Ionizatoare Apa Kangen

Ce este apa Kangen?

Apă Kangen® este o apă excelentă, creată cu ajutorul tehnologiei inovatoare Enagic. Aparatele produse de Enagic nu doar filtrează apa de la robinet, dar produc prin electroliză, apă ionizată, alcalină și acidă. Aceste ape pot fi utilizate pentru multiple scopuri: hidratare, gătit, înfrumusețare și curățenie.

Aparatele de la Enagic produc cinci tipuri de apă

Apasă pe unul dintre tipurile de apă de mai jos sau continuă să dai scrolling

Apă Neutră

Apa Beauty

Apă Super Acidă

Apa Kangen ® Super Alcalină

pH de 11.5

Această apă nu este pentru băut! Apa Kangen ® Super Alcalină numită și apa detergent menține igiena zilnică în viața noastră datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție.

Prepararea mâncării

Readuce prospețimea și curăță fructele și legumele de pesticide, coloranți, conservanți. Se utilizează pentru spălarea fructelor, legumelor, cărnii și peștelui. Se intensifică aroma legumelor prin pre-fierbere în apă Kangen Super Alcalină®.

Curățenie

Curăță tocătoarele de legume și bureții de vase. Este utilizată pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării.

Îndepărtarea petelor

Puterea suplimentară a apei Kangen Super Alcaline va îndepărta petele de cafea, de sos de soia și de ulei. De asemenea, apa este excelentă și pentru curățarea petelor dificile din camera de baie.

Veselă

Folosește mai puțin detergent atunci când speli vesela. Economisește la factura de apă, întrucât doar 1/4 din cantitatea obișnuită de apă este necesară pentru limpezire.

Apă Kangen®

pH de 8.5-9.5