Uleiuri medicale esentiale

Uleiuri medicale esntiale

PRODUSE SPECIALE

by U.S.A.

Mentiuni Speciale: preturi de producator

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produselor la nr. 0740 041 572 / brinzoisilviu@yahoo.com

Uleiuri medicale esentiale, o arta!
Aromaterapia este utilizată ca o terapie complementară sau ca o forma de medicină alternativă. Terapia complementară poate fi oferită alături de tratamentul standard, cu medicina alternativă oferită în loc de tratamentele convenționale, bazate pe dovezi.
Creatorul ne-a lasat pe pamant plantele dorind ca ele sa devina medicamentele noastre de care avem nevoie pentru a ne vindeca . In Biblie, povestea uleiurilor incepe cu Adam si Eva , cand Dumnezeu i-a lasat intr-o gradina, in cadru natural, printre flori ,arbusti si ierburi. Uleiurile se numesc esentiale pentru ca sunt “esenta “ plantei din care sunt extrase.
Folosirea uleiurilor esențiale pentru scopuri terapeutice, spirituale, igienice și ritualice se întoarce la o serie de civilizații străvechi, inclusiv chinezi, indieni, egipteni, greci și romani care le foloseau în cosmetică, parfumuri și medicamente. Uleiul a fost folosit pentru plăcerea estetică și în industria frumuseții. A fost un element de lux și un mijloc de plată.
Chimistul francez Rene-Maurice Gattefosse a inventat termenul de aromoterapie in 1937, cand a asistat la vindecarea cu ajutorul uleiului de levantica a unor arsuri ale pielii.
Astazi, aromoterapia este practicata pe scara larga in aproape toata lumea. Uleiurile esentiale diaromaterapie sunt uleiuri volatile produse din flori, frunze, muguri, ramuri, radacini ce au fost extrase prin distilare cu abur, distilare cu apa sau prin presare la rece.
Cand un ulei volatil este inhalat, moleculele intra in cavitatea nazala si stimuleaza sistemul limbic din creier. Sistemul limbic este o zona care influenteaza emotiile si memoria, in legatura directa cu glanda adrenala, glanda pitulara, hipotalamusul si alte parti ale corpului care reguleaza rata inimii, tensiunea arteriala, stresul, memoria, echilibrul hormonal si respiratia.
Acest lucru face ca efectele uleiurilor esentiale sa fie imediate in realizarea echilibrului emotional si fiziologic, ele ridicand vibratia energetica a corpului .Uleiurile esențiale influeea în același timp toate planurile: fizic, psihic, emoțional și spiritual. Ele lucrea la conectarea minții, emoțiilor, corpuluși spiritului între ele, în așa fel înt acest lucru se tradu printro stare generală bună. And efectepe toate planurile, sunt extrem de versatile. Un ulei esențial poate fi folosit în scopuri de toate felurile care țin de sănătatea fizică sau emoțională a unei persoane.
Aromoterapeuții, care se specializează în practica de aromoterapie,facand cursuri de specialitate nu fiind doar vanzatori de top, utilizează amestecuri terapeutice din uleiuri esențiale, care pot fi utilizate prin aplicare topică, masaj, inhalare sau imersie în apă, pentru a stimula un răspuns dorit. Cand folosim un ulei essential topic, pe piele, el se absoarbe in organism in maxim 30 secunde, dar dispare dupa 2-3 ore.
In lumea aromoterapiei puritatea uleiurilor esentiale inseamna totul .Este essential sa sa alegem un furnizor recunoscum mondial pentru calitate ( naturalete , autenticitate , puritate si potenta ) si eficienta, mai ales daca vorbim de vindecare. In sens official, ethnic uleiurile trebuie sa detina CPTG – certificate de calitate pur terapeutic .
Pe piata exista uleiuri esentiale individuale si uleiuri esentiale amestecuri, blend-uri.Nu exista doua uleiuri esentiale identice ca structura moleculara si exista o multime de plante care produc uleiuri esentiale cu  proprietati terapeutice si structuri moleculare diferite, de la lot la lot .
‘Regele uleiurilor ‘ este considerat uleiul de tamaie – Frankincense, ulei sfant folosit in ceremonii de mii de ani. Este uleiul care poate trece bariera creier/sange si care nu are contraindicatii si este utilizat cu succes in oncoterapii. Toate uleiurile au utilizari complexe, cu efecte rapide si nu este spatiu pentru descrierea fiecaruia.
Pentru informatii de specialitate puteti contacta terapeutul nostru certificat doTERRA U.S.A., Brinzoi Ollivia  la nr. 0740 041 572.

Formular de comanda: