Esti 70 % apa, bea apa, dar nu orice fel de apa!

Protectie impotriva imbatranirii si a tuturor patologiilor, antitumorala si antimetastazica 100%.

POPRIETATI APA KANGEN

 

proprietati apa kangen terapeut brinzoi silviu terapii alternative
proprietati apa kangen terapeut brinzoi silviu terapii alternative

Proprietatile apei Kangen: alcalina, antioxidanta, structura de tip micro-cluster (fina, 3-5 molecule), imbogatita puternic cu oxigen, tensiune membranara optima ( desface legatura moleculara dintre O2 si H). Este produsa cu tehnologia inovatoare a aparatelor ionizatoare Enagic. Aceste dispozitive nu numai ca filtreaza apa de la robinet, dar produc si cinci tipuri de apa, cu ajutorul sistemului lor de electroliza.

Aceasta apa poate fi folosita in diferite scopuri: pentru baut, pentru gatit, pentru frumusete si curatenie. Personal, fiind terapeut, le utilizez spre accelerarea procesului de vindecare in diverse patologii. Apa kangen este cel mai eficient remediu de incetinire a procesului natural de imbatranire, dar si in toate patologiile. Este un catalizator puternic de detoxifiere reala a organismului.

 

 

 

 

Apa Kangen contine minerale precum calciu, sodiu, potasiu si magneziu. Spre deosebire de alte sisteme de filtrare, care filtreaza inclusiv mineralele utile, ionizatoarele Kangen Enagic pastreaza mineralele intacte. Acest lucru ofera o apa de calitate superioara care poate avea diferite intrebuintari si care va ajuta sa va pastrati nivelul optim de hidratare si sanatate.

 

 

 

 

 

 

 

Apa Kangen – apa alcalina ofera minerale esentiale, ajuta la normalizare fluxului sangvin si mentine valoarea pH-ului din sange. Majoritatea alimentelor pe care le consumam creeaza deseuri acide in organism, fapt care duce la dezechilibrarea nivelului de pH din sange. Nu mai discutam de starile emotionale precum furia, frustrarea, tristetea, anxietatea, depresia s.a. De aceea organismul isi regleaza alcalinitatea folosindu-se de anumite minerale ale corpului, in special Ca din oase si dinti. Ofera minerale esentiale, mentine valoarea pH-ului din sange, la o valoare peste 7,36 (usor alcalin). Apa alcalina sustine hidratarea optima organismului si imbunatateste gradul de penetrare a oxigenului la nivel celular. Ajuta la neutralizarea acizilor si la eliminarea toxinelor din corp. Una dintre proprietatile apei alcaline kangen este furnizarea de bicarbonati in organism pentru neutralizarea acizilor. Deasemenea, mareste gradul de absortie a nutrientilor la nivelul mucoaselor gastro-intestinale. Este solutie premium in combaterea cancerului si a metastazelor.

 

 

 

 

 

Proprietati apa kangen antioxidanta terapeut brinzoi silviu
Proprietati apa kangen antioxidanta terapeut brinzoi silviu
proprietati apa kangen efect antioxidant terapeut brinzoi silviu
proprietati apa kangen efect antioxidant terapeut brinzoi silviu

Apa Kangen – antioxidant foarte puternic, care actioneaza ca o componenta esentiala pentru mentinerea sanatatii optime, datorita capacitatii sale ridicate de neutralizare a radicalilor liberi.Radicali liberi sunt responsabili, la nivel celular, de imbatranirea organismului si patologiile cunoscute.  Apa Kangen are o valoare a potentialului de oxido-reducere (ORP) de aproximativ -400, adica mai mare decat a ceaiului verde sau a sucului de portocale proaspat stors.

Aparatul k8 induce un nivel al antioxidantilor dublu, respectiv pana la 700 – 800 ORP, in functie de calitatea apei alimentate.

 

 

 

microstructura apa kangen terapeut brinzoi silviu
microstructura apa kangen terapeut brinzoi silviu
Proprietati apa Kangen- structura microcluster

Aparatele ionizatoare de apa Enagic contin titaniu cu platina 100%, care schimba structura molecular a apei de la robinet (15-25 molecule), transformand-o in apa cu grupari moleculare mai mici (5-6 molecule).

Datorita acestui process, corpul absoarbe mai bine apa, crescand nivelul de hidratare. Placile captusite (Mesh), folosite la celelalte ionizatoare de pe piata, nu reusesc sa aiba acelasi rezultat, pastrand o structura grosiera a apei. Capilarele, vaselel de sange ce alimenteaza tesuturile, se infunda primele,m iar acesta apa, fina , transporta nutrientii, oxigenul, substantele active la nivel celular. Deasemenea, evacueaza excesul proteic, gunoiul celular, rezidurile metabolice ,dioxidul de carbon si alte gaze rezultante.

 

Proprietati apa kangen, asigura calitatea maxima a apei consumate

 

CE MICROORGANISME POT FI ELIMINATE ?

BACTERII, VIRUSI, PROTOZOARE, CHISTURI, CIUPERCI, ALGE, FUNGI.

                          

CE ELEMENTE TOXICE POT FI ELIMINATE:

SULF, FLOR, CLOR, BARIU, MERCUR, ARSENIC, CADMIU, SILICIU, CROM

 

Apa alcalina se produce prin electroliza, un proces prin care apa se descompune in “Alcalina” si “Acida”. Datorita acestui proces, apa capata calitati complet diferite, actionand preventiv  impotriva tuturor afectiunilor. Apa active, cunoscuta de asemenea drept “alcalina”si “acida”, are din ce in ce mai multe domenii de aplicare. Pesonal le folosesc in oncoterapii.

Ionizatoarele de Apa Kangen- Enagic produc, datorita camerei de electroliza puternice, o mare cantitate de hidrogen activ, benefic pentru sanatate (antioxidanti).

Cand hidrogenul activ reactioneaza cu oxigenul activ  (ROS-cei mai agresivi radicali liberi), se produce apa (H2O). Spre deosebire de hidrogenul activ, oxigenul activ este un oxidant puternic ce distruge ADN-UL celular. Oxigenul activ se formeaza in corp cand celulele genereaza energie sau cand suntem foarte stresati.

Proprietati apa Kangen, elimina grasimea depusa

In mod normal, alimentatia omului modern este plina de alimente acide. Cand apare un exces de acizi, acestia nu pot fi absorbiti de sistemul digestiv, ci se depoziteaza formand grasimi (trigliceride). Consumul de apa Kangen ajuta la eliminarea acizilor, reducand cantitatea de grasimi depozitata.

Acest proces natural ajuta la pierderea in greutate, datorita echilibrului intern care se restabileste ph. PH-ul este un parametru important al corpului caruia nu-i acordam suficienta atentie.

Sunt personae care au pH-ul extreme de scazut sau, altfel spus, acid.

Prezenta acestor acizi favorizeaza dezvoltarea tuturor afectiunilor, inclusiv cancer.

Apa Kangen sustine un stil de viata sanatos ajutand la obtinerea si mentinerea greutatii corporale optime. Consumand aceasta apa, nu veti mai avea nevoie de o dieta speciala. In timpul acestui proces, apetitul va scadea.

 

proprietati apa kangen terapeut brinzoi silviu
proprietati apa kangen terapeut brinzoi silviu

Cati bani irosesti pe o apa procancerigena, cu bisfenol-A, ftalati si ioni de plastic?

Aparatele de ionizare medicale se amortizeaza in 3-4 ani si vei produce cea mai performanta apa de pe pamant, gratis.

Aparatele se pot achizitiona si in rate, direct la producator!

Apa kangen previne si vindeca!

Terapeut Brinzoi Silviu

Distribuitor autorizat Enagic Japonia

telefon: 0745 567 598
facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
despre mine: Terapeut Silviu Brinzoi