Terapii Alternative in Cancer

”Dumnezeu nu vine când îl chemi,
dar vine întotdeauna la timp.”

Terapii Alternative in Cancer – Remedii in cancer

Nu esti singur

Terapiile alternative in cancer utilizate funcționează  într-un mod congruent pentru a încetini și stopa răspândirea celulelor canceroase, promovând în același timp sănătatea fizică și psihică a pacientului. Tratamentele noastre alternativ/complementare se concentrează pe pacient, iar tratamentele conventionale din medicina alopata se concentrează pe boală.Terapia complementara oncologica este un tratament foarte des folosită în occident. În România încă nu este o metodă cunoscută sau des intâlnita, dar tot mai multi oameni solicita suportul.

Pacienții trebuie să se ocupe nu numai de efectele bolii, ci și de repercusiunile emoționale și fizice ale tratamentelor pentru cancer, cum ar fi chimioterapia sau radioterapia, motiv pentru care oferim servicii complexe.

Se va proiecta o schema personalizata de tratament care si-a confirmat eficiența pentru stadiul histopatologicc specific al cancerului, utilizand diferite elemente terapeutice axate pe distrugerea directă și sigura a celulelor canceroase, reducând în același timp riscul toxic pentru celulele sănătoase. De asemenea se urmareste diminuarea stresului emotional si fiziologic cauzat de tratamentele conventionale.Problemele tale sunt solutionate abordand cauzele, nu efectele.

Iadul este atunci cand realizezi ca exista cai de rezolvare, dar ai facut alte alegeri nepotrivite!

Dacă esți în căutarea unor informatii ce fac diferenta intre viata si moarte, discuta cu mine, oncoterapeut Silviu Brinzoi!

Cum funcționează tratamentul complementar in cancer?

Pentru ca un pacient să fie pe deplin sănătos, nu trebuie luate în considerare doar aspectele fizice, ci și bunăstarea mental-emotionala a acestuia. Emoțiile afectează funcția creierului, care la rândul său, vă controlează functionare optima fiziologica. Tratamentul holistic al cancerului nu are ca obiectiv doar uciderea celulelor canceroase, ci și gestionarea emoțiilor și durerii care vin cu tratamentele convenționale împotriva cancerului, cum ar fi chimioterapia, si radioterapia.

Ce terapii  anticancer să iti administrezi?

O schema personalizata face diferenta si este normal, pentru ca abordeaza multe dimensiuni din universul pacientului. Nu exista terapii sau suplimente „minune”, insa exista solutii prin sinergia utilizarii unor informatii de maxima eficienta.

Unii pacienți cu cancer au folosit onconutritia pentru a ameliora cu succes greața și durerea. Metode precum echilibrarile energetice și hipnoza au contribuit la reducerea stresului și anxietății asociate chimioterapiei.

Comunitatea medicală realizeaza din ce in ce mai mult de importanța tratamentului complementar, care ia în considerare bolnavul ca un intreg minte-corp-suflet. Tratamentele împotriva cancerului sunt dure și necesită ca pacienții să aibă in suport puternic pentru a trece cu bine peste aceasta etapa. Oferim tratament individualizat fiecărui pacient și ne adresam  celor ce caută informatii reale de tratament holistic în Romania si nu numai. Avem pacienti in toata Europa.
Terapiile alternative si complementare  sustin vindecarea tumorala.
Este de înțeles că ați dori să încercați orice, dacă credeți că ar putea ajuta la tratarea sau vindecarea cancerului. Doar dvs. puteți decide dacă doriti sprijinul unei terapii alternativ/complementare eficiente in aceasta lupta. Există dovezi din ce în ce mai multe că aceste tratamente alternative pentru cancer pot oferi multe beneficii.

Cum ajuta medicina alternativ/complementara bolnavul oncologic?

Tratamentele alternativ/complementare  pot să  joace un rol direct sau indirect în vindecarea cancerului si vă pot ajuta să faceți față semnelor și simptomelor cauzate de cancer și de tratamentele împotriva cancerului. Semnele și simptomele frecvente, cum ar fi anxietatea, oboseala, greața și vărsăturile, durerea, dificultati privind somnul și stresul pot fi diminuate prin tratamente oferite de noi.

În Europa de vest în cele mai multe cazuri terapia alternativ/complementara este combinata cu tratamentele clasice oncologice (chimioterepia și radioterapia). Aceste servicii pot fi vitale în lupta cu cancerul, în sensul că nu distrug sistemul imunitar si celulele sănătoase, ci sunt distruse numai celulele canceroase, rezultănd micșorarea tumorilor chiar și dispariția acestora. Astfel crește imunitatea organismului și se reduc reacțiile adverse ale tratamentului oncologic clasic, creste calitatea si speranta vietii pacientului.

Există mai multe forme de terapii alternativ/complementare, care pot fi utilizate separat sau împreună. De fiecare dată  protocolul de tratament se stabileste impreuna cu oncoterapeutul curant.

Obiectivul acestui site si al meu, este să îti prezinte solutii complementare antitumorale, care sunt de un real ajutor în sustinerea vindecarii si au confirmat in mii de cazuri. Terapia alternativ/complementara poate fi folosita combinata cu tramentele oncologice clasice, dar nu este recomandat să fie folosită ca singura optiune în tratarea bolilor neoplazice.

Iti ofer o virgula, o mica virgula, pentru a continua sa iti scrii mai departe povestea vietii!

Oncoterapeut Silviu Brinzoi

Transforma o patologie mortala intr-o afectiune cronica!!!

Sa mori de cancer este, de cele mai multe ori, o alegere!

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Intrebari Frecvente

Pacientii cu tratament alternativ pentru cancer au avut rezultate de 3 ori mai bune decât pacienții care au fost tratati doar în mod convențional (chimio si radioterapie).

Nu trebuie să așteptați! Tratamente complementar/alternative pentru cancer pot fi administrate simultan în timp ce faceti orice alt tratament, iar efectuarea ambelor în același timp va crește semnificativ rata de succes.

Tratamentele complementar/alternative împotriva cancerului utilizeaza instrumente naturale, ecologice, prietenoase cu biosul uman, prezintă un risc infim fata de tratamentele convenționale și pot fi combinate pentru a crește speranta se viata si rata de vindecare.