Ionizator Anespa DX

aparat apa kangen Anespa DX -ionizator anespa dx

Ionizator apa Kangen Anespa DX

Ionizator- Aparat apa Kangen Anespa DX – echipament medical

by JAPONIA

Terapeut Brinzoi Silviu – distribuitor autorizat al companiei Enagic

Pret: 2.234 Euro + TVA (transport inclus)
Disponibil și în rate direct la producator.

In subsol paginii aveti atasat formularul de rate, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Pentru persoane juridice nu se plateste T.V.A. la achizitionare.

Mentiuni Speciale:

Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 / brinzoisilviu@yahoo.com

Specificațiile Produsului

Plăci de Electroliză: N/A
Dimensiunea plăcii: (mm) N/A
Generează: Apă minerală ionizată pentru baia sau dușul tău
Scala de pH: La fel ca apa de la robinet
Voltaj: (W) N/A
Greutate totală: (kg) 2.5
Dimensiuni (înălțime) x Diametru: (mm) 130 x 346
Debit: (l/min) 2.6
Ușurința în folosire: Foaste simplu de instalat și de operat
Garanție: (ani) 3
Caracteristici noi pentru modelul DX: Rezervă ceramică mărită ce conține o cantitate mai mare de pietre termale. O bază de susținere mărită pentru un proces de înlocuire a filtrului mai eficient.
Descriere ionizator aparat apa kangen Anespa DX

Noul și exclusivistul ANESPA DX, Sistemul SPA pentru acasă, transformă orice cameră de baie într-un resort cu apă termală caldă.

Aparatul apa Kangen ANESPA DX produce instant apă minerală ionizată fierbinte. ANESPA DX a fost îmbunătățită față de versiunea anterioară cu un nou cartuș ceramic de dimensiune superioară, care înlătură aproape 100% din clor și alte substanțe dăunătoare din apa de rețea și adaugă minerale hidratante și sănătoase pentru piele și păr. Bucură-te de un duș sau o baie minunate cu “izvorul” de apă minerală fierbinte ANESPA DX!

Sistemul Tău SPA Acasă

Răsfață-te cu o experiență revigorantă în momentul în care faci baie cu ANESPA DX! Cu un flux abundent de apă mineralizată și un duș relaxant , baia ta devine instant o oază relaxantă de izvoare minerale naturale fierbinți. Generează: Apă minerală ionizată pentru baia sau dușul tau.

Înlătură Substanțe Dăunătoare

Cartușul de filtrare înlatură eficient clorul și bacteriile lăsându-ți un sentiment de prospețime și revigorare. Protejează-ți pielea de efectele negative ale apei de rețea filtrând apa cu filtru activ de cărbune cu interior din ceramică, Futama.

Apă Minerală Ionizată

Conține un mix de minerale și ingrediente naturale specifice unei ape fierbinți de izvor, dându-ți sentimentul că ești într-o stațiune balneară cu apă minerală ionizată. Relaxează-te și bucură-te!