IMMUNE+++ Lifepharm

IMMUNE +++ Lifepharm este o formulă brevetată cu ingrediente 100% naturale, care oferă o acțiune triplă pentru întărirea sistemului imunitar.

SUPLIMENT CU FORMULA AVANSATA

by U.S.A.

Pret producator: de la 145 lei/buc.

Mentiuni Speciale: informatii detaliate pe  www.terapii-alternative.ro

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 / brinzoisilviu@yahoo.com

Supliment 100% natural

Contine trei amestecuri specifice:
  • Amestecul brevetat Opti-Shield de ciuperci benefice (ciuperci Reishi, Maitake și coadă de curcan) întărește apărarea naturală a corpului, evitând bacteriile și virusurile.
  • Amestecul antioxidant care conține extracte de plante și plante cu diferite proprietăți benefice (Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, cătină, rodie) formează un scut sigur împotriva influențelor sezoniere și a infecțiilor.
  • Amestecul „Life-C”, vitamina C, unic de acest gen, oferă cantitatea de vitamina C din 8 portocale și poate pătrunde rapid în organism, deoarece este mai bine absorbită de om decât acidul ascorbic sintetic obișnuit, asigurând o imunitate apărare care durează până la 24 de ore.

S-a demonstrat că aceste trei amestecuri funcționează împreună pentru a crește producția de celule albe din sânge și celule T din organism. Studiile științifice au arătat că, combinat cu suplimentul de LAMININĂ, eficacitatea IMMUNE +++ asupra sistemului imunitar crește cu 62%.

Suplimentul IMMUNE +++ este recomandat de experții noștri tehnico-științifici, în special ca măsură preventivă și mai ales în modificările sezoniere, care pot duce la modificări bruște de temperatură și, dacă sistemul imunitar este slab, corpul va fi mai supus gripei, răceli, viruși, bacterii și alergii.

Formular de comanda: