Uleiuri esentiale

uleiuri esentiale-terapii alternative

Uleiuri esentiale medicale

Uleiuri esentiale – produse cu origine controlata

by U.S.A.

Mentiuni Speciale: preturi de producator

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produselor la nr. 0740 041 572 / brinzoisilviu@yahoo.com

Uleiuri esentiale

Aromaterapia este tratamentul sau prevenirea bolilor prin utilizarea de uleiuri esențiale.
Este parte integranta din terapiile alternative, adica medicină alternativă. Poate fi utilizata alături de tratamentul standard sau in loc de tratamentele convenționale, cu rezultate concrete.
Creatorul ne-a lasat pe pamant plantele dorind ca ele sa devina medicamentele noastre de care avem nevoie pentru a ne vindeca. In Biblie, povestea uleiurilor incepe cu Adam si Eva, cand Dumnezeu i-a lasat intr-o gradina, in cadru natural, printre flori ,arbusti si ierburi. Uleiurile se numesc esentiale pentru ca sunt “esenta “ plantei din care sunt extrase.

Istoria indepartata a utilizarii uleiurilor esentiale

Folosirea uleiurilor esențiale pentru scopuri terapeutice, spirituale, igienice și ritualice ne îndreapta catre civilizațiile străvechi. Chinezi, indieni, egipteni, greci și romani le foloseau în cosmetică, parfumuri și medicamente. Uleiul a fost si este folosit industria frumuseții. A fost un element de lux și un mijloc de plată. A fost si este o arta!
Chimistul francez Rene-Maurice Gattefosse a inventat termenul de aromaterapie in 1937, cand a asistat la vindecarea cu ajutorul uleiului de levantica a unor arsuri ale pielii.

Aromaterapia, o arta a sufletului!

Astazi, aromaterapia este practicata pe scara larga in aproape toata lumea. Uleiurile esentiale diaromaterapie sunt uleiuri volatile produse din flori, frunze, muguri, ramuri, radacini ce au fost extrase prin distilare cu abur, distilare cu apa sau prin presare la rece.

Beneficii peste asteptari

Cand un ulei volatil este inhalat, moleculele intra in cavitatea nazala si stimuleaza sistemul limbic din creier. Sistemul limbic este o zona care influenteaza emotiile si memoria, in legatura directa cu glanda adrenala, glanda pitulara, hipotalamusul si alte parti ale corpului. Regleaza bataile inimii, tensiunea arteriala, stresul, memoria, echilibrul hormonal si respiratia.
Efectele uleiurilor esentiale sunt imediate in realizarea echilibrului emotional si fiziologic, ele ridicand vibratia energetica a corpului .Uleiurile esențiale influeea în același timp toate planurile: fizic, psihic, emoțional și spiritual.

Efectul holistic al uleiurilor esentiale

Ele lucrea la conectarea minții, emoțiilor, corpuluși spiritului între ele, în așa fel înt acest lucru se tradu printro stare generală bună, chiar peste medie. And efecte in toate planurile, sunt extrem de versatile. Un ulei esențial poate fi folosit în scopuri de multe felurile care țin de sănătatea fizică sau emoțională a unei persoane.

Informatii sensibile

Aromaterapeutul, care se specializează în acesta practica prin cursuri de specialitate, nu fiind doar vanzatori, utilizează amestecuri terapeutice din uleiuri esențiale. Le utilizeaza prin aplicare topică, masaj, inhalare sau imersie în apă, pentru a stimula un răspuns dorit. Cand folosim un ulei esential topic, pe piele, el se absoarbe in organism in maxim 30 secunde, dar dispare dupa 2-3 ore.
In lumea aromaterapiei puritatea uleiurilor esentiale inseamna totul .Este esential sa sa alegem un furnizor recunoscut mondial pentru calitate (naturalete, autenticitate, puritate si potenta) si eficienta, mai ales daca vorbim de vindecare. Pentru atestarea calitatii si a sigurantei in utilizare uleiurile trebuie sa detina CPTG – certificate de calitate pur terapeutic .

Unicitatea uleiurilor sentiale

Pe piata exista uleiuri esentiale individuale si uleiuri esentiale amestecuri, blend-uri. Nu exista doua uleiuri esentiale identice ca structura moleculara. Exista o multime de plante care produc uleiuri esentiale cu  proprietati terapeutice, dar cu structuri moleculare diferite, de la lot la lot.
Regele uleiurilor este considerat uleiul de tamaie – Frankincense, ulei sfant folosit in ceremonii de mii de ani. Este uleiul care poate trece bariera creier/sange, nu are contraindicatii si pe care il utilizez cu succes in oncoterapii. Toate uleiurile au beneficii complexe, cu efecte rapide si nu este spatiu pentru descrierea fiecaruia. Daca esti interesat ne poti contacta si vei ramane surprins placut.
Pentru informatii de specialitate puteti contacta terapeutul nostru certificat doTERRA U.S.A., Brinzoi Ollivia  la nr. 0740 041 572.

Formular de comanda: