Am scris acest articol din respect pentru sanatatea pacientilor mei si a tuturor bolnavilor oncologici.

Obisnuiesc sa indic pacientilor mei oncologici situatia de viata prin care au trecut in urma cu ceva vreme si care este responsabila de declansarea bolii, in functie de localizare primara. Dar nu ma compar ca si acuratete, cu identificarea precisa pe care o face dispozitivul de diagnostic pe care il utilizez, care indica si profilul mental-emotional al clientului.
Toti,si cand spun toti, chiar toti cei care sunt devastati de acesta afectiune grava au suferit o trauma emotionala anterior.
Fie ca este vorba de teama,pierdere, depresie, abandon, agresiune, depresie, anxietate s.a. Si stim ca aceste stari inhiba sistemul imunitar.
Am inteles ca negarea disperarii este cea care precede cancerul .
Poate fi vorba de un eveniment emotional sau de o perioada de expunere la stres, de natura emotionala,poate fi o situatie de genul pierderii unui copil, a locului de munca sau un divort dificil, sa ai grija de o ruda bolnava, imprejurari care streseaza peste masura oamenii.
Stresul determina secretarea de cortizol, hormon de care sigur ati auzit, o substanta foarte acida si toxica in cantitate mare si pe temen lung. Mediul acid este prielnic microbilor, parazitilor, dar mai ales celulelor canceroase, fiindca acestea adora mediul acid, iar acest lucru iti forteaza sistemul imunitar, care devine mai slab cu fiecare zi. Si… cancerul va scapa de sub control .
Este normal sa ai sentimente, este natural sa simti totul, cum ar fi furia, frustarea, tristetea, dar cand devine cronic, cand devine unicul lucru pe care il simti, atunci devine ceva gresit si se pierd valentele intregului sistem. Daca o emotie neprofitabila iti domina ziua, continui s-o simti si s-o experimentezi zi de zi, in timp un sistem de credinte fals iti va impulsiona aceasta stare emotionala toxica. Ai ajuns in lumea profetiilor autoimplinite dezastruoase.
Sunt si consilier pentru dezvoltare personala si abordez intotdeuna holistic terapia, creez o fanta ingusta in mintea pacientului, prin care acesta poate zari o noua perspectiva profitabila lui. Fara a schimba mintea care a creat cancerul, nu poti spera la vindecare, pentru ca acea minte nu este mintea care poate vindeca, ci cea care te-a adus in acesya situatie.

SA VA FIE DE FOLOS !
Terapeut Brinzoi Silviu

Leave a comment