Terapii alternative in afectiuni

Sa fii bolnav este o alegere, de cele mai multe ori! 

Terapii alternative in afectiuni – Medicina alternativă, numită si medicina neconvenţională constă în metode de diagnosticare şi tratament care se află în afara medicinii clasice alopate. Organismul uman trebuie tratat ca un întreg.

In urma studiilor şi a practicării medicinei, Hipocrate a observat că unii indivizi fac faţă mai uşor bolilor decât alţii. Expresia sa a rămas celebră: “Ceea ce provoacă o boală o poate şi vindeca”. Când medicina clasică nu mai oferă soluţii ori, în completarea metodelor convenţionale, medicina alternativă poate contribui la rezolvarea problemelor. Regenereaza, echilibreaza si vindeca corpul, mintea si sufletul, cu remedii si terapii 100% naturale.

Abordarea cauzei
Terapii alternative in afectiuni

Medicina clasică este concentrată mai mult pe tratarea simptomelor bolilor, care, in general, mascheaza si mai mult problema, folosind tratamente bazate pe medicamente de sinteză care au intotdeauna şi efecte secundare negative. Medicina alternativă urmăreşte tratarea cauzei care a determinat boala, ţinând cont atât de aspectele fizice, cât şi de cele emoţionale şi mentale.

 Tratează  persoana, nu boala

Spre deosebire de medicina convențională, care tratează doar simptomele bolii unui pacient, medicina alternativă tratează pacientul ca o persoană întreagă. „O persoană este mai mult decât boala sa” este o mantră obișnuită în rândul nostru, al practicienilor. Aceasta înseamnă că boala unei persoane ar putea proveni dintr-o cauză pur fizică, dar ar putea proveni și din sănătatea mentală și / sau spirituală. Medicina alternativă nu exclude niciun factor imediat, ci mai degrabă analizează în detaliu rutina zilnică, dieta, sănătatea mentală, spirituală și fizică a pacientului, precum și factorii de mediu care ar putea contribui la boala pacientului.

 Abordare holistică și naturală

Medicina alternativă subliniază puterea și forța remediilor naturale și holistice. Tratamentele medicale standard se bazează pe medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală sau fără prescripție medicală pentru a vindeca boala unui pacient în loc să epuizeze mai întâi toate opțiunile de tratament natural. Medicina alternativă opereaza cu solutii durabile și holistice pentru boala unei persoane în loc să prescrie o pastilă. Acum, uneori, singurul tratament pentru boala cuiva este de fapt medicamentele eliberate pe bază de rețetă, dar nu ați prefera să știți sigur că aceasta este singura dvs. opțiune înainte de a vi se prescrie o pastilă pentru tot restul vieții?

Aromaterapia utilizeaza uleiuri esențiale – extracte foarte concentrate din rădăcini, frunze, semințe sau flori de plante – pentru a promova vindecarea. Este o practică care poate fi urmărită în urmă cu cel puțin 5.000 de ani în urmă.

Uleiurile pot fi inhalate folosind un difuzor sau diluate într-un ulei purtător și masate în piele. Unele sunt utilizate pentru a trata inflamațiile sau infecțiile, în timp ce altele sunt folosite pentru a promova relaxarea și calmul.

În mediile clinice, cercetătorii s-au concentrat pe aromoterapie pentru anxietate, depresie, ameliorarea durerii, greață și insomnie . Într-un studiu din 2017, de exemplu, s-a constatat că aromoterapia cu lavandă promovează somnul și reduce anxietatea pacienților cu boli de inimă.

În 2017, cercetătorii au adunat un grup de femei care lucrează în ture de noapte, curioși să vadă dacă masajul cu aromoterapie le-ar ajuta să doarmă. După masaj cu ulei esențial de maghiran dulce și băut un pahar de apă caldă, calitatea somnului lor s-a îmbunătățit.

Inhalarea uleiurilor poate ajuta in diminuarea stresului. Un studiu din 2013 a constatat că femeile însărcinate care au inhalat linalol (găsit în mentă) și acetat de linalil (găsit în lavandă) s-au simțit mai calme după doar 5 minute. 

In cancer rezultatele uleiului de tamaie medical au fost remarcabile.

Vindecari energetice

Este o formă de vindecare cu energie bazată pe ideea că o „forță de viață” curge prin corpul tuturor. Conform acestei filozofii, boala și stresul sunt indicii că energia forței de viață este redusă, în timp ce energia, sănătatea și fericirea semnifică o forță vitală puternică.

Într-o sesiune, bioenergoterapeutul va transfera energia vieții către client, plasându-și mâinile ușor pe corpul clientului sau la o mica distanță de corp. Poate fi efectuat și la distanțe lungi.

Scopul este de a promova relaxarea, vindecarea rapid, reduce durerea si anxietatea, și, în general, îmbunătăți bunăstarea clientului.

O analiză din 2015 a constatat că poate oferi ameliorarea durerii și anxietății pentru cei cu cancer, dureri post-operatorii și alte afecțiuni.

In 2017, o  revizuire a 13 studii a constatat că aceasta terapie este mai eficienta decât placebo pentru ameliorarea durerii, anxietății, depresiei, stimei de sine și calității generale a vieții.

Terapia cu venin de scorpion

Cercetătorii care investighează utilizarea veninului de scorpion albastru ca tratament pentru cancer sau alte afectiuni severe au identificat anumite substanțe chimice, numite peptide, conținute în venin, care pot ajuta la distrugerea celulelor agresoare și la evitarea efectelor secundare ale altor tratamente convenționale împotriva acestor afectiuni. Peptida, clorotoxina, este aceeași substanță chimică care paralizează prada unui scorpion. Într-un studiu, publicat în 2015 de Science Daily, cercetătorii au descoperit că aceste peptide se leagă în mod specific de celulele parazitare sau tumorale și le distrug. Un studiu clinic de 8 ani realizat de una dintre companiile care comercializează un medicament împotriva cancerului de venin de scorpion albastru a raportat o rată de succes de 90% pentru mai mult de 8.000 de pacienți cu diferite forme și severitatea bolii.

Dieta 

De-a lungul secolelor, omul a trecut de la o dietă simplă formată din carne, fructe, legume și cereale, la o dietă care constă adesea în alimente bogate în grăsimi, uleiuri și carbohidrați complexi. Excesul și deficitul nutrițional au devenit probleme în societatea actuală, ambele ducând la anumite boli cronice. Multe abordări dietetice și pe bază de plante încearcă să echilibreze bunăstarea nutrițională a organismului. Abordările dietetice și pe bază de plante pot include:

Terapia mentala

Chiar și medicina convențională recunoaște puterea conexiunii dintre minte și corp. Studiile au constatat că oamenii se vindecă mai bine dacă au o sănătate emoțională și mentală bună. Terapiile care utilizează mintea pot include:

  • Imageria mentala
  • Reprogramarea mentala

Suplimente cu formula avansata

Suplimentele alimentare sunt perfecte pentru a ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate, tonusul si energia. Produsele de generatie noua optimizeaza fiinta umana, echilibreaza mental-emotional persoana, cresc nivelul de energie si regenereaza tesuturire. Sunt supersuplimentele viitorului.Daca medicina secolului XX a avut ca scop vindecarea bolilor, medicina secolului XXI are ca obiectiv optimizarea omului.

Detoxifierea organismului

Schimbarea vine din interior! Corpul fizic este vehiculul catre adevar. Priveste-l precum ai privi un templu. Iubeste-l, respecta-l si adu-i recunostinta. Vindecarea este posibila doar intr-un mediu curat, armonios, iar curatarea acestuia periodica este sursa care faciliteaza acest lucru.Poarte-te bland si ai mare grija de el, iar bunastarea generala va creste zi dupa zi.

Hipnoterapie

Hipnoterapia este o opțiune de tratament care vă poate ajuta să va echilibrati energetic, mental si emotional fiinta, precum și să tratați diferite afecțiuni.Pentru a face acest lucru, hipnoterapeutul nostru certificat vă ghidează într-o stare profundă de relaxare. În timp ce vă aflați în această stare, acesta va va adresa sugestii menite să vă ajute să deveniți mai deschiși la schimbări sau vindecarile terapeutice.

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Intrebari Frecvente

Este naturala 100% si nu aduce prejudicii pacientului.

Chiar este indicata pentru ca stimuleaza vindecarea rapida, fara toxicitatea indusa organismului de medicina alopata, diminuand efectele adverse ale acesteia.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.