UKON turmenic Kangen

ukon turmeric kangen

Ukon turmenic Kangen

Ukon turmenic Kangen – supliment cu formula avansata
by JAPONIA

Mentiuni Speciale: Produsul provine din spatiul extra-comunitar.

Informatii terapeutice – terapii alternative – Terapeut Brinzoi Silviu

Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 

Ukon turmenic Kangen este un produs 100% organic 
Produsul UKON are actiune fiziologica: antinflamatoare, coleretica (stimuleaza secretia biliara), stimuleaza eliberarea bilei, creste capacitatea hepatica de detoxifiere, actiune antimutagena, anticancerigena, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase, actiune hepato-protectoare, antioxidanta, antibiotic natural fara efecte adverse, antibacteriene, antivirale, imbunatateste circulatia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifica sangele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer si efectele ei prin dizolvarea microplacilor care se formeaza intre neuronii din creier, creste mobilitatea articulatiilor, tendoanelor, reduce tumefactia, febrifug, calmeaza tusea, durerea in gat, inmoaie secretiile bronsice, actiune hemostatica, cicatrizanta…
In majoritatea produselor cu pudra de turmenic de pe piata s-au gasit fungi, mucegai, Salmonella. In procesul de fabricatie produsul este sterilizat cu Strong Acidic Water Kangen.
Este singurul supliment cu turmenic fara aditivi.
Acesta este primul supliment obținut vreodată prin combinarea curcuminului, a Kangen Water® și a uleiurilor esențiale, 100% fără aditivi.

Gel moale patentat
Uleiul  patentat, 100 capsule  Ukon turmenic Kangen, pe bază de plante este completat cu ingrediente antioxidante precum ulei de măsline, ulei de perilă, semințe de in și tocotrienol. În plus, caragenanul, un derivat de alge marine, este utilizat ca ingredient pentru acoperirea capsulei.

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Terapeut Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Terapeut Silviu Brinzoi 

Formular de comanda:

    Produse similare

    Informatiile din cadrul acestui website nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau prevenii nicio boala.