Omega+++ Lifepharm

Omega +++ LIFEPHARM 

SUPLIMENT CU FORMULA AVANSATA
by U.S.A.

Mentiuni Speciale: informatii detaliate terapeutice si terapii alternative – Terapeut Brinzoi Silviu

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 

Formula unica de curatare si prevenire a depunerilor pe vasele de sange (colesterol-LDL si Ca) si reparare a endoteliului vascular (mucoasa vasului de sange), alaturi de multiple alte beneficii.

Supliment 100% natural

OMEGA +++ Lifepharm  este o formula brevetata cu multiple actiuni, care conține si  activatorul FGF 2 – OPT9 și este conceputa pentru sănătatea  sistemului circulator. Compozitia sa este formata atât din cei trei acizi grași Omega (3, 6 și 9), cât și din vitamina K2, CoQ10 și extract fertilizat din ou.

OMEGA +++ este un supliment unic pe piață, deoarece este potentat de extractul de ou aviar fertilizat, care activeaza celulele stem, regenerand vasele de sange si endoteliul vascular.

Omega 3, 6 și 9 ajută la menținerea nivelurilor normale de colesterol „bun” (HDL) și colesterol „rău” (LDL); Vitamina K2 leaga atomic calciul depus pe artere, direcționându-l către oase și dinți; CoQ10  este un antioxidant  puternic și ajută la neutralizarea stresului oxidativ din vasele de sânge. În plus, este îmbunătățit cu o formulă cu eliberare prelungită, pentru protecția împotriva radicalilor liberi care durează până la 24 de ore.

Datorită compoziției sale, OMEGA +++ Lifepharm aduce  multe beneficii fiziologice: asigură un flux optim către creier și alte organe, creste functia cognitiva, scade nivelul colesterolului, previne acumularea de ateroame pe artere, susține memoria, funcțiile de învățare, protejeaza membranele celulare, protejeaza, repara partile moi ale sistemului osos și permite recuperare rapidă după orice exercițiu fizic.

Singura solutie pentru curatarea si repararea vaselor de sange la nivel mondial!

Recomandat in urmatoarele afectiuni : cronice de natura cardiaca , renala , neurologica , psihica , cerebrale ,cardiovasculare, cancer, AVC, ale sistemului osos , epilepsie, scleroza multipla , tetrapareza spastica , astm , psoriazis , zona zoster , dermatite , hipertensiune arteriala ,tulburari de atentie ,  potenta, fibrom, chist, depresie, atac de panica,  rahitism , tramboza , spasmofilie , varice , boli autoimune , colesterol si trigliceride marite, ochii, refacerea sistemului nervos s.a

Detalii complete Omega+++ aici.

Formular de comanda:

    Informatiile din cadrul acestui website nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala.