Digestive+++ LifePharm

DIGESTIVE+++ LifePharm

SUPLIMENT CU FORMULA AVANSATA

by U.S.A.

Mentiuni Speciale: informatii detaliate terapeutice – terapii alternative – Terapeut Brinzoi Silviu

Produsul provine din spatiul extra-comunitar. Intreaba despre disponibilitatea produsului la nr. 0745 567 598 

Formula unica, reala si rapida, de refacere a mucoaselor gastro-intestinale prin mecanismul de activare a celulelor stem latente (mezenchimale)!

DIGESTIVE+++ LifePharm – Supliment 100% natural

DIGESTIVE+++ LifePharm este un supliment cu o combinatie unica: un probiotic, un amestec prebiotic și un amestec de enzime digestive complete, care stimuleaza metabolismul digestiv.

Se folosește un probiotic, Bacillus Coagulans, care are un spor care îi permite să supraviețuiască enzimelor digestive și „acizilor gastrici” până ajunge în tractul digestiv inferior, respectiv intestinul subtire. Studiile au arătat că acest probiotic întărește integritatea mucoasei colonului. Probioticele sunt bacterii intestinale „bune” care ajută la prevenirea proliferării necontrolate a bacteriilor “rele” .

Prebioticul prezent în Digestive+++ Lifepharm este un amestec concentrat de fructo-oligozaharide cu lanț scurt, anghinare, frunze de păpădie și rădăcină de Yacon. Prebioticele sunt hrana pentru bacteriile intestinale bune, probioticele.

Cele doua ingrediente, pre si probioticele sunt folosite in suplimente ce poarta denumirea de “simbiotice”, dar combinatia alaturi de enzime digestive si extractul din ou fertilizat OPT9, este unic la nivel mondial. Este singurul supliment care regerereaza mucoasele intestinale, optimizand tesutul si functia tractului gastrointestinal.

DIGESTIVE +++ conține si un amestec enzimatic complex, care  ajuta organismul să descompună proteinele, carbohidrații, lactoza (zahărul din lapte) și grasimile, pentru a maximiza beneficiile acestora in organism.

Combinatia inteligenta si unica a acestui supliment mentine echilibrul florei intestinale,sustine sănătatea intestinelor, stimuleaza digestia, creste rata de absorbția nutrienților esențiali in organism, imbunatateste tranzitul, reduce indigestia si balonarea, sustine greutatea ideala, imbunatateste procesul de evacuare a toxinelor din organism.

Detalii complete DIGESTIVE+++ aici.

Formular de comanda:

    Informatiile din cadrul acestui website nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau prevenii nicio boala.