VIDATOX brown oncologic

vidatox brown oncologic

VIDATOX brown oncologic

REMEDIU HOMEOPATIC CU FORMULA AVANSATA ANTITUMORALA

by REPUBLICA CUBA

Pret: 800 lei

Mentiuni Speciale:

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 / brinzoisilviu@yahoo.com

Consiliere, asistenta si informatii, cu titlu gratuit –  oncoterapeut Brinzoi Silviu 

 Vidatox brown, o speranta pentru viata!

 

Ce este Vidatox®brown ?
Vidatox brown este un supliment/remediu oncologic cubanez homeopat, natural100%, bazat pe veninul scorpionului albastru ( unica specie care are proprietati curative pentru afectiunea neoplazica). Acest medicament homeopatic are efect antiinflamator, analgezic și anti-tumoral și este utilizat în general în oncologie, dar nu numai. În afară de aceasta, Vidatox brown are un efect puternic de detoxifiere in urma chimio si radioterapiei, îmbunătățind starea de sanatate în mod semnificativ.
Oamenii de știință cubanezi dezvolta medicamente/remedii, bazate pe ingrediente naturale pentru tratamentul bolilor grave ale animalelor și oamenilor. Ideea de a folosi veninul scorpionului nu este întâmplătoare. Proprietățile medicale ale veninului unui scorpion albastru sunt cunoscute si folosite de sute de ani. Cubanezi au tratat boli mortale folosind veninul scorpionului. Pentru prima dată, cercetările asupra veninului scorpionului albastru au început în 1970. Instrumentul homeopatic se bazează pe veninul unei specii speciale de scorpion (Rhopalurus Junceus) care habiteaza exclusiv în partea de est a insulei Cuba. Scorpionul albastru trăiește doar în sălbăticie și este specie endemică pentru Cuba. Scorpionii sunt păstrați într-un mediu de laborator, similar cu cel natural. Un scorpion este capabil să administreze 0,02 ml (2-3 picături) de venin o dată în 45 de zile, ceea ce stipulează un număr foarte limitat de produse.
Cercetatorii au avut nevoie de cincisprezece ani pentru a crea acest medicament și pentru a dovedi eficiența sa în tratamentul tumorilor. Este produs de compania inovatoare cubaneză – laborator Grup Empresarial LABIOFAM, Havana, Cuba. Medicamentele au trecut toate studiile clinice, de asemenea, proprietățile sale farmacologice pentru oncologie au fost testate și confirmate clinic. Aproximativ 10 000 de pacienți din Europa, Cuba și SUA au luat parte la procesul de cercetare și studiu al acestui nou medicament. Pe parcursul tratamentului, nu au fost identificate reacții adverse la pacienți care utilizau Vidatox brown oncologic. S-a dovedit clinic ca acest medicament reduce diseminarea celulelor bolnave și prelungește speranța de viață a pacientului, reduce durerea, imbunatateste calitatea vietii pacientului. O cercetare de laborator, realizată de un grup multidisciplinar, a ajuns la concluzia că in vitro Blue Scorpion venin posedă o toxicitate selectivă și diferențială împotriva celulelor bolnave. Rezultatele cercetărilor au arătat că după utilizarea Vidatox brown, îmbunătățirea stării generale a pacienților este observabilă intr-o perioada relativ scurta de timp.
Poate fi utilizat ca adjuvant la terapia oncologică clasica.   
    

Beneficii:

 • Anti-proliferativ;
 • Antitumoral fiziologic general;
 • Anti-mutagenic;
 • Anti-angiogenic (stopeaza cresterea unor noi vase de sange care alimenteaza tumoarea);
 • Creste nivelul de tolerabilitate al ședințelor de chimioterapie / radioterapie, și potenteaza  eficienta acestora prin reducerea efectelor nedorite;
 • Creștere pofta de mâncare și, ca urmare crește greutatea corporala a pacientului;
 • Contribuie la ameliorarea durerii și/sau la scăderea frecvenței și dozei de utilizare a morfinei sau a derivaților săi;
 • Îmbunătățește calitatea somnului fără a fi nevoie să ingerați produse psihofarmaceutice sau  reduce dozele admininstrate;
 • Anti-metastazic;
 • Anti-invaziv (in biostructurile din proximitatea tesuturilor maligne);
 • Scade activitatea neoplazica si cresterea tesuturilor maligne;
 • Imbunatateste raspunsul imun al organismului;
 • Creste speranta de viata;
 • Antiinflamator sistemic;
 • Stimuleaza cresterea calitatii vietii;
 • Atenueaza efectele distructive ale chimioterapiei si radioterapiei asupra tesuturilor sanatoase;
 • Remisie partiala sau totala.

Până în prezent nu există contraindicații cunoscute în aplicarea acestui tratament pentru cancer cu Vidatox brown și nu are efecte secundare, nu interferează cu alte tratamente pentru cancer care sunt aplicate concomitent.

Vidatox (brown ) 30 ch este  antitumoral general, pentru  toate tipurile de cancer, se poate achizitiona din clinicile oncologice, unde este si administrat in cadrul celebrelor scheme oncoterapeutice (cu cel mai mare procent de vindecare, de crestere a calitatii vietii bolnavului, de crestere a sperantei de viata la nivel mondial) sau pe baza contractului cu Labiofam. Este produsul premium al companiei si al  medicinei alternativ-complementare in tratarea neoplasmului.

Formula imbunatatita Vidatox brown 30 CH este net superioara ca si  performanta  formulei anterioare Vidatox verde (Escozul) si combinatie moleculara specifica patologiei oncologice, pentru care a fost dezvoltata. Aici diferentele intre cele doua formule.

Pentru cei aflati in cea mai crunta suferinta a lumii, informatiile corecte vor face diferenta. Sunt oncoterapeut certificat (pregatire/specializari) si intotdeauna am oferit informatiile, consilierea si asistenta constanta pro bono.

Aveti  aici nutritia personalizata in cancer, o coordonata obligatorie in terapie.

In 2020 a fost publicata o carte despre terapiile de succes in cancer, carte scrisa de doua somitati ale medicinei, carte in care mi-au mentionat numele (detalii aici).

Mesajul personal este: CU SIGURANTA, SE POATE!!!

Aici gasiti informatii oncoterapeutice reale, care au confirmat la nivel mondial

Abordarea este totala spre binele bolnavului. Lucrez asupra universului mental, sferei emotionale, corpului energetic si fiziologic. Jumatatile de masura nu functioneaza, mai ales in cancer.

Iti ofer o virgula, o mica virgula, pentru a continua sa iti scrii mai departe povestea vietii!

Fii inspirat si fa din vindecarea cancerului calatoria ta de vindecare!

 

In documentarul marca PRO TV (emisiunea ” Romania te iubesc„) filmat in Cuba, in laboratoarele producatorului LABIOFAM si in clinica oncologica LA PRADERA nu apare decat varianta ultima, Vidatox brown oncologic si asta risipeste orice confuzie (vezi reportajul aici sau apasand pe foto). Sa avem in vedere ca Leo Iorga a trait cu 3 ani mai mult decat prognoza oncologilor clujeni, cu aceasta terapie.

Deasemenea, reporterii au luat interviuri cercetatorilor care au pus in opera acest instrument antitumoral de exceptie, ei explicand diferenta intre varianta verde si cea oncologica maro, inclusiv tipurile de cancer in care il utilizeaza.

Alexis Diaz Garcia, doctor în ştiinţe farmaceutice (declaratie din reportaj despre formula oncologica): “Am făcut evaluări de laborator pe o linie de celule tumorale amplă, adică am evaluat pe mai mult de 30 de linii celulare tumorale, tumori diferite. Am inclus toate tumorile solide, cancer de san, plămân, col, prostata, tumori cerebrale, de ficat. Şi am observat că acest tip de venin de scorpion acţionează mai bine la tumorile de origine epitelială, care, din fericire, reprezintă peste 90% din cazurile de cancer din celulă umană.

Remediul  cubanez este unic la mondial si a confirmat in sute de mii de cazuri, Cuba fiind o destinatie de notorietate in  turismul medical oncologic. Sa nu uitam ca, pe rand mai multi ministri ai sanatatii, au facut demersuri repetate pe langa ministerul de resort cubanez, pentru a aduce in tara acest produs de top.

Este inspirat sa va  administrati suplimente dupa scheme oncologice care au confirmat, pentru a creste performanta fiziologica si a face diferenta intre viata si moarte.

Interesant si laudabil este ca oncologii romani il recomanda si accepta, ca si terapie complementara deseori, dupa ce au  studiat compozitia, beneficiile si cercetarile aferente pe site-urile medicale de specialitate. Mai nou, il livrez si pacientilor din clinicile oncologice renumite din Turcia, dupa ce a fost acceptat de corpul medical.

In subsolul paginii (sau in sectiune „suplimente antitumorale”, aici) aveti prezentate si alte suplimente cu formula avansata, minuni ale tehnologiei cu studii publicate in jurnale medicale, care au confirmat in combaterea cancerului. Produse premium din America, Cuba si Japonia.

Pentru a comanda produsul si informatii suplimentare: 0745 567 598

sau

completati formularul  de mai jos.

 ALEGEREA UNUI SINGUR TRATAMENT IN CANCER ESTE CEA MAI FRECVENTA GRESEALA A BOLNAVULUI ONCOLOGIC!!!

  Informatii ce fac diferenta!

Care este efectul antitumoral al produsului ?

Vidatox brown oncologic  funcționează stimulând sistemul imunitar pentru a ataca tumora în creștere. Se leagă de celulele bolnave și blochează angiogeneza (cresterea vaselor de sange) tumorii care furnizează nutrienții necesari. Acest lucru asigură imbunatatirea starii, deoarece are efecte antiinflamatoare și de diminuare a durerii.

Cercetătorii care investighează utilizarea veninului de scorpion albastru ca tratament pentru cancer au identificat anumite substanțe chimice, numite peptide, conținute în venin, care pot ajuta la distrugerea celulelor canceroase și la evitarea efectelor secundare ale chimioterapiei și ale altor tratamente convenționale împotriva cancerului. Peptida clorotoxina, este aceeași substanță chimică care paralizează prada unui scorpion.

Într-un studiu, publicat în 2015 de Science Daily, cercetătorii au descoperit că aceste peptide se leagă specific de celulele canceroase, le micșorează și le distrug. O alta cercetare clinica pe o durata de peste 8 ani efectuata de una dintre companiile care comercializează un medicament împotriva cancerului pe baza de venin de scorpion albastru a raportat o rată de succes de peste 90%  pentru mai mult de 8.000 de pacienți cu diferite localizari și stadii ale bolii.

Nu exista studii pe Canticer, Graviola, CBD s.a.

Utilizare

Vidatox brown este utilizat pe cale orală. Se administreaza  sublingual sub formă de picături intre 5- 7 picături / 3 ori pe zi, dupa calibrarea prealabila a organismului. In preventie se administreaza doua cure anual. Personal il utilizez de doua ori/an. Avand in vedere ca organismul uman elibereaza intre 5000 si 75 000 de celule canceroase/zi, administrarea acestui produs unic este o masura de siguranta redutabila.
Pentru o eficacitate ridicata, nu este necesar ca un pacient să țină o dietă, dar pentru a mari rata de absorbție a substantelor active ale acestui remediu, se recomandă să se abțină de la fumat și consumul de alcool. O schema care a confirmat clinic, creste eficienta tratamentului.
Dacă pacientul nu tolerează aplicarea orală directă a medicamentului, deoarece conținea alcool sau din cauza leziunii traseului digestiv etc., se poate opta pentru adaugarea a 5 picături de Vidatox la 15 ml (1 lingură) de apă fiartă sau distilata, amestecate cu un băț de plastic sau de lemn.
Nu luați simultan cu alimente picante sau lichide. Interzis ingurgitarea de alimente sau bauturi, periajul dinților si fumatul cu cel puțin 15-30 de minute înainte sau după.
Atenţie: contraindicat  femeilor însărcinate și care alăptează, pacienți pediatrici intre 0-12 ani.

Dumnezeu nu vine cand il chemi, dar vine intotdeauna la timp!

Pentru a comanda produsul sau informatii suplimentare: 0745 567 598 

sau

completati formularul de mai jos.

SA VA FIE DE FOLOS!

Oncoterapeut Brinzoi Silviu

Formular de comanda:

  Informatiile din cadrul acestui website nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau prevenii nicio boala.