Esti apa, bea apa, dar nu orice fel de apa!

 

 

Apa Kangen este alcalina, antioxidanta si prezinta o structura de tip micro-cluster, fiind produsa cu tehnologia inovatoare Enagic. Aceste dispozitive nu numai ca filtreaza apa de la robinet, dar produc si cinci tipuri de apa, cu ajutorul sistemului lor de electroliza.

Aceasta apa poate fi folosita in diferite scopuri: pentru baut, pentru gatit, pentru frumusete si curatenie.

 

 

 

 

 

 

Apa Kangen contine minerale precum calciu, sodiu, potasiu si magneziu. Spre deosebire de alte sisteme de filtrare, care filtreaza inclusiv mineralele utile, ionizatoarele Kangen Enagic pastreaza mineralele intacte. Acest lucru ofera o apa de calitate superioara care poate avea diferite intrebuintari si care va ajuta sa va pastrati nivelul optim de hidratare si sanatate.

 

 

 

 

 

 

 

Apa Kangen – apa alcalina ofera minerale esentiale, ajuta la normalizare fluxului sangvin si mentine valoarea pH-ului din sange. Majoritatea alimentelor pe care le consumam creeaza deseuri acide in organism, fapt care duce la dezechilibrarea nivelului de pH din sange. De aceea organismul isi regleaza alcalinitatea folosindu-se de anumite minerale ale corpului, in special Ca din oase si dinti. Consumand apa alcalina, ajutam organismul sa restabileasca acest echilibru. Apa alcalina este recunoscuta pentru faptul ca ajuta la cresterea hidratarii organismului si imbunatateste gradul de penetrare a oxigenului in celule. Ajuta la neutralizarea acizilor si la eliminarea toxinelor din corp. Principala functie a apei alcaline este furnizarea de bicarbonati in organism pentru neutralizarea acizilor.

 

 

 

 

 

Apa Kangen – antioxidant foarte puternic, care actioneaza ca o componenta esentiala pentru mentinerea sanatatii optime, datorita capacitatii sale ridicate de neutralizare a radicalilor liberi. Apa Kangen are o valoare a potentialului de oxido-reducere (ORP) de aproximativ -400, adica mai mare decat a ceaiului verde sau a sucului de portocale proaspat stors.

Ofera minerale esentiale, promoveaza fluxul sanguine normal si mentine valoarea pH-ului din sange, o valoare care este de aproximativ 7,36 ( usor alcalin).

 

 

 

PLACILE APEI KANGEN- STRUCTURA MICRO CLUSTER

Enagic contin titaniu cu platina 100%, care schimba structura molecular a apei de la robinet (15-20 molecule), transformand-o in apa cu grupari moleculare mai mici (5-6 molecule).

Datorita acestui process, corpul absoarbe mai bine apa, crescand nivelul de hidratare. Placile captusite ( Mesh), folosite la celelalte ionizatoare de pe piata, nu reusesc sa aiba acelasi rezultat.

 

 

 

 

CE MICROORGANISME POT FI ELIMINATE ?

BACTERII, VIRUSI, PROTOZOARE, CHISTURI, CIUPERCI, ALGE, FUNGI.

                          

SI ELEMENTE CA:

SULF, FLOR, CLOR, BARIU, MERCUR, ARSENIC, CADMIU, SILICIU, CROM

 

Apa alcalina se produce prin electroliza, un proces prin care apa se descompune in “Alcalina” si “Acida”. Datorita acestui proces, apa capata calitati complet diferite, actionand preventiv  impotriva tuturor afectiunilor. Apa active, cunoscuta de asemenea drept “alcalina”si “acida”, are din ce in ce mai multe domenii de aplicare.

Ionizatoarele de Apa Kangen- Enagic produc, datorita camerei de electroliza puternice, o mare cantitate de hidrogen activ, benefic pentru sanatate.

Cand hidrogenul activ reactioneaza cu oxigenul activ(ROS-cei mai agresivi radicali liberi), se produce apa (H2O). Spre deosebire de hidrogenul activ, oxigenul activ este un oxidant puternic ce distruge ADN-UL celular. Oxigenul activ se formeaza in corp cand celulele genereaza energie sau cand suntem foarte stresati.

ELIMINA GRASIMEA DEPUSA

In mod normal, alimentatia omului modern este plina de alimente acide. Cand apare un exces de acizi, acestia nu pot fi absorbiti de sistemul digestiv, ci se depoziteaza formand grasimi. Consumul de apa Kangen ajuta la eliminarea acizilor, reducand cantitatea de grasimi depozitata.

Acest proces natural ajuta la pierderea in greutate, datorita echilibrului intern care se restabileste. PH-ul este un parametru important al corpului caruia nu-i acordam suficienta atentie.

Sunt personae care au pH-ul extreme de scazut sau, altfel spus, acid.

De aceea, prezenta acestor acizi favorizeaza dezvoltarea tuturor afectiunilor, inclusiv cancer.

Apa Kangen sustine un stil de viata sanatos ajutand la obtinerea si mentinerea greutatii corporale optime. Consumand aceasta apa, nu veti mai avea nevoie de o dieta speciala. In timpul acestui proces,a petitul va scadea.

 

Cati bani irosesti pe o apa procancerigena, cu bisfenol-A, ftalati si ioni de plastic?

Aparatele de ionizare medicale se amortizeaza in 3-4 ani si vei produce cea mai performanta apa de pe pamant , gratis.

Apa kangen previne si vindeca!