Terapii Alternative in Cancer

”Dumnezeu nu vine când îl chemi,
dar vine întotdeauna la timp.”

Nu esti singur

Terapiile alternative pentru cancer utilizate funcționează armonios într-un mod complementar pentru a încetini și a inversa răspândirea celulelor canceroase, promovând în același timp sănătatea fizică și psihică a pacientului. Tratamentele noastre alternative se concentrează pe pacient, iar tratamentele conventionale din medicina alopata se concentrează pe boală.Terapia alternativă oncologica este un tratament foarte des folosită în occident. În România încă nu este o metodă cunoscută sau des intâlnita, dar tot mai multi oameni solicita suportul.

Pacienții trebuie să se ocupe nu numai de efectele bolii, ci și de repercusiunile emoționale și fizice ale tratamentelor pentru cancer, cum ar fi chimioterapia sau radioterapia, motiv pentru care oferim servicii complexe.

Se va proiecta un tratament personalizat dovedit în eficiență pentru stadiul histologic specific al cancerului, utilizand diferite elemente terapeutice axate pe distrugerea directă și eficientă a celulelor canceroase, reducând în același timp riscul toxic pentru celulele sănătoase. De asemenea se urmareste diminuarea stresului emotional si fiziologic cauzat de tratamentele conventionale.Problemele tale sunt solutionate abordand cauzele, nu efectele.

Iadul este atunci cand realizezi ca exista cai de rezolvare, dar ai facut alte alegeri nepotrivite!

Dacă sunteți în căutarea unor informatii ce fac diferenta intre viata si moarte, discutati cu specialisti nostrii!

Cum funcționează tratamentul alternativ al cancerului?

Pentru ca un pacient să fie pe deplin sănătos, nu trebuie luate în considerare doar aspectele fizice, ci și bunăstarea mental-emotionala a acestuia. Emoțiile afectează funcția creierului, care la rândul său, vă controlează buna functionare fiziologica. Tratamentul holistic al cancerului nu are ca obiectiv doar uciderea celulelor canceroase, ci și gestionarea emoțiilor și durerii care vin cu tratamentele convenționale împotriva cancerului, cum ar fi chimioterapia, si radioterapia.

Ce terapii pentru cancer să încerci?

O schema personalizata face diferenta si este normal, pentru ca abordeaza multe dimensiuni din universul pacientului. Nu exista terapii sau suplimente „minune”, insa exista solutii prin sinergia utilizarii unor informatii de maxima eficienta.

Unii pacienți cu cancer au folosit onconutritia pentru a ameliora cu succes greața și durerea. Metode precum echilibrarile energetice și hipnoza au contribuit la reducerea stresului și anxietății asociate chimioterapiei.

Comunitatea medicală realizeaza din ce in ce mai mult de importanța tratamentului complementar, care ia în considerare bolnavul ca un intreg minte-corp-suflet. Tratamentele împotriva cancerului sunt dure și necesită ca pacienții să aibă in suport puternic pentru a trece cu bine peste aceasta etapa. Oferim tratament individualizat fiecărui pacient și ne adresam  celor ce caută informatii reale de tratament holistic în Romania.
Terapiile alternative nu pot vindeca cancerul, dar pot oferi o ușurare a semnelor și simptomelor.
Este de înțeles că ați dori să încercați orice, dacă credeți că ar putea ajuta la tratarea sau vindecarea cancerului. Doar dvs. puteți decide dacă doriti sprijinul unei terapii alternative eficiente in aceasta lupta.Există dovezi din ce în ce mai multe că aceste tratamente alternative pentru cancer pot oferi multe beneficii.

Cum poate medicina alternativă să ajute persoanele cu cancer?

Tratamentele alternative pentru cancer pot să nu joace un rol direct în vindecarea cancerului, dar vă pot ajuta să faceți față semnelor și simptomelor cauzate de cancer și de tratamentele împotriva cancerului. Semnele și simptomele frecvente, cum ar fi anxietatea, oboseala, greața și vărsăturile, durerea, dificultati privind somnul și stresul pot fi diminuate prin tratamente alternative.

În Europa de vest în cele mai multe cazuri terapia alternativă este folosită complementar cu tratamentele clasice oncologice (chimioterepia și radioterapia). Aceste servicii pot fi vitale în lupta cu cancerul, în sensul că nu distrug sistemul imunitar si celulele sănătoase, ci sunt distruse numai celulele canceroase, rezultănd micșorarea tumorilor chiar și dispariția acestora. Astfel crește imunitatea organismului și se reduc reacțiile adverse ale tratamentului oncologic clasic, creste calitatea si speranta vietii pacientului.

Există mai multe forme de terapii alternative, care pot fi utilizate separat sau împreună. De fiecare dată  protocolul de tratament se stabileste impreuna cu terapeutul curant.

Obiectivul acestui site este să îti prezinte solutii alternative antitumorale, care sunt de un real ajutor în sustinerea vindecarii si au confirmat in sute de cazuri. Terapia alternativa poate fi folosita complemantar la tramentele oncologice clasice, dar nu este recomandat să fie folosită ca singură terapie în bolile neoplazice.

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Intrebari Fregvente

Pacientii cu tratament alternativ pentru cancer au avut rezultate de 3 ori mai bune decât pacienții care au fost tratati doar în mod convențional(chimio si radioterapie).

Nu trebuie să așteptați, tratamente alternative pentru cancer pot fi administrate simultan în timp ce se face orice alt tip medical sau de alt tip de tratament și, de fapt, efectuarea ambelor în același timp va crește ratele de succes.

Tratamentele alternative împotriva cancerului utilizeaza instrumente naturale, ecologice, prietenoase cu biosul uman, prezintă un risc infim fata de tratamentele convenționale și pot fi combinate pentru a crește rezultatele favorabile.