Nutritia in cancer

De ce sa colaborezi cu un onco-nutritionist certificat?

Pentru ca nu exista dr. Facebook, dr. Net sau dr. Google!

Nutritie in cancer

Nutritia in cancer înainte, în timpul și după tratament vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să rămâneți la un nivel de calitate a vietii corespunzator. Dar cancerul și tratamentul alopat al acestuia provoaca deseori probleme care pot face ca alimentația să fie dificilă sau sa nu fie cea corecta. Nu toti bolnavii oncologici au efecte secundare legate de nutriție, dar aceste informații de specialitate vă pot ajuta să le abordați dacă și când apar. Mai mult decat atat, nutritia anticancer este cofactor in vindecare si element determinant pentru prevenirea recidivelor sau diminuarea procesului de crestere a metastazelor.

Toate tratamentele împotriva cancerului constipează. O persoană constipată nu elimină toxinele. De fapt, toxinele, inclusiv citostaticul, sunt reciclate, expunând astfel pacienții la efecte secundare devastatoare din nou și din nou. Stii cum sa rezolvi?

Unele alimente sunt inflamatoare, altele nu. Unele hranesc cancerul, altele sustin vindecarea. Stii sa faci diferenta intre ele?

Daca nu stii sa iti construiesti un plan nutritional care alcalinizeza, detoxifica, mareste oxigenarea celulara…?

Am oferit permanent suport, cu titlu gratuit, celor care ne-au solicitat ajutorul!

Ai nevoie de informatii real terapeutice, informatii ce nu le vei gasi niciodata in online. Din pacate nu vei gasi destule detalii de valoare, ci multa maculatura, care fura timp si bani, fara rezultatele scontate.

Este vital suportul permanent pe care il oferim in reabilitatea pacientului, si este vorba de informatii de alt nivel.

Intreaba-te daca doresti ce este mai bun. Intreaba-te daca vrei sa ai un tratament complet, cu eficacitate ridicata.

Sunt terapeut, avand si specializarile de tehnician nutritionist si onco-nutritionist.

Ce inseamna asta ?  Inseamna ca iti livrez gratuit schema terapeutica completa, informatii si detalii personalizate, consiliere constanta, cat timp simti ca te pot ajuta.

Fii inspirat, alege ce crezi ca este mai bine pentru tine, pentru ca despre Tine este vorba mereu!

Asistență constantă pentru nutritie in cancer!

Intrebari Frecvente

Derapajele nutritionale sunt cofactor cauzal in cancer. Nutritia bolnavului oncologic recomandata de un specialist va cataliza procesul de diminuare a cresterii tumorale si a inflamatiei fiziologice.

Alimentatia se intocmeste dupa ce sunt analizate informatiile conexe ale

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.