Laminine Lifepharm

Laminine Lifepharm

Laminine Lifepharm regenereaza/intinereste cu celule stem organismul.

SUPLIMENT CU FORMULA AVANSATA

by U.S.A.

Mentiuni Speciale: informatii detaliate terapeutice – terapii alternative – Terapeut Brinzoi Silviu

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 

Supliment 100% natural

Laminine Lifepharm  este un supliment cu efect de regenerare cu celulele stem a organismului, dar aduce beneficii rapide atat energetice, cat si mental-emotional. Formula brevetata conține un amestec din factori de creștere bioactivă a ou fertilizat, proteine ​​marine și fitoproteine. Biofactorii proteici precum FGF-2 sunt disponibili numai în acest extract de ou. Acești bio-factori unici joacă un rol important în proliferarea, diferențierea și supraviețuirea celulelor în toate tesuturile organismului prin reglarea activității mai multor gene.

Acești factori biologici ajută celulele să prolifereze, să optimizeze funcțiile celulare și să protejeze ADN-ul prin prelungirea telomerilor. Capetele cromozomilor se numesc telomeri și protejează ADN-ul de daune. Studiile arată că lungimea telomerilor este puternic asociată cu îmbătrânirea sănătoasă, mai puțin stres asupra corpului și o sănătate mai bună. Când telomerii se scurteaza, celulele  îmbătrânesc mai repede și nu se mai pot diviza, ceea ce duce la îmbătrânirea corpului mai repede. Studiile arată că administrarea zilnică a LAMININE®  poate ajuta la creșterea activității enzimei telomerazei, care prelungește telomerii.

Un supersupliment care aduce beneficii multiple, acționând acolo unde organismul are cel mai mult nevoie de el și asigurându-i toate proteinele și aminoacizii esențiali pentru sănătate, creând un echilibru psiho-fizic ideal.

Este un supliment complex si complet care induce scăderea nivelului de cortizol (hormonul stresului), creșterea nivelului de serotonină, sustinand un potential energetic corespunzator și echilibrul mental-emotional, îmbunătățind, de asemenea, calitatea somnului, mentine nivelul sanatos de zahar in sange. Aportul celor 22 de aminoacizi, care sunt esențiali pentru regenerarea celulară, conferă mai multă energie și forță fizică. Îmbunătățește aspectul și elasticitatea pielii, stimuland producția de colagen. Crește libidoul si potenta.

LAMININE® este singura tehnologie antiaging care functioneaza 100%, prin impactul de protejare a telomerilor, încetinind semnele îmbătrânirii și regenerand complet celule corpului.

Detalii complete LAMININE aici.

Formular de comanda: