Omnia Lifepharm

OMNIA Lifepharm

SUPLIMENT CU FORMULA AVANSATA

by U.S.A.

Mentiuni Speciale: informatii detaliate pe  www.terapii-alternative.ro

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 / brinzoisilviu@yahoo.com

OMNIA, pentru sanatatea pilelii din interior catre exterior

Supliment 100% natural biologic natural

OMNIA Lifepharm este un supliment cu formula avansata, creat pentru  intretinerea si imbunatatirea pielii și întărirea unghiilor și a părului.

Îngrijirea corectă a pielii este esențială pentru crearea și menținerea sănătății și vitalității aspectului dumneavoastră. Dar ceea ce aplici pe pielea ta în fiecare zi nu este suficient, uneori chiar cu efect mult sub asteptari. Tot ceea ce consumi se poate reflecta negativ sau pozitiv asupra pielii tale; prin urmare, obținerea vitaminelor și substanțelor nutritive adecvate de care aveți nevoie zilnic vă asigură că pielea dvs. va arăta cât mai bine.

OMNIA conține vitamine esențiale, minerale și nutrienți speciali pentru o piele sănătoasă și strălucitoare, totul într-o capsulă. Ingrediente: factorul de crestere bioactiva din ou fertilizat (OPT9) brevetată de LifePharm, spirulina din alge, florile de trifoi roșu. In plus mai contine trei complexe puternice de ingrediente formate din minerale, colagen și hidratante naturale pentru a ajuta la îmbunătățirea structurii, funcției și aspectului țesutului pielii: Complexul de întinerire, Complexul cu Super Vitamina B și Amestecul antioxidant și botanic din ierburi vindecătoare, care previne ridurile, protejand pielea. Adăugarea de acid hialuronic și 8 tipuri de vitamine B aduce o valoare semnificativa produsului. Această formulă cuprinzătoare și eficientă nu numai că susține pielea sănătoasă, dar întărește și îmbunătățește aspectul părului și al unghiilor. Are si un puternic efect antioxidant  conferit de  mineralul zinc și vitamina C. Produsul livreaza nutrienții esentiali, atat pentru piele, cat si pentru unghii si par.

OMNIA este un tratament in sine pentru piele, unghii si par!

Formular de comanda:

    Informatiile din cadrul acestui website nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala.