Vidatox 30 CH

Vidatox 30 ch oncologic

Vidatox 30 CH brown oncologic

Vidatox 30 CH – Remediu homeopatic antitumoral cu formula avansata

Citostatic natural fara efecte adverse

by REPUBLICA CUBA

Pret: 800 lei/buc.

 • pentru achizitia a 3 bucati – 600 lei/buc.
 • pentru achizitia a 5 bucati – 500 lei/buc.

Mentiuni Speciale:

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 

Consiliere, asistenta constanta si informatii terapeutice utile –  oncoterapeut certificat Brinzoi Silviuterapii alternative

 Vidatox 30 CH brown oncologic, o speranta pentru viata!

Ce este Vidatox 30 ch brown oncologic?

Vidatox 30 CH brown este un citostatic natural fara efecte adverse, un supliment/remediu oncologic cubanez homeopat, natural 100%, ce are la baza venin de scorpion albastru (unica specie care are proprietati curative pentru afectiunea neoplazica). Acest medicament homeopatic are efect antiinflamator, analgezic și anti-tumoral și este utilizat în general în oncologie, dar nu numai. Vidatox 30 CH brown are un efect puternic de detoxifiere in urma chimio si radioterapiei, îmbunătățind starea de sanatate în mod semnificativ.

Oamenii de știință cubanezi dezvolta medicamente/remedii, bazate pe ingrediente naturale pentru tratamentul bolilor grave ale animalelor și oamenilor. Ideea de a folosi venin de scorpion nu este întâmplătoare. Proprietățile medicale ale veninului unui scorpion albastru sunt cunoscute si folosite de sute de ani. Cubanezi au tratat boli mortale folosind veninul scorpionului. Pentru prima dată, cercetările asupra veninului scorpionului albastru au început în 1970. Instrumentul homeopatic se bazează pe veninul unei specii speciale de scorpion (Rhopalurus Junceus) care habiteaza exclusiv în partea de est a insulei Cuba. Scorpionul albastru trăiește doar în sălbăticie și este specie endemică pentru Cuba. Scorpionii sunt păstrați într-un mediu de laborator, similar cu cel natural. Un scorpion este capabil să administreze 0,02 ml (2-3 picături) de venin o dată în 45 de zile, ceea ce stipulează un număr foarte limitat de produse. Este parte din tratamentele alternative in cancer cu eficienta cea mai ridicata si este administrat in marile clinici cu abordare alternativ/complementara oncologica a lumii.

Cercetari despre Vidatox CH 30 – venin de scorpion


Cercetatorii au avut nevoie de cincisprezece ani pentru a crea acest medicament și pentru a dovedi eficiența sa în tratamentul tumorilor. Este produs de compania inovatoare cubaneză – laborator Grup Empresarial LABIOFAM, Havana, Cuba. Medicamentele au trecut toate studiile clinice, de asemenea, proprietățile sale farmacologice pentru oncologie au fost testate și confirmate clinic. Aproximativ 10 000 de pacienți din Europa, Cuba și SUA au luat parte la procesul de cercetare și studiu al acestui nou medicament. Pe parcursul tratamentului, nu au fost identificate reacții adverse la pacienți care utilizau Vidatox 30 CH brown oncologic. S-a dovedit clinic ca acest medicament reduce diseminarea celulelor bolnave și prelungește speranța de viață a pacientului, reduce durerea, imbunatateste calitatea vietii pacientului. O cercetare de laborator, realizată de un grup multidisciplinar, a ajuns la concluzia că in vitro Blue Scorpion venin posedă o toxicitate selectivă și diferențială împotriva celulelor bolnave. Rezultatele cercetărilor au arătat că după utilizarea Vidatox 30 CH brown, îmbunătățirea stării generale a pacienților este observabilă intr-o perioada relativ scurta de timp.
Poate fi utilizat ca adjuvant la terapia oncologică clasica.      

Beneficii Vidatox 30 ch:

 

 • actiunea fiziologica unui citostatic, dar natural, fara efecte adverse;
 • Anti-proliferativ;
 • Antitumoral fiziologic general;
 • Anti-mutagenic;
 • Anti-angiogenic (stopeaza cresterea unor noi vase de sange care alimenteaza tumoarea);
 • Creste nivelul de tolerabilitate al ședințelor de chimioterapie / radioterapie, și potenteaza  eficienta acestora prin reducerea efectelor nedorite;
 • Creștere pofta de mâncare și, ca urmare crește greutatea corporala a pacientului;
 • Contribuie la ameliorarea durerii și/sau la scăderea frecvenței și dozei de utilizare a morfinei sau a derivaților săi;
 • Îmbunătățește calitatea somnului fără a fi nevoie să ingerați produse psihofarmaceutice sau  reduce dozele admininstrate;
 • Anti-metastazic;
 • Anti-invaziv (in biostructurile din proximitatea tesuturilor maligne);
 • Scade activitatea neoplazica si cresterea tesuturilor maligne;
 • Imbunatateste raspunsul imun al organismului;
 • Creste speranta de viata;
 • Antiinflamator sistemic;
 • Stimuleaza cresterea calitatii vietii;
 • Atenueaza efectele distructive ale chimioterapiei si radioterapiei asupra tesuturilor sanatoase;
 • Remisie partiala sau totala.

Până în prezent nu există contraindicații cunoscute în aplicarea acestui tratament pentru cancer cu Vidatox® brown și nu are efecte secundare, nu interferează cu alte tratamente pentru cancer care sunt aplicate concomitent.

 Vidatox 30 CH – citostatic natural

Vidatox brown 30 CH  este un citostatic natural, un antitumoral general, pentru  toate tipurile de cancer, se poate achizitiona din clinicile oncologice, unde este si administrat in cadrul celebrelor scheme oncoterapeutice (cu cel mai mare procent de vindecare, de crestere a calitatii vietii bolnavului, de crestere a sperantei de viata la nivel mondial) sau pe baza contractului cu Labiofam. Este produsul premium al companiei si al medicinei alternativ/complementara in tratarea neoplasmului.

Formula imbunatatita Vidatox 30 CH brown este net superioara ca si  performanta  formulei anterioare Vidatox verde (Escozul) si combinatie moleculara specifica patologiei oncologice, pentru care a fost dezvoltata. Personal am lucrat cu amandoua variantele si nu exista termen de comparatie, ca si rezultate.

Pentru cei aflati in cea mai crunta suferinta a lumii, detaliile corecte vor face diferenta. Sunt oncoterapeut certificat si din expertiza cotidiana va spun ca informatiile terapeutice vitale  sunt singura cale dincolo de cancer.

Gasiti  aici alimentatia in cancer, o coordonata obligatorie in terapie. Cei care isi administreaza produsul si sunt interesati, primesc nutritia in cancer personalizata pentru cazul lor, cu titlu gratuit.

In 2020 a fost publicata o carte despre terapiile de succes in cancer, carte scrisa de doua somitati ale medicinei, publicatie in care mi-au mentionat numele (detalii  marturii in lupta cu cancerul). Nu ma flateaza, ma obliga enorm.

                   Solicita consultatie gratuita                 

Mesajul personal este: CU SIGURANTA, SE POATE!!!

Abordarea este totala spre binele bolnavului. Lucrez asupra universului mental, sferei emotionale, corpului energetic si fiziologic. Jumatatile de masura nu functioneaza, mai ales in cancer.

Iti ofer o virgula, o mica virgula, pentru a continua sa iti scrii pe mai departe povestea !

Dacă esti în căutarea unor informatii ce fac diferenta intre viata si moarte, daca te respecti, nu ezita, lucreaza cu un oncoterapeut certificat, nu dupa ureche! 

Vidatox 30 ch
Vidatox 30 ch

In documentarul marca PRO TV (emisiunea ” Romania te iubesc“) filmat in Cuba, in laboratoarele producatorului LABIOFAM si in clinica oncologica LA PRADERA nu apare decat varianta ultima, Vidatox® 30 ch brown oncologic si asta risipeste orice confuzie (vezi reportajul sau apasand pe foto). Sa avem in vedere ca Leo Iorga a trait cu 3 ani mai mult decat prognoza oncologilor clujeni, cu aceasta terapie.

Deasemenea, reporterii au luat interviuri cercetatorilor care au pus in opera acest instrument antitumoral de exceptie, ei explicand diferenta intre varianta verde si cea oncologica maro, inclusiv tipurile de cancer in care il utilizeaza.

Alexis Diaz Garcia, doctor în ştiinţe farmaceutice (declaratie din reportaj despre formula oncologica): “Am făcut evaluări de laborator pe o linie de celule tumorale amplă, adică am evaluat pe mai mult de 30 de linii celulare tumorale, tumori diferite. Am inclus toate tumorile solide, cancer de san, plămân, col, prostata, tumori cerebrale, de ficat. Şi am observat că acest tip de venin de scorpion acţionează mai bine la tumorile de origine epitelială, care, din fericire, reprezintă peste 90% din cazurile de cancer din celulă umană.

Probabil, remediul nr. 1 al umanitatii in cancer, in acest moment!

Remediul  cubanez este unic la mondial si a confirmat in sute de mii de cazuri, Cuba fiind o destinatie de notorietate in  turismul medical oncologic. Sa nu uitam ca, pe rand mai multi ministri ai sanatatii, au facut demersuri repetate pe langa ministerul de resort cubanez, pentru a aduce in tara acest produs de top.

Este inspirat sa va  administrati suplimente dupa scheme ale unor terapii naturiste cancer care au confirmat, pentru a creste performanta fiziologica si a face diferenta intre viata si moarte.

Interesant si laudabil este ca oncologii romani il recomanda si accepta, ca si terapie complementara deseori, dupa ce au  studiat compozitia, beneficiile si cercetarile aferente pe site-urile medicale de specialitate. Mai nou, il livrez si pacientilor din clinicile oncologice renumite din Turcia, dupa ce a fost acceptat de corpul medical.

Despre Vidatox ch 30

In subsolul paginii si in sectiunea remedii naturiste aveti prezentate si alte produse cu formula avansata (studii publicate in jurnale medicale), care au confirmat in combaterea cancerului. Din America, Cuba si Japonia.

Oncoterapeut certificat  Brinzoi Silviu

facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Oncoterapeut Silviu Brinzoi 

Pentru a comanda produsul si informatii suplimentare:

0745 567 598  0740 041 572

sau

Completati formularul  din subsolul acestei pagini

 ALEGEREA UNUI SINGUR TRATAMENT IN CANCER ESTE CEA MAI FRECVENTA GRESEALA A BOLNAVULUI ONCOLOGIC!!!

  Informatii oncologice reale

Venin de scorpion, natural 100% 

Vidatox 30CH brown oncologic  funcționează stimulând sistemul imunitar pentru a ataca tumora în creștere. Se leagă de celulele bolnave și blochează angiogeneza (cresterea vaselor de sange) tumorii care furnizează nutrienții necesari. Acest lucru asigură imbunatatirea starii, deoarece are efecte antiinflamatoare și de diminuare a durerii.

Cercetătorii care investighează utilizarea veninului de scorpion albastru ca tratament pentru cancer au identificat anumite substanțe chimice, numite peptide, conținute în venin, care pot ajuta la distrugerea celulelor canceroase și la evitarea efectelor secundare ale chimioterapiei și ale altor tratamente convenționale împotriva cancerului. Peptida clorotoxina, este aceeași substanță chimică care paralizează prada unui scorpion.

Într-un studiu, publicat în 2015 de Science Daily, cercetătorii au descoperit că aceste peptide se leagă specific de celulele canceroase, le micșorează și le distrug. O alta cercetare clinica pe o durata de peste 8 ani efectuata de una dintre companiile care comercializează un medicament împotriva cancerului pe baza de venin de scorpion albastru a raportat o rată de succes de peste 90%  pentru mai mult de 8.000 de pacienți cu diferite localizari și stadii ale bolii.

Nu exista studii pentru Canticer, Graviola, CBD s.a.

Atentie, unele terapii alternative si produse sună promițător, dar afirmațiile nu sunt susținute de dovezi științifice și pot da bolnavului speranțe false.

                   Solicitati un plan de tratament personalizat gratuit                 

Dumnezeu nu vine cand il chemi, dar vine intotdeauna la timp!

Pentru a comanda produsul sau informatii suplimentare:

Sau puteti completa formularul de mai jos.

Pret: 800 lei/buc.

pentru achizitia a 3 bucati – 600 lei/buc.

pentru achizitia a 5 bucati – 500 lei/buc.

Formular de comanda:

  Informatiile din cadrul acestui website nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau prevenii nicio boala.