Ser Lamiderm Apex Lifepharm

Ser Lamiderm Apex Lifepharm

SUPLIMENT CU FORMULA AVANSATA –

by U.S.A.

Mentiuni Speciale: informatii detaliate   www.terapii-alternative.ro

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 / brinzoisilviu@yahoo.com

Supliment 100% natural

Lamiderm APEX este primul ser de regenerare a celulelor pielii de pe piață, acordat de compania Dermatest drept cel mai bun ser din lume din 2020 pentru regenerarea celulelor pielii. Este complet natural și conține formula de extract fertilizat de ou, patentat de LifePharm, care, dovedit de studii științifice, stimulează producerea celor trei fibre principale ale pielii, redându-i elasticitatea,fermitatea și luminozitatea, în doar 3 zilecrescând colagenului cu 250%,  elastina cu 200%și fibronectina cu 350%. 

Colagenul face pielea mai compactă, elastina crește elasticitatea pielii, iar fibronectina susține și îmbunătățește matricea pielii și accelerează vindecarea rănilor. Formula de extract fertilizat din ouă este, de asemenea, o sursă de lisil oxidază, o enzimă naturală găsită în pielea umană, esențială pentru o piele sănătoasă și un aspect tânăr, influențează lungimea și fermitatea fibrelor pielii. Adăugarea de extract elvețian de plante reduce petele întunecate ale pielii cu 70% și îmbunătățește tonusul pielii, iluminând fața. Amestecul exclusiv de kiwi, căpșuni, rodie, afine și extract de fructe de afine ajută la refacerea pielii deteriorate și la regenerarea celulelor pielii. Combinația dintre CoQ 10, vitamina C și vitamina E combate radicalii liberi, încetinind îmbătrânirea pielii. În plus, uleiul de cocos și sucul de aloe vera optimizează absorbția naturală a ingredientelor.

Lamiderm APEX este un concentrat de tinerețe într-un singur produs!

Formular de comanda:

    Informatiile din cadrul acestui website nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala.