Nu esti singur!

Cel mai eficient tratament naturist  in cancer

În trecut, tratarea cancerului, în special a cancerelor invazive în stadiu târziu, era limitată la una dintre cele două opțiuni de terapie convențională:

  1. Radioterapie – Utilizarea de particule sau unde de mare energie pentru eradicarea sau afectarea celulelor canceroase. Această formă de tratament pentru cancer folosește cantități mari de radiații pentru a micșora tumorile și a distruge celulele canceroase. Deoarece celulele canceroase nu mor imediat, radioterapia se repetă adesea pentru mai multe tratamente. Odată ce celulele canceroase sunt deteriorate fără reparații, atunci pot fi descompuse și eliminate din corp. În timp ce radiațiile pot fi eficiente, in realitate provoca ravagii și asupra celulelor sănătoase( recidiva sau noi localizari in 95% dintre cazuri).
  2. Chimioterapie – Un tratament sistematic în care medicamentele toxice (nr.1 mondal) fac ravagii pe plan intern într-un atac total menit să prevină răspândirea celulelor canceroase.  În timp ce chimioterapia este un tratament eficient care ucide celulele cu creștere rapidă, aceasta prezintă adesea o serie de efecte secundare dăunătoare. Datorită naturii sale agresive, chimioterapia este utilizată pentru a trata o serie de tipuri diferite de cancer. Această formă de tratament convențional poate afecta și celulele sănătoase, rezultând o serie de efecte secundare nedorite. Este prin sute de studii procancerigena si prometastazica.

În timp ce atât chimio cât și radiațiile pot fi eficiente în distrugerea și prevenirea cancerului, ele lasă adesea corpul unei persoane slab și vulnerabil. Acest lucru este valabil mai ales pentru chimioterapie, care tinde să distrugă atât celulele canceroase, cât și celulele sănătoase cu creștere rapidă, lăsând posibil sistemul imunitar compromis și celulele din organele esențiale deteriorate. Deoarece aceste metode de tratament convenționale pot provoca efecte de lungă durată, mulți profesioniști din domeniul sănătății și pacienții cu cancer caută acum metode alternative de terapie împotriva cancerului. Si au dreptate!

Optiunea tratamentului naturist in cancer, tratament anticancer, unei terapii in cancer

Astăzi, există o varietate de tratamente naturiste de îngrijire a cancerului care pot fi utilizate ca terapii in cancer coroborate cu metode mai vechi pentru a viza eficient un caz specific. Găsirea unei terapii alternative care utilizează medicina complementară poate fi capabilă să ofere aceleași rezultate ca și chimio și radiațiile. Se intelege de la sine, sunt mult mai puțin toxice si invazive în comparație cu metodele standard de tratament. Unele dintre cele mai reușite planuri de tratament al terapiei alternative vor implica o combinație de terapii.

Toate aceste terapii complementarein cancer naturale sunt opțiuni eficiente, holistice de tratament anticancer. În mod logic, unele dintre aceste terapii sau combinații de terapii sunt mai potrivite pentru anumite cazuri. Ce ar putea funcționa pentru un caz de cancer de sân în stadiul II, s-ar putea să nu fie la fel de eficient pentru cancerul de prostată în stadiul III. Prin urmare, este esențial să creați un program de tratament personalizat pentru a vă oferi cea mai bună oportunitate de a combate tipul dumneavoastră specific de cancer.

Personalizarea unui plan de tratament naturist  este drumul catre succes

Nu există un plan de tratament standard sau universal. Fie că sunteți în căutarea unui tratament alternativ pentru cancerul ovarian, cancerul de piele sau cancerul de prostată, opțiunile de tratament naturist cancer  este unic. Fiecare plan este personalizat pentru cazul pacientului. Pentru marea majoritate a pacienților cu cancer, planul de terapie in cancer nu se concentrează pur și simplu doar pe uciderea celulelor canceroase. Mai degrabă, se pune accent pe aspectul imunoterapiei tratamentului, concentrându-se pe creșterea sistemului imunitar, astfel încât acesta să poată lupta împotriva cancerului în propriile condiții, precum si pe echilibrarea biochimiei, a mentalului si a emotionalului.

Crearea unui plan de tratament naturist de succes începe cu o evaluare. Se efectua o examinare amănunțită pentru a înțelege clar următoarele:

  • Diagnosticul inițial al cancerului
  • Istoricul dumneavoastră medical
  • Istoricul familial al cancerului
  • Tipul de cancer
  • Stadiul cancerului
  • Localizarea și dimensiunea tumorii
  • Tratamente și terapii anterioare

Folosind aceste informații, un program alternativ de tratament pentru cancer va fi elaborat în funcție de nevoile dvs. specifice. O astfel de abordare personală garantează cele mai bune șanse de succes și vă oferă o imagine clară și sinceră a obstacolelor cu care vă veți confrunta.

Modularea terapiei in cancer

Spre deosebire de tratamentul convențional împotriva cancerului, care adoptă o abordare unică, terapiile naturiste in cancer se pot schimba în funcție de modificarile pozitive sau negative aparute. Aveti asistenta constanta oferita de un specialist in oncoterapii alternative naturiste, pentru a discuta, planifica, pune întrebări și evalua progresul dvs. atunci când lucram impreuna. Dacă ceva funcționează sau nu funcționează, programul  dumneavoastra se va modifica corespunzător. Noile terapii sau tratamente complementare pot fi eliminate sau adăugate, în funcție de răspunsul dvs. la acestea. Această abordare holistică a cancerului vă asigură că primiți un plan de tratament care este special adaptat la organismul dumneavoastră și la starea dumneavoastră.

Durata unui plan de tratament anticancer va depinde în mod natural de cazul dumneavoastră. Durează de obicei intre trei si 12 luni. Periodic evaluam impreuna starea și progresul. Ulterior, veți primi un „program de preventie si intretinere” personalizat, care cuprinde diverse terapii alternative și suplimente nutritive pentru va continua existenta in siguranta.

Lupta împotriva tuturor tipurilor de cancer poate fi amară și demoralizantă. Fie că sunteți în căutarea unui tratament alternativ pentru cancer, fie doriti sa beneficiati de informatii care chiar functioneaza, cu rezultate care au confirmat, este vital sa lucrati cu terapeuti certificati in cancer pentru a putea obține ajutor  de valoare în lupta dvs. Tratamentele alternative de succes in cancer au dus la rate mai mari de supraviețuire, speranță de viață crescută și o calitate a vieții îmbunătățită, comparativ cu persoanele cu cancer care au folosit singure metode convenționale de medicină.

Întrebări frecvente despre tratamentul naturist in cancer

Terapiile in cancer îmi pot vindeca cancerul în stadiul 4?

Pacientii cu tratament naturist alternativ pentru cancer cu care lucram au dovedit rezultate cu mult mai bune decât pacienții care au fost tratati doar convențional.

Cum pot afla ce tip de tratament anticancer este potrivit pentru mine?

Printr-o discutie prealabila, care va va lamurii cu privire la expertiza oncoterapeutului nostru si abordarea cu maxim de profit pentru dvs.

Terapeutul este practicant de medicină alternativă?

Este oncoterapeut certificat de autoritatile abilitate. Bineinteles, are aviz de libera practica in medicina alternativa.

Cum pot obține mai multe informații despre tratamentele alternative pentru cancer folosite de cabinetul dvs?

Simplu, contactandu-ne.

 

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE: 0745 567 598

Asistență constantă!

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Oncoterapeut certificat Brinzoi Silviu

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Oncoterapeut Silviu Brinzoi