TIPURI APA ALCALINA

Aparatele de apa nu doar filtrează apa de la robinet, dar produc prin electroliză, diferite tipuri apă: apa alcalină ,apa acidă, apa perfect sterila si apa beauty (frumusete). Acesta apă este excelenta apelor de consum, creată cu ajutorul tehnologiei inovatoare japoneze.

Din pacate este un dezastru cu vanzatorii care comercializeaza ionizatoare de apa certificate medical, dar care nu au pregatirea necesara. Sfaturile acestora privind administrarea apei alcaline duc la derapaje fiziologice severe. Interactionez cu victimele acestei ignorante grosolane, persoane care nu inteleg ca ele au responsabilitatea sanatatii lor si a celor dragi, nu vanzatorii ce gonesc doar dupa profit. Recomand informatii esentiale in reabilitarea starii generale de bine, dar necesita timp si rabdare recuperarea. Sa bei apa alcalina fara sa te ghideze un specialist, o persoana certificata, este echivalent cu administrarea de antibiotice toata viata.

Fara cunostere nu exista succes! 

Apa Super Alcalină pH de 11.5

Această apă nu este potabila!

Apa Super Alcalină numită și apa detergent menține igiena zilnică în viața noastră datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție.

Sterilizarea alimentelor

Readuce prospețimea si gustul natural, al carnurilor, fructelor și legumelor. Se utilizează pentru spălarea fructelor, legumelor, cărnii și peștelui. Se intensifică aroma legumelor prin pre-fierbere în apă Super Alcalina.

Singura solutie de neutralizare a toxinelor (hormoni de crestere, pesticide, ierbicide, fungicide, xenobiotice, paraziti, bacterii, virusi s.a.) din carnuri, legume si fructe!

Personal, o administrez extern si intern, in unele afectiuni.

 

Apa alcalina ph 11.5 - tipuri apa alcalina terapeut brinzoi silviu
Apa alcalina ph 11.5 – tipuri apa alcalina terapeut brinzoi silviu

Curățenie in bucatarie

Curăță vesela, tocătoarele de legume și bureții de vase.

Este utilizată pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării.

 

 

Îndepărtarea petelor

Puterea suplimentară a apei Super Alcaline va îndepărta petele de cafea, de sos de soia și de ulei. De asemenea, apa este excelentă și pentru curățarea petelor dificile din camera de baie.

Are efect disociativ molecular.

 

 

 

TIPURI APA ALCALINA – Apă pH de 8.5-9.5

Cu un pH intre 8,5 – 9,5, Apa este perfectă pentru a fi băută sau pentru a fi folosită la gătit, prepararea cafelei, ceaiului s.a. Dupa cateva luni de consum va alcaliniza corpul, aspect care aduce beneficii esentiale sănătății. Cateva proprietati apa Kangen:  antioxidantă, alcalină, imbogatita cu oxigen și micro-structurată.

Apa alcalina este la un preț rezonabil și prietenoasă cu mediul înconjurător! Scapă de depozitarea sau grija de reciclare a recipientelor, fie PETuri, fie sticlă! Elimina bisfenol-A, ftalatii si ionii de plastic, substante 100% cancerigene!

Consumul apei potabile

Bea apă alcalina pe parcursul zilei!

Spre deosebire de apa de la robinet, aceasta are un miros plăcut și o textură mai fină. Beți 2-3 pahare de apă alcalina dimineața pe stomacul gol pentru detoxifiere!

 

Prepararea mâncării

Folosește Apa Alcalina pentru gătirea tuturor tipurilor de mâncare, pentru un plus de aromă și savoare.

Apa alcalina amplifică aroma ingredientelor, astfel încât acestea să devină moi și suculente. Prin urmare, sunt necesare mai puține condimente precum sarea și sosul de soia, astfel încât această apă este benefică persoanelor care doresc să reducă aportul de sare.

 

Cafea și ceai

Pentru cei care consideră că gustul și aroma sunt totul, vei rămâne surprins/ă de culoarea, gustul și de aroma minunată a cafelei sau ceaiului preparat cu Apa Alcalina. Poți folosi mai puțină cafea sau ceai și poți obține un gust intens datorită abilității extractile a apei.

Nu uitati ca are o structura fina de microcluster (3-5 molecule), unica.

 

 

 

 

Plante

Folosiți apa alcalina pentru a uda plantele, florile, pentru a le da prospețimea și viața. Apa stimulează germinarea și îmbunătățește dezvoltarea semințelor.

 

 

 

Apa Neutră pH de 7

Apa neutră este foarte bună de băut, fără clor, rugină sau impurități. Utilizări: prepararea mâncării bebelușilor, administrarea medicamentelor.

Mâncare pentru bebeluși

 

Tipuri apa kangen-apa ph 7 terapeut brinzoi silviu
Tipuri apa kangen-apa ph 7 terapeut brinzoi silviu

 

 

Folosește apa neutră (apa plată sterilizata) atunci când prepari laptele praf pentru bebelușul tău sau hidratarea acestuia pana la varsta de 7 ani.

 

 

Medicamentație

Apa neutră este foarte bună de băut și este absorbită ușor în corpul tău. Ia-ți medicamentele si suplimentele cu această apă.

 

 

 

 

 

 

 

.

TIPURI DE APA ALCALINA – Apa Frumusete PH 5.5

 

 

Această apă nu este potabila!

 Această apă ușor acidă este recunoscută pentru proprietățile sale astringente. Este excelentă pentru curățarea blândă și pentru utilizarea în tratamentele cosmetice. Utilizări: spălat, îngrijirea părului, îngrijirea animalului de companie, lustruire, curățenie și pentru dezghețarea mâncării congelate.

 

tipuri apa kangen apa beauty ph 5.5 terapeut brinzoi silviu
tipuri apa kangen apa beauty ph 5.5 terapeut brinzoi silviu

Spălarea feței

Proprietățile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonifierea și fermitatea pielii. Tamponează pielea și las-o să se usuce. Această apă este excelentă și ca toner după bărbierit.

O utilizez in afectiunile dermei (psoriazis, zona zoster, dermatite, stafiloccoci, infectii s.a.)

 

 

 

 

apa beauty ph 5.5 terapeut brinzoi silviu
apa beauty ph 5.5 terapeut brinzoi silviu

 

Îngrijirea părului

Folosește această apă în loc de balsam după șamponare. Reduce ghemurile de păr enervante și îi conferă acestuia o strălucire radiantă. Depoziteaz-o într- o sticlă cu pulverizator și pulverizează pe păr și față.

 

 

 


Îngrijirea animalelor

Excelentă pentru îngrijirea blăniței animalului tău de companie. Periază-l cu această apă pentru o blană moale și strălucitoare.

 

 

 

 

 

Decrierea imaginiiCuratenie

Lustruiește oglinzile, ochelarii, paharele și geamurile pentru o strălucire intensă.

Îndepărtează murdăria din podelele din lemn masiv, plăcile ceramice etc. fără a lăsa reziduri lipicioase specifice.

 

 

Mâncare congelată

Pulverizează alimentele cu apa acidă în momentul congelării pentru ca alimentele, mai ales peștele și creveții, să nu-și piardă din aromă când se decongelează.

Tipuri de apa alcalina – Apă Super Acidă pH de 2.5

Această apă nu este potabila!

Ea are proprietăți dezinfectante. Folosește Apa Super Acidă pentru a vă igieniza uneltele de bucătărie, blaturile etc. pentru a menține suprafețele curate și sigure. Utilizări: curățenia și reducerea microbilor, igienă și exploatare comercială.

 

Decrierea imaginiiNeuralizare și diminuarea microbiana

Curăță cuțitele, plăcile de tăiat, prosoapele de bucătărie și lavetele. Curăță suprafețele din bucătărie care sunt un loc propice pentru microbi. Desi este nepotabila o utilizez pentru a combate infectile gastrointestinale, cu mare succes. La fel lucra si Dr. Hiromi Shinya , inventatorul colonoscopului, medicul curant al familiei imperiale japoneze.

Distribuitor autorizat ionizatoare apa vie alcalina: 0740 041 572

Aparatele de ionizare medicale se amortizeaza in 3 – 4 ani si vei produce cea mai performanta apa, cu titlu gratuit.

Aparatele se pot achizitiona si in rate, direct la producator!

Garantie 5 ani. Pret unic la nivel mondial. Consiliere oferita de specialist.

Apa alcalina vie previne si vindeca, daca ai informatia terapeutica exacta!

 

 

Terapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Terapeut Silviu Brinzoi