare se vor revela cu ușurință, iar pașii de urmat  pe calea propriei evoluții vor deveni o călătorie interesantă și cu multe beneficii pentru ascensiunea noastră.

Nu te mulțumi cu o viață obișnuită când poți crea una extraordinară!

consiliere psihoterapeutica terapii alternative
consiliere psihoterapeutica

Depaseste blocajele si iesi din zona de confort!

De câte ori nu v-ați trezit copleșiți de prea mult? De câte ori nu v-ați pus întrebarea …De ce mi se întâmplă numai mie?… De câte ori nu v-ați uitat cu jind la alte persoane din jurul vostru, întrebându-vă…oare ei cum reușesc? …. și tot asemenea multe semne de întrebare, la care răspunsurile pe care le așteptați nu erau niciodată unele satisfăcătoare, astfel încât să depășiți impasul propriu.

Răspunsul se află în întrebarea însăși! Toți aceia care ajung, mai devreme sau mai târziu să se confrunte cu astfel de stări, au atins momentul în care propria lor ființă le trage un semnal de alarmă că a sosit momentul să iasă din stereotip și să își acceseze potențialul in dezvoltarea lor personală.

In afectiunile severe este nevoie de o deblocare a mintii. Spre exemplu, chiar daca ai cele mai bune tratamente naturiste in cancer, fara schimbarea mintii, te vei intoarce in recidiva sau nu poti evita rezultatul nedorit.

Preia controlul si creaza-ti viata pe care o meriti, indiferent de ce se intampla in jurul tau!

Calea ta catre descoperirea de sine incepe acum, aici!

Întâlnirea inițială are ca scop cunoașterea reciprocă și decizia bilaterală de a păși pe un drum spre îmbunătățirea calității vieții. Este una de inițiere, identificare, asumare și validare a dorinței. Deasemenea de stabilire a tehnicii abordate pentru viitor.
Consilierea mea suport vizeză vindecarea și depășirea traumelor, astfel încât TU să poti depăși barierele emoționale, energetice si cognitive  care te fac sa fii mai putin decat esti zi cu zi. Identificarea depresiilor, stărilor anxioase, tiparelor deficitare comportamentale și îndepărtarea acestora din ritmul vieții.
Sedintele prin care esti învățat cum să își utilizeze capacităție înnăscute, astfel să se ajute pe sine să devină cea mai bună variantă a sa. Te ajut să înțelegi cum funcționează mintea noastră, cum ne folosim de limbaj, astfel încât să comandăm creierului acțiuni exacte și precise, fără ambiguitate în exprimare, conducând astfel către o gestionare bună a relatiilor cu noi înșine și cu cei din jur.
Accesam conștiința prezentului. Învățarea de a trăi în prezent, de conștientizare a momentului prezent, de asumare fără judecată a situației exacte și prezente ale vieții.

Experienta umana este cunoastere, dar cineva trebuie sa ti-o explice!

consiliere psihoterapeutica terapeut brinzoi silviu
Dacă doresti să te cunoști mai bine și simți că  a venit vremea să schimbi ceva, hai să colaboram.

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Terapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

Intrebari Frecvente

Abilitățile de dezvoltare personală sunt importante, deoarece vă permit să creați planuri strategice și tactice pentru creșterea personală și profesională către obiectivele dvs. Poate fi util să vă perfecționați abilitățile de dezvoltare personală, astfel încât să le puteți lucra în mod natural în rutina zilnică și să le folosiți pentru:

  • Atingeți obiective personale și de carieră
  • Înaintează în carieră
  • Îmbunătățiți-vă punctele forte și talentele
  • Mai bine pentru tine
  • Găsiți împlinirea și satisfacția

Este inspirat sa iti ofer o noua perspectiva, astfel incat ceea ce pare o trauma, sa devina  reper al unui salt de cunoastere.

Crezi ca iti cunosti cu adevarat resursele, capacitatile si abilitatile, valorile si potentialul?